icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

miminkavi
11. feb 2016

@zuzka71291 kraaasne testiky..drzim palce 😉

zuzka71291
11. feb 2016

@miminkavi dakujem.len sa bojim,ci som to fakt nepredbehla s tym oznamovanim..

miminkavi
11. feb 2016

@zuzka71291 moja sestra este tiez nemala potvrdene od doktora a oznamila to celej rodine na oslave a maly ma uz 1,5 roka..tak neboj bud v klude a vsetko bude v poho..aa mohla by si prezradit recept nam ostatnym snazilkam 😊

zuzka71291
12. feb 2016

@miminkavi dufam,ze bude vsetko ok,ale bude. 😊ja netusim...ale.brala som inofolic.a myslim,ze ten dopomohol k silnej ovu.lebo silne ciarocky som mala tri dni vkuse.milovali sme aa vtedy kazdy druhy den.akurat v den kedy bola posledny den silna ciarka,tak vtedy smr sa na to estr dali hoci to bolo dva dni za sebou.alr asi pomohlo. 😊ale myslim si,ze mi pomohla aj dr.lebo v aprili som bola na laparoskopii.precistovala ma.rusila zrasty.

zuzka71291
12. feb 2016

A posielam vam vsetkym tehulkovske bacilky 😉

renimac
autor
12. feb 2016

@zuzka71291 super a coskoro sa pridame 😀 😀 😀 vela oddychuj 😉

lenkaoravcova
12. feb 2016

aj ja posielam tehu bacily tak uz ich naozaj musi byt dost

zabka12
12. feb 2016

@zuzka71291 gratulka a chcem sa opytat, kde si bola na laparke a ako si ju znasala? Lebo mna to caka tiez a trosku spm nesvoja😎

vivien333
12. feb 2016

Ja tiez posielam, tfuj tfuj 🙂

e.vacka
12. feb 2016

@zuzka71291 jeeeeeeeeeeej gratulujem, konečne krásny test 🙂

zuzka71291
12. feb 2016

@zabka12 Dakujem 🙂 Ja som bola v Revucej, lebo tu byvam ...ale znasala som to dobre, nie je to nic strasne 🙂

zabka12
12. feb 2016

@zuzka71291 vidim,ze musim nabrat odvahu😁

nera123
12. feb 2016

@zuzka71291 to su riadne testiky 🙂 vidíš, dobre že si si ich spravila.. gratulujem! a s oznamovaním si nerob starosti... veď oznamujete len pravdu, že sa zadarilo 🙂 a teraz hlavne veľa spinkaj a pohoda klídek nie tabáček.. 😀

zuzka71291
13. feb 2016

@nera123 dakujem .velmi pekne.no,vsade citam,ze oddychovat,oddychovat ako sa len da .a vcera som bola taka unavena,ze som ledva stala na nohach a spala uz od siedmej.ale este som nebola ani pri dr.a cez telefon mi uz dala duphaston

renimac
autor
13. feb 2016

@zuzka71291 a Duphaston preco?

zabka12
13. feb 2016

@renimac predpokladam na podporenie udrzania tehotenstva... Bezne sa predpisuje tehulam...

renimac
autor
13. feb 2016

@zabka12 ved to viem, ale to sa predpisuje, len ked je problem, nie pri kazdom tehu. Preto sa pytam 😉 ja mam pocit, ze tu nie je tehulka, ktora by nebrala nejake lieky, ako napr. Duphaston. Tak reku, ci su ozaj vsetky problemove alebo je to nova uchylka gynekologov. To zacinam mat strach, ze ked sa raz podari, ze ma budu od zaciatku strasit ☹.

martinaj
13. feb 2016

Ja som nikd nic nebrala ☺️

vivien333
13. feb 2016

@renimac ja neberiem absolutne nic,ani listovku ani femobion... lekar povedal ze netreba, vsetko je v strave... a zatial som nepočula staznosti od mamiciek ktore k nemu pocas tehu chodili tak hadam na tom nieco bude... takze sa hlasim, ze nic neberiem🙂

renimac
autor
13. feb 2016

@vivien333 @martinaj ja len, ze aj v skupinach som videla teraz vela novych tehuliek a skoro kazda dostala Duphaston. Moja kamoska ho tiez dostala, pritom mala bezproblemove tehu. Ale som rada, ze nie kazda nieco brala 😉.
@vivien333 ako sa ti tehulkuje? 😉

martinaj
13. feb 2016

@renimac inak aj mne sa to zda, ze každá dostane hned lieky na udržanie.... Pri holkach po MA to trochu chapem, ale inak vobec....

renimac
autor
13. feb 2016

@martinaj clovek sa boji, ci vobec otehotnie, potom ci sa uhniezdi, ci sa udrzi, ci sa narodi zdrave. // na teste sa to nekonci 😒. Dnes mam taky ustrachany den, citam snazilky a tie, co sa pred par dnami tesili, teraz chodia na pohotovost. Okej, okej, ostanme pozitivne 😀.

vivien333
13. feb 2016

@renimac vdaka za opytanie, zatial bezproblemovo 🙂 dnes su to 4 tyzdne co ma trápia nevolnosti (chvalabohu nezvraciam, iba pokazený zaludok ako keby mam) inak sa to da. 24.2 idem na kontrolu tak mam zmiesane pocity ci bude vsetko ok 🙂

zuzka71291
13. feb 2016

@renimac ja som dostala kvoli endometrioze.lebo ide o progesteron a toho ja mam malo pri tejto chorobe.ale samozrejme na udrzanie.

renimac
autor
13. feb 2016

@zuzka71291 okej, to dava zmysel 😉 drzim palceky 😵

renimac
autor
13. feb 2016

@vivien333 urcite bude 😉

renimac
autor
14. feb 2016

Chcem potešiť všetky dlhoročné snažilky, ze aj na nás si môže šťastie sadnúť. Môj prvý pozitívny tehu test v živote! Po 28 mesiacoch snazenia. Prajem Vám, aby ste sa dočkali svojho bábätka a posielam veľa tehu bacilov 😘😘😘.

lalia87
14. feb 2016

@renimac gratulujeeeeeeem,nadhernyyyyyy!!! Ake si mala priznaky? Ako to prebiehalo? Tfuj tfuj nech mate pekne tehulkovanie

eva2809
14. feb 2016

@renimac jeeej🙂gratulujem!!!

renimac
autor
14. feb 2016

@lalia87 furt mi bola zima, stále som spala, chodila každú chvíľu na WC, boli ma brucho a strasne krize, a vynimocne nie prsia, tie pred menzesom bolia vzdy 😉. Dakujem a prajem Vám všetkým to isté :-*.