Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac Z toho si nic nerob..vzdy si ten cyklus nieco najde, preco to nemoze vyjst..ach 😠 A mozno si tehu..isli ste naplno tento cyklus? 😀 ja som 7DPO, uz ma ruky svrbia, ked pozeram na tehu testy :D
@petulik1991 my sme poctivo čakali na MS, sex sme nemali asi 1,5 mesiaca 😀. Ale dnes došla MS. Huraáaaaa 🙂.
Baby vcera vecer som mala na toaletnom papieri po utreti uplne husty priesvitny hlien s malou cieveenenenenenkou krvi. Dnes opat vela priesvitneho hlienu a zacinaju ma boliet prsia tak inak, presne tak ako ked som bola prvy krat tehu. Urobila som si test dnes rano na 8DPO a prisamvacku moje oko tam nieco vidi 😁 teda neviem, ci si to nenahovaram, lebo ja ked kukam na test, tak mam halucinacie niekedy 😁
@petulik1991 no posli foto 😉
@petulik1991 Ja ju tam vidiiiim! 😀 Velmi drzim palce!
@petulik1991 je to tam!!! 👍😍💖😘
@senselinka
@katleen66 Dakujem 😊 Citim sa divne veru, velmi mi je horuco a chvilu zima
Aj ja vidim slabulinku 👍😉
@petulik1991 aj ja to tam vidim!!!! Gratulujeeem 👏👍😉
Babulky, este mi radsej negratulujte, aby som potom nebola nestastna 😒 Musim pockat na ms 😕
@petulik1991 no slabulilinká čiarka tam je no tehu to nemusí byt,počkaj radšej ked bude ms meškat aby si nebola zbytočne skalmaná,no držím palce aby boli //.
@butterfly333 Ved cakam netrpezlivo 🙂 Prist ma az utorok, takze dovtedy zosaliem 😀
@petulik1991 ja tiež ms čakám v utorok 😉
@petulik1991 mne sa tam tiez nieco mari 😉 takto ma teraz motivujes? betarka jedna 😉
@e.vacka ak bude @petulik1991 ozaj tehu, vies co to znamena pre zvysok Svatej Trojice? 😉
@renimac Baby, jasne ze sa vas snazim predsa motivovat 😛 No ved uvidime, co sa z toho vykluje.Nechcem sa tesit prv, nez vynecha ms a kym neuvidim bijuce srdiecko. Inak neverim
Ale potom, @e.vacka to pre vas, moj zvysok Svatej trojice, bude znamenat len jedine a to, ze ma do druheho trimestra musite dobehnut 😁
@petulik1991 @e.vacka
Dievcata, prichod prvej MS po mmt a Velkej Noci oslaveny vo velkom style! Ja som o 4ej poobede taka opitucka, ze som aj rada, ze nie som tehula 😀 . Krasne sviatky 😀.
@renimac krasne sviatky moja len si daj. 😀 😀 😀
@butterfly333 ej, aka cica 😎
@renimac nevieš moja aky je rozdiel medzi laparoskopiou a hysteroskopiou?Lebo mne dr napísal aj to aj to tak teraz neviem presne čo budu robit ja som chcela laparku.
@butterfly333 hysteroskopia je len prezretie maternice, laparka vsetkych reprodukcnych organov. Ale presny rozdiel v priebehu vysetrenia neviem ani ja.
@renimac ahaa tak dufam že mi budu tu laparku robit tak ako vravel dr.
@renimac Joj, ja som robils akurat tak poriadky, bo nam prisiel kontajner na stavebny material po prerabkach. Ja mam pocit, ze ta ciarka na tom teste bola Evaporacna..Prilis stastia by to bolo na pozitivny test. Ak to tehu nebude, nic to. V stredu cestujem na 4 dni na SK, tak sa tam tiez pekne opijem s kamaratkami haha 🙂 Aj ti zavidim trosku, musi byt s tebou sranda dnes 😀
@petulik1991 hehe, o dve hodky pokracujem s kamoskou, ktoru vidim 2x do roka 😀 . Este len bude sranda 😝 . A v podstate aj zapijam takmer hotovu prerabku kupelne. To bola riadna skuska nervov 😎.
@renimac Mi nieco hovor vrrr..prerabame dom,co sme kupili, kompletne. Ale som sa naplakala popritom 😠 😀 No tesim sa teda, ze to oslavim ak ms v utorok pride 😎 Vzdy si treba najst nieco 😀 Juj, tiez budem so spoluziackami zo strednej, nevideli sme sa rok..To bude opijas 😀 😀 😀
@butterfly333 no inak renimac má pravdu... ja mám po laparke, čiže to viem povedať, že kuknu celu dutinu brusnu, cize ako to tam vyzera plus asi spravia priechodnost... no a hysteroskopia je vlastne, že kuknu maternicu zvnutra, alebo odstrania to co tam nema byt ;) kazdopadne u mna bol strach s laparky vacsi ako samotny zakrok a pooperacna bolest ;) takze drzim palce 😉

@petulik1991 MS mi naznačuje, že sa mám na to vybodnuť 😀 nechce sa jej zrazu dojsť 😉 herečka