icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

salmas
17. mar 2016

@zuzka71291 Ahoj, ak si dobre pamätám,tak ty si bola tiež na laparke kvôli endo. Si kvôli nej nejako viacej sledovaná v tehu?

zuzka71291
18. mar 2016

@salmas vobec nie,odkedy mam potvrdene tehu,tak na dalsiu kontrolu o tri tyzdne ako kazda tehulka. Ani sa k nicom dr nejako nevyjadrila,len,ze to je to naj co sa mi mohlo stat,ze som otehotnela.

renimac
autor
18. mar 2016

Ahojte baby, ako sa mate? Mňa posledné 3 dni prepadla depka a kazdy den placem. Asi to na mňa doľahlo až teraz. Keď si predstavim, že by som bola na konci 9tt ☹... nakupovanie ma nebavi, s manželom sa len hádame, čím sa potešiť?

martinaj
18. mar 2016

@renimac ja som na tom podobne.....😔

renimac
autor
18. mar 2016

@martinaj ja som budúci týždeň zavreta doma kvôli prerábke kúpeľne, ale potom dáme rande 😉. Aj s vínkom 🙂.

denidi
18. mar 2016

@renimac ach,viem ako ti je,aj ja som mala take obdobie po mmt,zakazdym mi to pride na rozum,spomeniem si presne v danom odobi,ze teraz by uz bolo vidiet brusko,teraz by uz kopkalo a zrova dnes som myslela a to,ze uz by som bola v 8smom mesiaci,4 maja by sa nam narodilo,ostane to tvoja sucast navzdy,ale postupe sa bolest zmierni, takato strata urobi trhlinku v kazdom,kto nou prejde,ale urcite sa to casom zlepsi,uvidis,drzim palceky 😉

renimac
autor
18. mar 2016

@denidi no jo, asi mi to pripomína aj fakt, že sme boli naraz tehotné s kamoškou, ktorá pokračuje, už sa mi ani neozyva, len z MK viem, že sa má dobre. Ale áno, časom prejde. Ďakujem 🙂.

denidi
18. mar 2016

@renimac ahaa,tak to ma mrzi ☹

petulik1991
18. mar 2016

@renimac Ja tak isto!! Posledne 3 dni som kazdy vecer plakala..Do toho priatel extremne unaveny nevladal sexovat pocas naplodnejsieho dna ( vela hlienu) a ja plac, ako keby som mala umriet. Takze dnes by som mala byt oficialne 1DPO..sex bol 2x a to 2 dni pred ovulaciou a pocas ovulacie. Nakolko to s urcitostou viem povedat 🙂 Tento mesiac som mala take bolesti, najma pocas chodze a posledne minuty pred prasknutim folikulu to bolo az neznesitelne. Potom som citila len tale zastipnutie a odvtedy nic. Sranda ☺Posledny sex sme mali asi 8 hodin potom..takze zas to nevide, neskoro 😳 Asi mam uz depresie.Ked si predstavim, ze by som teraz bola uz v druhom trimestri..😢

renimac
autor
18. mar 2016

@petulik1991 možno vyjde 😉. Vajko prežije 12-24 hodín 😉.

renimac
autor
21. mar 2016

@renimac no ako moja? 🙂

renimac
autor
21. mar 2016

@petulik1991 no ako moja? 🙂

petulik1991
21. mar 2016

@renimac Ajoj 🙂 Zatial fajn, mala by som byt len 4DPO, na priznaky skoro..Ale snaad sa podarilo. Ovulovala som z laveho vajecnika, naposledy som otehotnela tiez pri ovulacii z laveho, ale vtedy som mala neporovnatelne viac hlienu, teraz bol len 1 den. Zabudla som na grepove dzusiky sakra..Vtedy som mala uplne vela a aj som otehotnela. A ty ako? Povedz, ze lepsie 🙂

renimac
autor
21. mar 2016

@petulik1991 inac, ja ked som vtedy otehotnela, ja som v ten mesiac nemala skoro ziaden hlien. Dnes som este neplakala, tak asi lepsie 😀. Bolo velmi slzave udolie poslednych 5 dni, ale aspon to konecne zo mna vyslo. Vcera som sa dozvedela, ze porodila moja byvala spolubyvajuca, ktora mala zdravotne problemy a prognozy na otehotnenie daleko horsie ako ja. A ona je uz mama ☹. Ja to fakt nechapem.

