icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

dragulka
21. okt 2015

@e.vacka joooj tak to ja mam zas dnes naladu na vtipalka 🙂 mozno je to tym ze som na liekoch proti kaslu. maju take dobre vedlajsie ucinky 😎

trdielko149
21. okt 2015

@dragulka 😀 😀 😀 😉
@renimac mne ešte ostalo bruško keďže som po sekcii už mi aj ostane 😀 a cvičiť nemôžem ešte ale ani nechcem aj tak mám 46 kíl takže keď budem k tomu aj nafúknutá na slušný 5.mesiac to dám 😝
@e.vacka ja idem do práce od 15-17 na záskok už vidím tých ľudí ako nikto nepríde tak beriem knihu lebo doma nemám čas ju čítať lebo po večeroch vymalovávam mandaly ako šiša 😀

dragulka
21. okt 2015

@renimac cha ty sandokan jeden ! 😎 no teda ze dakujem 🙂 a den ti mozem robit aj kazdy den aj bez srdiecka 😉 ved od toho sme tu, aby sme sa podrzali, dobre naladili a nenervacili ze ja mam dnes krivku niecoho v afrike kym tamta druha dosahuje krivku pomaly az na islande 😉

dragulka
21. okt 2015

@e.vacka nic si z toho nerob tiez tu sedim pred PC a skerim sa ako prihlupla 🙂 no co uz, ked sa oni mracia nebudem sa aj ja 😝

e.vacka
21. okt 2015

@trdielko149 čo vymalovávaš???

e.vacka
21. okt 2015

@dragulka jasnačka...sranda musí byť!!!

trdielko149
21. okt 2015

@e.vacka v pantarhei som si kúpila kvety mandaly 70 omalovávaniek tam je ale prosím pekne som si kúpila len 12 kusové pastelky aj ked kvalitné ale nestačia mi 😀 a v tých úchvatných našich papiernictvach ani nezoženiem také 48 kusové že veľa odtieňov takže pekné to nie je ale relax je na nezaplatenie 😀

e.vacka
21. okt 2015

@trdielko149 wau to musím skusiť, mna veľmi baví vymaľovavanie..dobrý tip na ventilovanie po práci 🙂

trdielko149
21. okt 2015

@e.vacka je tu aj skupina môžeš sa inšpirovať ...v pantarhei majú ešte les a zvieratká ale tie sa mi nepáčia ... a kúpila som mandaly pre deti aj Emmke a teda tá moja dcéra na tom neskutočne závisláči 😀

https://www.modrykonik.sk/group/7854/

senselinka
21. okt 2015

@trdielko149 aj ja vymalovavam po veceroch, mam take ze kvetinove zahrady a pastelky postradam rovnako, ale malujem "tuho" alebo "slabo" a mam toooolko odtienov 😀

e.vacka
21. okt 2015

@trdielko149 superne to vypadá...zajtra posielam drahého na nakupy do Panta rhei, či ako sa to píše 🙂

roxy80
21. okt 2015

Baby, kedze mam v praci toho vela nestiham prispievat ale dneska ste ma pobavili pri citani vasich prispevkov...suhlasim s fotenim hned sa pridavam...ja mam tiez brusko ako v piatom ked sa najem z hocicoho ma nafukuje tak to uz ani neriesim a pred ms by som aj rodit mohla takeho mavam 🙂🙂🙂

e.vacka
21. okt 2015

@roxy80 neprehánaj to v robote...od roboty aj kone kapú 🙂 robota ti neutečie, nemá nohy 🙂

roxy80
21. okt 2015

@e.vacka neboj neprehanam len nemozem pouzivat internet v praci iba na mobile ho mam a zas nemam vela dat na minanie, tak aj preto 🙂

e.vacka
21. okt 2015

@roxy80 jasné chápem..nech ti to rýchlo ubehne a nech je už fajront 🙂

girlpowerm
22. okt 2015

mne teda tento cyklus nevyšiel.. 😒

zuzka71291
22. okt 2015

Ahojte baby, tak sa aj ja pridam ku vam...uz som aj v iných snazilkovych skupinach, ale my sme si museli dat polrocnu pauzu, kedze som sa liecila na endo, teraz liecba konci a ideme na to, cize preto som zavitala tu ku vam, k jesennym snazilkam 🙂 hadam sa tu budeme pomalicky alebo aj rychlo tesit jedna z druhej 🙂

trdielko149
22. okt 2015

@zuzka71291 držím palce 🙂 a vitaj 🙂
@girlpowerm 😠 tak mne to mešká 23 dní ale kedže moj lekar nic nevidel minuly tyzden kazal mi testnut az buduci tyzden ako som vyssie pisala zatial som mala len jeden menzes po sekcii v juni tak co by som chcela hned pravidelny ze 😀 tak uvidime ... snazim sa to nesiliť ...nemerat BT nerobit OVU testy..len pupalku jednorocnu uzivam a vitaminy s kyselinou listovou .. drzim palce! 🙂

girlpowerm
22. okt 2015

@trdielko149 tak držím palce! my sa snažíme cez 2 roky..a prešla som si všetkým..od nesledovania, potom som mala pocit že to vždy premeškáme, tak som sa až príliš sledovala..mali sme obdobie keď sme boli obaja zaneprázdnení inými myšlienkami, takže sme na to nemysleli..potom sme si to už veľmi želali..takže u nás sa už asi iba čaká..na zázrak.. 🙂 (a zdravotne sme zatiaľ obaja OK)

renimac
autor
22. okt 2015

@girlpowerm som na tom uplne rovnako ako ty, dlzka snazenia aj rozne fazy, ktorymi som si presla. Ale do konca roka 2015 mame este dva mesiace 😉.

