icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

renimac
autor
26. feb 2016

Ahojte baby, je tu nejaka, co mala mimomaternicove tehu? Doktora mi hovorila, ze mam ratat s tym, ze budem po laparke silno krvacat, lebo som mala vysoku sliznicu, ale tie bolesti su fakt intenzivne. Ako menstruacne, len silnejsie. Aj vy ste to tak mali? 😒

senselinka
26. feb 2016

@renimac zlatik, mne robili síce laparku kvôli podozreniu na mmt, ale nepotvrdilo sa, potom mi spravili kyret. Ak si mala vysokú sliznicu, telo sa správa tak, akoby potratilo, resp. porodilo, teda sa dočisťuje, musí vylúčiť všetku sliznicu (mne ju vlastne odstránili), sťahuje sa maternica... tie bolesti sú silné a intenzívne, ale trvajú pár dní. Ja som ale bola po laparke na PNke 2 týždne, fakt som viacmenej ležala a aj po tých dvoch týždňoch som šla pomerne slabá do práce... ale vieš čo?
Presne deň po skončení PNky som bola na pohovore v novej práci, kde som aj nastúpila a tam som konečne úspešne otehotnela 😵
Tak šup do novej práce <3

renimac
autor
26. feb 2016

@senselinka uvidime, ako dopadne nova praca, na babo vsak teraz nepomyslam. Bojim sa.

denidi
26. feb 2016

@renimac ahoj,ja som mala mmt a v septembri ma operovali,ale nemala som nejake bolesti,asi ako ms,ale ani tu nejak extra necitim,dokonca som ani velmi silno nekrvacala,v kolkom tydni si bola,ak mozem vediet?

renimac
autor
26. feb 2016

@denidi 5tt+3... Ja mavam bolesti aj pri MS, ale toto je silnejsie. A nemozem sa ani schulit kvoli jazvam. Vy ste sa zacali snazit hned? Ja sa tak bojim, ze neviem, ci najdem odvahu.

denidi
26. feb 2016

@renimac myslim si,ze po par dnoch to prejde,este si bolava,nafuknuta,je to cerstve,kazdym dnom to bude lepsie,neboj. No ja som bola vtedy uz v 7tt,takze dost neskoro na to prisli,viac ma brucho bolelo pred laparkou,ako po nej,potom sme museli dodrzat sestnedelie a po dvoch cykloch sme sli zasa na to,strach ano jasne ten je,ze sa to zopakuje,ale insie neostava,len verit,ze to najblizsie dopadne dobre

renimac
autor
26. feb 2016

@denidi OK, tak drzim ti palce, nech sa coskoro dockas 😉 a sebe, nech najdem odvahu. Dobru noc.

denidi
26. feb 2016

@renimac dakujem ti a aj za srdienko asi 🙂 odvaha pride,coskoro,budes vidiet,drzim palcek 🙂 dobruuu

senselinka
27. feb 2016

@renimac viem, chapem... prejde, uvidis :-*

petulik1991
27. feb 2016

Dnes som robila 10tkovy test na 9DPO, je tam velke nic ☹

jaannah
27. feb 2016

@petulik1991 ešte je čas nie?

petulik1991
27. feb 2016

@jaannah Ja mam tie citlive a tie uz veru ukazat aspon nieco mohli

ivula123
27. feb 2016

@petulik1991 aj ja by som skor pockala az kym ms nebude meskat, ja som teraz 26 DC a tiez ma to laka ale bojim sa sklamania a radsej pockam. Normalny cyklus mam 29DC.

petulik1991
27. feb 2016

Sme sa s drahym dnes rozpravali a dohodli sme sa, ze pokial sa nam do leta nepodari, tak sa objedname v CAR. Ked vedia pomoct, tak preco to nevyskusat. Mozno mam nepriechodne vajcovody, mozno hormonalny problem, nikto nezisti, ak sa na to nepozrie. Ja som totiz este nebola na vysetreniach, ze preco sa nam nedari, bo tu v Holandsku sa ku gynekologovi nechodi 😠

ivula123
27. feb 2016

Jaj ty si v zahranici.. No jasne ved na to su tu lekari aby nam pomohli, nie je to na hambu. Budete mat istotu ze ste obaja v poriadku a ak nahodou vam daju nejaku liecbu. Aj si sledujes ovulaciu ?

