Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@miminkaaa3 to ja by som za ziadnych okolnosti 2 tyzdne nevydrzala 😁😁 drzim palce!!! Daj vediet, budeme sa tesit 🙂)
Ste zlate baby..vydrzala som preto tolko lebo stale mi dlho meskava pravidelne..tak aby som nebola sklamana..a zajtra rano sa uvidi a potom vam pisem 😄
Takze negativny test bol 😕..nechapem preco mi ta mrcha neprichadza
@miminkaaa3 tak to mi je luto.. planujes ist k dr? Kolkaty DC si?
Ivula123 dakujem..no je to divne..dnes je uz 41 a rozmyslala som, ze este pockam a potom sa objednam
@miminkaaa3 Chod ku gynekologovi, nech ta vysetri na tie ploycysticke vajecniky 😉
@miminkaaa3 skoda, drzala som Ti palce. Ale urcite chod k doktorovi.
@miminkaaa3 si jak ja...podla mna asi PCo jak vysite...tiez mam take dlhe a bez liekov anovulacne😒 drzim ti palce, nech Dr dobre vysetri a ma stastnu ruku pri nasadeni liecby😉
Dievcence dnes mrcha mrchava jak vysita..boli ma brucho ako pront 😕
@miminkaaa3 mrzí ma to...
Baby no ako sa mate? Co noveho? 🙂 My vo velkom zariafujeme rekonstruujeme novy domcek a cez vikend zaciname stahovat, tak mame toho tak vela, ze som sa ani nenazdala a som 9DC, takze o tyzden dalsia ovulacia 😆 a tympadom dalsi pokus!
@petulik1991 ja mam dnes 2.kolo pohovoru, tak ma od rána preháňa 😀. Väčšinou som na tej opačnej strane, tak nezvyk.
ahojte, predam Nosifol forte 2balenia, plus z tretieho mi este ostalo tak to pribalim gratis-ja ich uz nepotrebujem 🙂 .Ak by mal niekto zaujem nech sa ozve do ip.Cena za balenie je 16eur plus postovne podla tarif SP.
@renimac tak vravis, ze to dopadlo dobre? 🙂 Drzim moc palce, nech sa aspon pracovne dari 😙
@petulik1991 uvidime, chcu to uzavriet do konca marca. Necham sa prekvapit 😉.

@miminkaaa3 veľmi držííím a obdivujem ako si to vydržala dva týždne 🙂