petulik1991
21. mar 2016

@renimac O tom nechapani..ani nehovor. Poznam jednu zenu, ktora dlhe roly bola na drogach a teraz ma zdrave tehotenstvo a tesi sa na babo.. Ano to neplanovali. Ja sa natriasam, robim stojky,proste hocico.Beriem vitaminy..Mozno mame len svoj cas, neviem. Kazdopadne sme sa s priatelom dohodli ze dame tomu este 3 pokusy a vyhladame pomoc, lebo z mojej strany je to dost na psychiku a casto sa hadame. Ja placem uz aj koli somarinam kolkokrat a ubera nam to na pohode vo vztahu. Momentalne som na tom tiez vsak lepsie, tak ako ty 🙂 Cakam, ci ta ms pride a ci nie..drz palce. Este 6 dni a testujem 😁

renimac
autor
21. mar 2016

@petulik1991 tak držím palce, nech sa zadari 🙂. My tomu asi dáme tiež pár mesiacov a ak nic, zvažujem IUI alebo nativ IVF ☹.

petulik1991
21. mar 2016

@renimac Ja sa k IUI a IVF staviam velmi pozitivne. Lroste

petulik1991
21. mar 2016

@renimac proste ak to ma pomoct parom, ktori tuzia po babatku, tak preco to nevyskusat. Vsak? 🙂 Dakujem, aj tebe drzim palce, aby sa ti cim skor srdiecko zahojilo! Aj ked viem, ze najlepsia naplast, aka existuje, je dalsie a hlavne zdrave tehotenstvo 😇

renimac
autor
21. mar 2016

@petulik1991 ja sa tomu vyhýbam, ale ak nebude iná cesta... tak dúfam, že to rozbehnes a ja sa potom pridám. 🙂

petulik1991
22. mar 2016

@renimac Najlepsie, ak by som to rozhybala prirodzenou cestou a ty sa potom pridas 😆

e.vacka
22. mar 2016

@petulik1991 @renimac aj ja sa chcem ku vám pridať 🙂

renimac
autor
22. mar 2016

@e.vacka budeme svata trojka? 😀

e.vacka
22. mar 2016

@renimac hahaha... musíme to tu trošku rozbehnúť...

petulik1991
22. mar 2016

@renimac To si pis! 🙂 Ja robim za 5-6dni test 😀

petulik1991
22. mar 2016

@e.vacka To patri aj pre Teba 🙂 Sme od dnes Svata Trojica 😀 Uvidime, ci nas pozehna haha

e.vacka
22. mar 2016

@petulik1991 oki ... ja už pijem grepový džúsik a gynastan a ideme sa snažiť o dušu...

petulik1991
22. mar 2016

@e.vacka Pre mna su plodne dni najviac stresujuce obdobie 😀

e.vacka
22. mar 2016

@petulik1991 prečo?? Pre mňa je najväčší stres čakanie na MS...

renimac
autor
22. mar 2016

@e.vacka @petulik1991 ja musim najprv pockat na madam MS a potom sa rozhodnem, ci zacneme uz v aprili.

petulik1991
22. mar 2016

@e.vacka Pretoze priatel ma dost psychicky vycerpavajucu pracu a kolkokrat sa mu sexovat nechce..ked sa to zrovna udeje pocas ovulacie, tak nariekam ako mala. Takze preto 🙂
@renimac Pod do toho, pokial tvoje srdce krici "aano!". Hlavu nepocuvaj 😊