girlpowerm
22. okt 2015

@renimac 😎 tak podme na to..keby si chcela pokecať o všetkých možnostiach a čo sme už skúšali, tak kľudne napíš 😀

zuzka71291
22. okt 2015

Aj ja budem rada za akekolvek rady, hlavne, co sa tyka nejakých doplnkov a pod...
@trdielko149 Dakujem krasne, aj ja drzim palce kazdej z vas, chcela by som sa opytat, co su to poslickovia, citala som to vo viacerých diskusiách a tak 🙂

trdielko149
22. okt 2015

@zuzka71291 poslíčkovia sú nepravidelné slabé kontrakcie asi tak mesiac pred pôrodom,maternica sa pripravuje ... musíš si počítať či sú pravidelné ak sú už je to pôrod 😉 ja mám za sebou prirodzený pôrod pri Emmke a akútnu sekciu pri Maximkovi ... a oba pôrody majú svoje za a proti ..ale "zaplatiť" si dobrovoľne sekciu nikdy! pre mňa to vždy bude život zachraňujúca operácia ... obe tehotenstvá som mala rôzne s rôznymi príznakmi,s rôznymi problémami a to som stále mladá ..človek by si myslel že mladá a bude všetko oukej no nejaké problémy som mala aj pri Emmke v 19 rokoch a teraz pri Maximkovi 25 ročná a úplne všetko sa na mňa nalepilo celé tehotenstvo bolo ťažké a veľmi zlé ...takže tomu vyjadreniu že mladé maminy nemajú problémy je hlúposť ...choroby a problémy sa nalepia na hociakú ... a vôbec nejde o vek!

ninus22
22. okt 2015

Baby ked som začala brat tento tyzden kys.listovu a od buduceho tyzdna si chcem nasadit inofolic , tak je zbytočné brať aj to aj to? tie tabletky kys.listovej mam uplne vysadit? aby som nebola nahodou prekyselinovana :D :D

zuzka71291
22. okt 2015

@trdielko149 Pravdaze, ja to velmi dobre viem, mam 23 rokov a tiez rozne gynekologicke problemy, naposledy mi bola zistena endometrioza, na ktoru som sa polroka liecila, ale bolesti mam dodnes...ja som akurát vcera citala tvoj pribeh. bolo mi to strasne luto, aj som si poplakala a mas moj obdiv...Dakujem za vysvetlenie k poslickom, to je este daleka buducnost pre mna zatial...

renimac
autor
22. okt 2015

@ninus22 staci bud alebo, obe naraz budes brat zbytocne 😉

renimac
autor
22. okt 2015

@zuzka71291 a @trdielko149: baby, pozitivne je, ze vek mate super, takze este dost casu na vyriesenie pripadnych zdravotnych problemov. Ja mam o par mesiacov 30 a babo v nedohladne ☹. Ale mozno ma chce prekvapit prave na okruhliny 😵.

1234lubka
22. okt 2015

@renimac podla teba je 30uz vek na zahodenie?

trdielko149
22. okt 2015

@zuzka71291 moja dobrá kamarátka má túto diagnózu endometrioza zistili jej to asi v 19 rokoch dnes ma 23 ako ty a pred 2 mesiacmi sa im narodil druhy krasny zdravy chlapcek 🙂 dakujem ti velmi pekne ale nie je co obdivovat urobila som len to co ako mama som citila ako tu najlepsiu moznost ... proste som to citila ze nechcem aby zomrel Maxik sam v nemocnici ale doma a v laske ... a ako je aj v clanku nekonecna vdaka Plamienku za to ze mi to umoznili ze pri nas den co den 24 hodin vkuse stali ze vzdy zdvihli telefon ..su to uzasni ludia ... zial je to tak zomieraju aj male nevinne deti a ked som videla na Kramaroch tie rozne diagnozy a tazko chore babatka clovek si uvedomil ze toto je priserna nespravodlivost .. ja som momentalne vo faze ked si obcas poplacem uz nie kazdy den a citim nesktocny pocit pokoja lebo som si uvedomila ze mojmu synovi je uz lepsie ...videla som ho trapit sa s chorobou,videla a zazila som ho umierat ... viem ze plnohodnotny zivot by nikdy nemal ..aj keby nam prezil nikdy by nehral s tatom futbal,nemal by dobre detstvo bol by neustale v nemocnici ... pre neho bola zial smrt doslova vykupenim ... a teraz uz reveeeeem! stacilo ! tu sa prosim rozpravajme o snazeni!

trdielko149
22. okt 2015

@renimac ja som len chcela napisat ze ked pocujem ze mlade maminy maju dobre tehotenstva a zdravsie deti ako starsie maminy je to hlupost ... vid ja ... a super si to napisala babatko ta prekvapi na tvoje narodeniny 😵 ja tiez cakam co nam Maxik "vyvedie" lebo skoro vsetky maminy co si presli stratou dietatka tak ten anjelik tak poslal dalsie babatko ze bud na nejake vyrocie narodenia,smrti,na narodeniny maminy,vianoce vzdy proste nejake akoby znamenie ... napriklad ja som si nasla 18.11. predrokom // ciarky a tajne dufam ze to tak opat bude 😵