icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jaannah
8. mar 2016

@miminkaaa3 veľmi držííím a obdivujem ako si to vydržala dva týždne 🙂

petulik1991
8. mar 2016

@miminkaaa3 to ja by som za ziadnych okolnosti 2 tyzdne nevydrzala 😁😁 drzim palce!!! Daj vediet, budeme sa tesit 🙂)

miminkaaa3
8. mar 2016

Ste zlate baby..vydrzala som preto tolko lebo stale mi dlho meskava pravidelne..tak aby som nebola sklamana..a zajtra rano sa uvidi a potom vam pisem 😄

miminkaaa3
9. mar 2016

Takze negativny test bol 😕..nechapem preco mi ta mrcha neprichadza

ivula123
9. mar 2016

@miminkaaa3 tak to mi je luto.. planujes ist k dr? Kolkaty DC si?

miminkaaa3
9. mar 2016

Ivula123 dakujem..no je to divne..dnes je uz 41 a rozmyslala som, ze este pockam a potom sa objednam

petulik1991
9. mar 2016

@miminkaaa3 Chod ku gynekologovi, nech ta vysetri na tie ploycysticke vajecniky 😉

renimac
autor
9. mar 2016

@miminkaaa3 skoda, drzala som Ti palce. Ale urcite chod k doktorovi.

zabka12
9. mar 2016

@miminkaaa3 si jak ja...podla mna asi PCo jak vysite...tiez mam take dlhe a bez liekov anovulacne😒 drzim ti palce, nech Dr dobre vysetri a ma stastnu ruku pri nasadeni liecby😉

miminkaaa3
9. mar 2016

Dievcence dnes mrcha mrchava jak vysita..boli ma brucho ako pront 😕

jaannah
9. mar 2016

@miminkaaa3 mrzí ma to...

petulik1991
11. mar 2016

Baby no ako sa mate? Co noveho? 🙂 My vo velkom zariafujeme rekonstruujeme novy domcek a cez vikend zaciname stahovat, tak mame toho tak vela, ze som sa ani nenazdala a som 9DC, takze o tyzden dalsia ovulacia 😆 a tympadom dalsi pokus!

renimac
autor
11. mar 2016

@petulik1991 ja mam dnes 2.kolo pohovoru, tak ma od rána preháňa 😀. Väčšinou som na tej opačnej strane, tak nezvyk.

e.vacka
11. mar 2016

@renimac držím palce...

julesa
11. mar 2016

ahojte, predam Nosifol forte 2balenia, plus z tretieho mi este ostalo tak to pribalim gratis-ja ich uz nepotrebujem 🙂 .Ak by mal niekto zaujem nech sa ozve do ip.Cena za balenie je 16eur plus postovne podla tarif SP.

jaannah
11. mar 2016

@renimac aj ja držím palce.... daj potom vedieť ako 🙂

renimac
autor
11. mar 2016

@jaannah @e.vacka cafte baby, uz som doma. Pocit dobry, myslim ze obojstranne. Povedali, ze sme sa nevideli naposledy. Ozvu sa mi, ale caka ma minimalne este 3.kolo, ak teda bude. Horsie ako volba prezidenta 😀.

petulik1991
11. mar 2016

@renimac tak vravis, ze to dopadlo dobre? 🙂 Drzim moc palce, nech sa aspon pracovne dari 😙

renimac
autor
12. mar 2016

@petulik1991 uvidime, chcu to uzavriet do konca marca. Necham sa prekvapit 😉.

e.vacka
12. mar 2016

@renimac fiiiha, supis, že máš z toho dobrý pocit...teraz sú pohovory riadne stresy...

renimac
autor
12. mar 2016

@e.vacka A ty ako moja? Už nemám o Vas prehľad 🙂

e.vacka
13. mar 2016

@renimac Juj no ja necakam MS o štyri dni...dnes som skúšala urobiť nič a zase nič...som povedala ze ked sa to nepodarilo po marcovom snažení tak to začnem riešiť...tento mesiac sme sa snažili tolko, že to musí vyjsť!! 🙂

renimac
autor
13. mar 2016

@e.vacka tak držím palce 😉

e.vacka
13. mar 2016

@renimac ďakujem veľmi pekne ... ale nedávam tomu veľké šance 🙂

renimac
autor
13. mar 2016

@e.vacka prajem ti, aby ti to konečne vyšlo 😉

renimac
autor
15. mar 2016

@renimac tak ako? 🙂

renimac
autor
15. mar 2016

@e.vacka to malo byť tebe 😀 že ako? 😀

e.vacka
15. mar 2016

@renimac púšťa sa mi mrcha ☹ to čo je toto?? nervy mám... dvaja mladí ľudia nemôžme mať normálne dieťa??

renimac
autor
15. mar 2016

@e.vacka ☹ ale jedno už máte, či? Príde aj druhé, asi ešte vyckava potvorka 🙂.

e.vacka
15. mar 2016

@renimac áno máme, ale nie s terajším partnerom...nech už príde potvorka , čakáme ho s otvorenou náručou...🙂