icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

dragulka
22. okt 2015

@trdielko149 ty podla mna dostanes rovno dve deticky 😉

zuzka71291
22. okt 2015

@trdielko149 Ano, presne tak...o snazeni 🙂 dakujem za povzbudzenie, viem, ze sa to da aj pri endo, citala som rozne pripady, ja mavam casto gyn problemy, ale ja som optimista..tak verim, ze sa zadari skoro a bude vsetko uspesne...
@renimac Ano, ano, ja viem, ale presne ako napisala trdielko...a som rada, ze to beries tak veselo s 30tkou. hadam to tak aj bude 🙂

dragulka
22. okt 2015

babyyyy vymyslela som nam novu vyzvu 🙂 taku na december ale priprava a vymslanie uz aby zacalo teraz 😀 tak sup kto sa prida ? bude to pre manzelov aj pre deticky ktore uz mate 😎

renimac
autor
22. okt 2015

@dragulka podla toho, co to za vyzvu bude 😝 😝.

trdielko149
22. okt 2015

@dragulka 😀 že vďaka 😀 si asi 20-ta čo mi to vraví ... ja sa nebránim ani muž nie máme to obojstranne v rodine máme možnosť vychovať aj im všetko potrebné dať ..len ja sa ich bojííím 😝 nie kvôli starostlivosti keď budú bábätká ale kvôli tehotenstvu ..predsa len som necelé 4 mesiace po sekcii a síce sme dostali povolenie sa snažiť od viac lekárov teraz dvojičky do maternice ktorá je po ťažkom zákroku po veľmi ťažkom tehotenstve bojím sa väčšieho rizika potratu atď.
@zuzka71291 ja som mala pred Maximkom PCOS velku cystu ...takže áno optimizmus ! budeš skvelá mamina a verím že čoskoro tak ako my všetky 😵 😵 😵

trdielko149
22. okt 2015

@dragulka žeby bábätko pod stromček? 😉 😵

dragulka
22. okt 2015

@trdielko149 no prave preto mozno stale nie si tehotna lebo ta cakaju dvojky a predsa len treba aby sa maternica zotavila 😉 to je to ...mozno...

trdielko149
22. okt 2015

@dragulka stačilo fórikov moja 😀 😀 😀 úplne mi stači zdravé a živé bábätko ....

senselinka
22. okt 2015

@zuzka71291
@trdielko149
@renimac babyyyy, ja mam par dni 37 a horko tazko sa snazime o druhe, pri Eliske to trvalo dva roky a 4 potraty, mate caaaas, klidek 💞😍😘

jaannah
22. okt 2015

Ahojte dievčatá, mne sa popri malej nedarí veľmi tu chodiť. Chceli by sme druhé bábo, lebo ako píše @senselinka ja už mám mesiac po 37 rokov. Dnes mám 27 deň cyklu. Robila som si test a nič ☹ je ešte šanca, či už čakať ďalší mesiac? 😒

monique89
22. okt 2015

Ahojte, tak ja som dnes 33 DC, vela-prevela dni po OVU, test biely ako cerstvy sneh, kedze mam dlhe cykly, tak este 3-4 dni a zaciname odznova... Pracu som odmietla, takze ideme do snazilkovania naplno a som s tymto rozhodnutim veeelmi spokojna 🙂 Tak nam vsetkym drzim palce a kazdej prajem najneskor pod stromcekom pozitivny testik...

jarushka1981
23. okt 2015

Ahojte baby, čítala som si Vaše príspevky. Neplánujem síce otehotnieť na jeseň 2015, ale aj tak ma Vaše pribehy zaujali. Mojim planom je jar. Avšak bijú sa vo mne pocity. Strašne chcem babo, len už by nebolo prvé, ani druhé. Keby sa to podarilo, budem ich mat tri. Najprv s tým začal manžel, dobiedzal už zo dva roky, teraz som rozhodnutá, že idem do toho. Že túžim po malom bábätku. V apríli mi majú vyberať Mirenu. Skúsime to hneď potom. Avšak trápi ma dcéra. Ked som jej povedala, že túžime s ockom po bábätku, urobila poriadny teatrálny výstup. Možno je to tým, že ide mat 12 a zmietajú s ňou hormóny. Neviem. Nesúhlasí s tým. Mladšia dcéra bude mat v máji 9 a tá je zas z tejto myšlienky nadšená. Máte niektorá skúsenosti s takýmto odstupom. Som vôbec normálna že este túžim po babetku? V máji budem mat 35 a cítim, že to je jedna z posledných šancí.