petulik1991
27. feb 2016

@ivula123 No ved to..uz si ju sledujem skoro rok a nepomaha 😔

jaannah
27. feb 2016

@ivula123
@petulik1991
Dievčatá... však aj ja mám nervičky, či to vyšlo... ale nemám test... som 23 dc

miminkaaa3
27. feb 2016

Ja som mala naposledy mrchu 29.1 a vzdy mi meskaju, tak som velmi zvedava ci dostanem alebo co..ale krze ma bolia strasne cely den..ale mozno aj preto, ze som cely den na nohach

ivula123
28. feb 2016

@petulik1991 aj ja si sledujem kazdy mesiac a tento cyklus mi dala dr clostil tak v tichucku dufam.. Dnes som 27DC, prsia ma neskutocne bolia uz asi tyzden, v podbrusku ani nehovorim a inokedy ma zacne boliet tesne pred ms a to mam krce az. Len sa bojim testovat. Pockam kym mi nebude meskat niekolko dni.

ivula123
28. feb 2016

@miminkaaa3 sme viacere na tom s tymi nervickami. Treba pekne pockst aj ked je to tazke. Nie kazdej ukaze test ducha tak skoro. Ja mam nastastie cyklus presny ako hodinky a dnes by mi malo zacat spinenie. Mas to troska tazsie kedze nevies ci ti meska alebo nie ale zas mas aj nadej ak dlhsie nechodi. Drzim palce a teraz si kolky DC?

jaannah
28. feb 2016

@petulik1991 tak dnes som skúsila a test biely ako sneh... uvidím, do kedy počkám na ďalší... ktovie..

petulik1991
28. feb 2016

@jaannah ja tiez, biely ako stena 😆 hmm..pockame na dalsiu ovu. Od ms do ovu som psychicky najviac ok, najhorsie je to tie dva tyzdne do ms, to sa citim ako sibnuta. Mne v decembri ukazal testik dusika uz na 10DPO, preto viem, ze je to mozne. Dnes som 10DPO a prd makovy 😆

petulik1991
28. feb 2016

@ivula123 Ked som bola tehu, tak ma prsia tiez sialene boleli. Az tak palili

jaannah
28. feb 2016

@petulik1991 no ja som mala dvakrát dušík, len keď mi meškali v ten deň, alebo ďalší, vtedy som skôr ani netestovala... no teraz som dúfala.. no hádam nič nie je stratené... utešujem sa... keby že je už piatok to je 29 dc... a možno príde ms... ale potešilo by špinenie...

petulik1991
29. feb 2016

@jaannah Ja som uz na 11DPO mala viditelne, to uz dusik nebol..Ale kazde tehu je ine. No bodajby som bola tehu, od stastia by som si o strop hlavu porozbijala 😆

renimac
autor
29. feb 2016

Baby, mne je tak strasne smutno ☹. Ani v najhorsom sne by mi nenapadlo, ze ked konecne po 28.mesiacoch najdem svoje prve // na teste, ze to skonci mimomaternicovym tehotenstvom. Namiesto rastuceho bruska mam 3 jazvy a o vajcovod menej ☹. Viem, ze su aj horsie osudy, ale preco?! Co som urobila v zivote take zle??? Prepacte mi, niekde som to musela napisat, inak by som sa asi zblaznila od zialu.

martinaj
29. feb 2016

@renimac 😔 moja....

lanci23
29. feb 2016

@renimac je mi to luto. Hoci asi v tomto momente ti to nepomaha.ale ako pozeram, jedno dieta uz mas.niekto nemoze mat ani jedno.viem ze to nie je povzbudenie. Cas zahoji vsetky rany. Hlavne vela zdravicka.neboj vsetko bude fajn.

mia295
29. feb 2016

@renimac zlatenko, toto isté sa aj mojej známej stalo... prvé mala spontánny, druhé mimomaternicové, vybrali jej jeden vajcovod a do 3 mesiacov bola v tom... teraz už má dve krásne a zdravé detičky 🙂 dala sa na mojžišku, cvičenie aj čaj... vyplač sa poriadne, nájdi kamošku, ktorej to budeš aj ked týždeň vkuse rozprávať ako sa cítiš a potom keď to trošku prebolí hlavu hore a ver že pôjdeš do úspešného záveru :*

renimac
autor
29. feb 2016

@lanci23 ano, mam, anjelika, ktory zomrel minuly tyzden ☹