icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jaannah
14. feb 2016

@renimac jooooj, gratulujem, nesledujem dlho tvoje snaženie, ale až mi slzy vyhŕkli.... veľmi ti to prajem... a sem s radami...

renimac
autor
14. feb 2016

@jaannah vieš čo, posledný mesiac som užívala už len femibion, pila čaj gynastan a na striedačku vit. E a vit. C+D v jednom. A som od januára nezamestnaná 😀.

semolinka13
14. feb 2016

@renimac ahoj.Citam vas vsetky uz od zaciatku,len mi chybalo odhodlanie napisat. Renimac, zo srdca blahozelam.

martinaj
14. feb 2016

Baby aj vy to tak mate, od minuleho tyzdna co sme sa dosnazili vobec uz nemam chut na sex.... ale absolutne.... a to ja som velmi akcny typ....

nera123
14. feb 2016

@renimac joooooooooooooooj, no teeeeeda , tak vidííííš, gratulujem hrozne moc...ja som vedela, že to príde :D my sme sa rozhodli, že aj napriek ponukám nejdem do žiadnej roboty..zajtra som mala mať posledné výberové kolo do jednej úžasne vyzerajúcej práce, ale kašlem na to...nechce sa mi riešiť zamestnanie a potom zase po chvíli, dúfajme, oznamovať, že som tehotná...bože, teraz budem mať o týždeň plodné dni, tak by som chcela, aby to vyšlo.. 🙂

zuzka71291
14. feb 2016

@renimac boze moja!!!!! Neverim!!! Ako som otvorila konika.videla som,ze baby gratuluju,nevedela som komu.v duchu si vravim
..nech to je renimac..nech to je renimac.!!!! Gratulujem ti z celeho srdca. 😊budeme tehulkovat spolu. 😊viem si predstavit tvoju radost!

renimac
autor
14. feb 2016

@zuzka71291 @nera123 @semolinka13 baby, ďakujem Vám veľmi, že mi tak prajete!!! Veľa to pre mňa znamená. Prácu už teda asi neberiem 😀.

zuzka71291
14. feb 2016

@renimac a tie prsia ti zavidim.mna bolia neskutocne 😃

renimac
autor
14. feb 2016

@zuzka71291 ako sem tam niečo cítim, ale zatiaľ nič hrozné 😉. Možno časom 🙂.

zuzka71291
14. feb 2016

@renimac mna hlavne v noci,ale co to je dnes.no.des 😃daj potom vediet,kedy pojdes ku dr.ja idem v piatok.strasne sa z teba.aj seba tesim. 😊

renimac
autor
14. feb 2016

@zuzka71291 presne, ak, tak na večer cítim skôr. No ja neviem, mám chuť mu hneď volať, ale že to až neskôr, či?

zuzka71291
14. feb 2016

@renimac ja som v den,ked som sa objednavala,volala trikrat.objednala som na piatok.potom som volala a pytala si dr.vravela som jej,ze mi meska ms stvrty den a ze to vyzera ze som tehu.ale ze ma aj trosku svrbi spodok.tak mi povedala,ze di mam prist pre recept na ten duphaston.ktory vaginalny vyplach mozem. A ze mam prist o tyzden,ze styri dni je este skoro.tak kludne zajtra zavolaj.porad sa. 😊objednaj sa o tyzden alebo tak nejako.

renimac
autor
14. feb 2016

@zuzka71291 no toto, my by sme najradšej už hneď malI istotu, že je všetko v poriadku 😉.

zuzka71291
14. feb 2016

@renimac aj my.vsak ja sa do piatka zblaznim.ale ja viem,ze je. 😊

e.vacka
14. feb 2016

@renimac bože môj to čo??? Odpadnem.. teším sa s tebou veľmi ...To je úžasná správa...

renimac
autor
14. feb 2016

@e.vacka Ďakujem moja 🙂 😙

e.vacka
14. feb 2016

@renimac povedz mi ako sa vám toto podarilo 🙂 koľko si dpo?? Gratulujem este raz...

renimac
autor
14. feb 2016

@e.vacka ja neviem 😀. Ale na radu bylinkarky Kopacovej som brala vit. E a pila čaj gynastan. Mne podľa mňa pomohla tá výpoveď v práci 😉.

renimac
autor
14. feb 2016

@e.vacka som asi 14 DPO, nemerala som si už teplotu.

e.vacka
14. feb 2016

@renimac super uzasne.. hadam nás tu teraz neopustis!!!

renimac
autor
14. feb 2016

@e.vacka ani náhodou!!! Prirástlo mi to tu k srdcu 😉.

e.vacka
14. feb 2016

@renimac veď preto...lebo inak beda ti 🙂

lenkaoravcova
14. feb 2016

@martinaj anoo tento mesiac ked som.zostala tehu 🙂

martinaj
14. feb 2016

@lenkaoravcova bože bodaj by 😂

lenkaoravcova
14. feb 2016

@martinaj fakt som sa cudovala ze som nejaka divna ziadna chut

nera123
14. feb 2016

baby, tu sa stehotnieva...pošlite mi vírusy...ja sa už neviem dočkať plodnýýých dnííí..

zuzka71291
14. feb 2016

@martinaj ja to iste inak.od ovu sme sex nemali.a bum dve ciarky 😊

miminkavi
15. feb 2016

@renimac jupiiii...hned z rana taka dobra sprava..renimac straaasne sa tesim spolu s tebou a prajem ti aby vsetko dobre dopadlo a aby si to s fazulkou dokopala do uspesneho konca 😚 a ja ta tiez prosim aby si tu ostala a aby si nas informovala o priebehu tehotenstva..ja som to vedela ze sa vam to podari a ked si dala foto tej lampicky tak to bolo jasne..juuuj normalne sa mi slzy tlacia do oci od stastia..aj ked sa nepozname tebe to veeelmi prajem...a cez vikend(ideme oslavovat narodky) si pripijem aj na vase zdravie..😊 💜😚

renimac
autor
15. feb 2016

@miminkavi Ďakujem moja, dobre sa to číta 🙂. Ostanem tu s Vami, budem priebežne informovať a posielať Vam tehu bacilov; -). Musím si vybaviť normálny net a potom tu budem varená pečená 🙂. Baby, silno všetkým držím palce!!!!😙

miminkavi
15. feb 2016

@renimac aj my dakujeme, snad sa ostatne coskoro pridame k tebe 😜 a potom chceme aj foto utz babenka..troska predbieham, ale aby si myslela na nas..a kedy sa chystas k dr?? Este ti mrska nemeska ci?? A neskusis aj clearblue digi??len tak pre info, ze kolky tt ukaze??