Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac ahaa..ja ze nemeska..a to koli priznakom si robila test??ci si mala pocit, ze sa nieco deje??lebo vraj to zena vyciti..tak hej, este by ajtak asi nic nevidel..haha myslela som si..ja ho mam uz odlozeny v suflicku, keby nahodou vysla taka krasna ciarocka ako tebe 😆 nezabudni potom hodit foto..
@renimac hm srnada kazda zena ma tusim uplne ine priznaky ja swom zase podla bolesti prs sudila 🙂
@renimac sranda..tak mate krasny darcek na valentina. Tak nech ti take mierne priznaky ostanu..snad nebudes stale pri zachodovej mise 😉 ja uz cakam na mrsku, mala by dojst stredu/stvrtok a zacnem clostil papkat..tak sa tesim, lebo verim, ze nam pomoze..juj a teraz mam este viac elanu po tvojom testiku
@renimac supeeer moooc gratulujem že sa to konečne podarilo,prajem krasen tehu. 😉
@butterfly333 ďakujem 😘😘
Ahojky tento mesiac som si zacala robit ovul. testy. Vcera v 18 den cyklu sa mi ukazala slabucka ciarka to znamena ze ovulacia pride az niekedy na 24 den. Ako to mam brat. Ze mi zacali plodne dni alebo prichod ovulacie, snazit sa uz teraz? A vobec ma cas sa vajicko cas oplodnit, kedze mam neskoru ovulaciu. Psychika moja neopustaj ma, snazim sa a nic. Vdaka baby
@lanci23 @e.vacka @semolinka13 baby, ja som predsa motivacia pre snazilky! Podarilo sa nam po 28.mesiacoch. Co som sa ja naplakala a uz nedufala. Sme este na samom zaciatku, dufam, ze to dotiahneme do uspesneho konca, je to nase prve babatko 😉. Drzim Vam palce 🙂.
@renimac ja som ti to tak priala, ze pred par tyzdnami som si povedala, ze dufam, ze sa ti coskoro zadari a ak ano, tak sa aj tu na MK prihlasim, nech ti mozem zablahozelat a stalo sa. Tak este raz bezproblemove tehulkovanie a na jeho konci zdraveho drobceka prajem.
@semolinka13 si strasne zlata, dakujem 🙂. Dufam, ze bude drobec v poriadku a v oktobri sa konecne stanem mamou. A drzim palce, aby si si coskoro nasla // aj ty 😉.
@renimac dakujem, jasne, ze bude v poriadku
@semolinka13 podarí sa to aj nám, aj keď niekedy je to čisté zufalstvo... ja čakám každú chvíľu MS a potom zase dookola...snažiť sa, makať 🙂 najhoršie na tom je, že nás opúšťa aj chuť sa milovať. Potrebujem to u nás v spálni nejako oživiť. Už mi to pripadá akože si len splníme povinnosť cez plodné dni a fajka zhasla...celé zle...
@e.vacka sme na to podobne. 😒
@butterfly333 normálne sa teším, že som v tom neni sama... hehe... ale nie ... ja už neviem, čo vymyslieť aby som nemyslela len na to jedno ...
@e.vacka ja nato ani nemyslim máme ine starosti už ani sex nieje tak často ale v den ovu bol neviem už ma nebavi brat všetko možne sice beriem od novembra femibion vit E vit C a clostil no už nato asi kašlem,už sa druhy rok snažímea nič len mi roky ubiehaju.Teraz čakám na poukaz do kupelov tak snad si oddychnem a potom sa zadarí.
@renimac kedy sa chystas ku dr? ja som prave v robote, objednana na piatok, ale mam chut z prace tam bezat...aj ked vsetci,ze mam vydrzat. ja chcem mat istotu, ze je tam kde ma byt...aaaach. dnes mi telefon ukazuje 5tt, tebe ako?

@miminkavi menzes som mala dosť buď v piatok alebo nedeľu. Nesledujem už ovulku, ale podľa bolesti dedukujem, že bola v nedeľu, 31.1. a tým padom by meškala 3 dni, lutealnu fázu mám 12dni. Počkám ešte týždeň a potom dokimu volám. Pôjdem si ho kúpiť, mám to v pláne 😉.