icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

butterfly333
18. feb 2016

@renimac moja mala si robenu laparku?? ja rozmýšlam nad tým,

renimac
autor
18. feb 2016

@butterfly333 nie, odkladala som to a keď som sa plánovala objednať, zistila som, že som tehu. Chvalabohu. Ale už som chcela fakt ísť.

ivula123
18. feb 2016

@renimac tak to sa vam pekne podarilo 🙂 za to trapenie konecne radost. Drzim palce aby si mala bezproblemove tehulkovanie. Ake vsetky vysetrenia si podstupila?

ivula123
18. feb 2016

@butterfly333 po operacii si otehotnela bez problemov?

butterfly333
18. feb 2016

@renimac takto máš super že sa konečne zadarilo,no ja skusim gyn zavolat a spýtam sa na to.

butterfly333
18. feb 2016

@ivula123 no ostala som tehu ale v 22tt som o malé prišla potom som bola v kupeloch a do pol roka sa to podalilo po 4 potratoch,Preto roznýšlam nad laparkou.

renimac
autor
18. feb 2016

@ivula123 hormonálny profil, folikulometria, reprodukcna imunologia, fyzioterapeut, vyšetrenia na baktérie a toxoplazmozu, muž spermiogram a tiež reprodukcna imunológia. Možno som niečo zabudla 😀.

ivula123
18. feb 2016

@butterfly333 to mi je luto, musi to byt hrozny pocit :( aj si sledujes ovulaciu?

ivula123
18. feb 2016

@renimac tak tiez ste si toho pobehali, ale stalo to za to. Teraz sa mozete tesit a v kolkom tt si? Ty si si sledovala ovulaciu?

butterfly333
18. feb 2016

@ivula123 ano aj Bt meriam posledny cyklus a už kašlem nato,už ma to nebaví,ovu viem kedy mám citim ju tak snad sa podarí.

ivula123
18. feb 2016

@butterfly333 mna uz BT tiez nebavi meriat ale ovu testy robim. No zatial nic, potom daj vediet co ti povedal dr ohladom laparky. Snad sa aj tebe zadari skor ako na nu pojdes ;)

lenkaoravcova
18. feb 2016

@ivula123 mne pomohol po vysadeni 3 cykly som ho brala plus mi pichali pregnyl a prvy mesiac bez som otehotnela

renimac
autor
18. feb 2016

@ivula123 teraz končím 5tt. No merala som teplotu asi rok , ale posledné 3 mesiace som sa na to vykaslala. Už ma to deptalo.

ivula123
18. feb 2016

@lenkaoravcova tak mozno troska dopomohol 🙂 neviem preco mne dr nechce dat dalsie cykli clostil, iba teraz ho mam prvykrat a povedala ze ak sa nezadari tak ma posle do specializovaneho centra.

ivula123
18. feb 2016

@renimac velmi ti drzim palce 🙂 mna to tiez uz nebavi ale chcem pre to aspon nieco robit. Predtym som nic neriesila a ani nemyslela na to a nedarilo sa tak teraz aspon takto testujem. Kolko dni ti meskala ms ze si zistila ze si tehu?

lenkaoravcova
18. feb 2016

@ivula123 a kolko krat denne 2 ci 3?

renimac
autor
18. feb 2016

@ivula123 ešte nemeskala :D ja som sa tak divne cítila, že som testovala uz 4 dni pred MS. Tam nič. 2 dni pred MS už duch a v deň MS krásna čiarka 😉. Meskam presne týždeň.

ivula123
18. feb 2016

@lenkaoravcova 2x denne som ho brala od 3.DC a na 11DC som bola na uktrazvuk a povedala ze sa to pekne vyvija a povedala kedy sa mame snazit ani mi nepichla pregnyl, co som citala u inych bab ze im to dr pichol.

ivula123
18. feb 2016

@renimac tak to je super :D a aky test si pouzila ze ti ukazal tak skoro?

nera123
18. feb 2016

baby, včera som bola 9 DC a začali sme sa snažiť...čo myslíte, máme aj dnes alebo radšej až zajtra...ja by som chcela aj dnes, ale zase neviem, ako je to s tými spermiami...

renimac
autor
18. feb 2016

@ivula123 pred MS pepino a v deň MS aj Lady Max z Dr.Max lekárne. Ta mi ukázala ešte silnejšiu.

renimac
autor
18. feb 2016

@nera123 V mesiaci, kedy si zadarilo nám sme sexovali celý víkend 😉.

ivula123
18. feb 2016

@nera123 ja si myslim ze snazit sa mozes kedykolvek mas chut, co som citala clanky tak spermie dozrievaju 24 h, my sme sa tento mesiac snazili kazdy den cez plodne dni. Je risk ist kazdy druhy den lebo mozes minut ovulaciu :/

ivula123
18. feb 2016

@renimac dakujem za tip ;) kedy si objednana k dr? Uz mas aj fotku?

butterfly333
18. feb 2016

@ivula123 ano dam vediet no najprv uvidím ako si vybavim kupele lebo čakam na vyjadrenie kedy pojdem.

anitu
18. feb 2016

Babulky mne clostil pomohol na treti krat.3x1 .Aa skoncilo to v 11+4tt.

renimac
autor
18. feb 2016

@ivula123 idem zajtra, lebo som mala silné bolesti, ale poriadne vidieť to asi ešte nebude 😉.

lenkaoravcova
18. feb 2016

@renimac inak my tiez piatok sobota nedela 🙂

ivula123
18. feb 2016

@anitu to ma mrzi a teraz si ako na tom? Dalej sa snazite?

butterfly333
18. feb 2016

@renimac no ja tiež neviem či sa nam podarí tento mesiac ovu testy nerobím len BT meriam no a sex bol v nedelu potom nič aý vo štvrtok a v ten den bola ovu lebo som mala bolesti aj to špinenie to mavam cez ovu apotom další sex až o 3dni nebolo kedy mm v praci tak neviem vobec nič na sebe nepozorujem a som 7DPO,no tak dalši mesiac sa snad zadarí.ale už nebudem merat nič.