dragulka
23. okt 2015

@jarushka1981 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 a nemoze to byt tym ze by sa starsia dcera dako obavala toho ze by vsetka starostlivost a dozor padali na nu ? mozno keby si sa jej spytala ze preco je tak velmi proti tomu a utvrdila by si ju ze jej sa to nijak nedotkne okrem toho ze bude mat dalsieho surodenca a mozno konecne brata tak by to inak brala 🙂

e.vacka
23. okt 2015

@jarushka1981 ahoj, vôbec sa netráp, poznám tuto situáciu dôverne. Moja mamina nám tiež v 34 rokoch oznámila, že budeme mať súrodenca . Ja som mala 9 a sestra 12 rokov . Poviem ti, bol to riadny šok. Ja som sa tešila a sestra to znášala veľmi zle. Puberta s nou plieskala riadne. Dnes má brat 22 rokov, máme úžasný vzťah aj napriek veľkému vekovému rozdielu. Najviac hrdé sme boli , keď sme ho mohli kočíkovať a mamina nás aktívne zapájala do starostlivosti o neho. Je to náš miláčik aj keď je už dospelák. Buď v kľude, uvidíš , že všetko dobre dopadne. 🙂

jarushka1981
23. okt 2015

Určite áno. Myslím si to tiež, kedže v tom výstupe boli použité slova ako "ja sa o to starať nebudem, nemysli si, že s tým budem chodiť von, a kde to dieťa chceš dať, do šatníka?". Bola som prekvapená z jej reakcie, utvrdila som ju, že ju ľúbim, že o svoju "pozíciu" nepríde. Tiež som jej povedala, že ked sme stavali domček (2.rok sme v novostavbe) sme rátali este s jedným dieťaťom, takze obavy zo šatníka mat nemusí 😀 kedže mame este jednu voľnú izbu. No napriek tomu trvá na svojom. Myslím si, že treba na to cas. Vlastne neviem, či cas, alebo naopak sa o tom s ňou rozprávať. Nechce o tom počuť. Neviem. Ale tiež si nemyslím, že keby som tehotná bola, že by dieťatko nemala rada. Ona je to najcitlivejšie dievča ake poznám, veľmi zodpovedná. Inak ďakujem za prijatie do skupiny.

jarushka1981
23. okt 2015

@e.vacka ďakujem, máš asi pravdu. Bude to sok, ale bude si so mnou 9 mesiacov zvykat a mozno nakoniec fakkt bude hrdá najstaršia sestra.

e.vacka
23. okt 2015

@jarushka1981 jáááááj puberťáčka je to ukážková. Počkaj aká bude vzorná sestra. Možno to bol len šok pre ňu. Má dosť času aby sa na to psychicky pripravila. Je veľká a rozumná, pochopí to 🙂

jarushka1981
23. okt 2015

@e.vacka Som naozaj zvedavá. Strašne sa teším na to obdobie skúšania. Už to asi nepojde na prvý šup, ktovie. Včera som zase niečo povedala o babetku pred ňou, a tá reakcia nebola už negatívna, začala sa ma pýtať na to, aká bola, ked bola mala. Či veľa plakala. Mna teraz este napáda jedna súvislosť z tou jej reakciou. Mala som pocit že ma strach. Nie z babetká, ale z toho, či bude zdravé. Druha dcéra sa mi narodila, ked mala Simonka 3. Všetko až do momentu pôrodu bolo v poriadku. Po pôrode prišiel za mnou lekar, že hlávka dieťatka je iná, že pôjdeme na neurologiu a tak.... Simonka to obdobie veľmi prežívala. Teraz mam Sasku zdravú, absolvovala v 10 mesiacoch neurochirurgickú operáciu a mam pocit, že Simi ma obavy z toho, že co ak sa nám narodí choré dieťatko. Je veľmi sčítaná, taká chodiaca encyklopédia, niekedy mam z nej nervy, lebo všetko podklada vedeckými faktami. 😀 co sa týka tej diagnózy, tak z genetiky mame potvrdené, že je šanca jedna k miliónu, že by sa to opakovalo. Takze snáď lotériu nevyhráme.

e.vacka
23. okt 2015

@jarushka1981 môže byť, že má obavu z toho. Ona sa s tým zžije. Všetko bude v poriadku, cítim to v kostiach 🙂

jeinabe
23. okt 2015

Ahojte baby....pozerám koľko ste tu veľa popísali a koľko vás tu pribudlo....no poviem vám, že nestíham sem ani chodiť.....stále práca, 2 dni som vyrábala kočiar z plienok, lebo zajtra sme pozvaní na krstiny (nie nadarmo som rozbila v obchode sviečku 😀 ).....zo svojich plodných dní som už mimo......v sobotu som už mala hlien a v utorok sa to ešte viac rozbehlo a trvá to ešte dodnes....poviem vám, že asi ten grepový džús na mňa zaúčinkoval na 200%, tak uvidíme čo z toho bude......dnes ma ale už začalo pobolievať podbruško, tak hádam som sa neprechladila, lebo ma asi porazí....... 😉

jeinabe
23. okt 2015

@trdielko149 ahoj....som tvoja obdivovateľka, stále som čítala tvoje príspevky o Maximkovi......držím pršteky, nech čím skôr držíte v rukách zdravé bábätko..... 😉

renimac
autor
23. okt 2015

@jeinabe asi sa k tomu grepovemu dzusu opat vratim 😝. Mne doktor v utorok potvrdil ovu a manzel na sluzobke 🙂. Perfektne nacasovanie 😀. Tak ale nezufam, do konca roka este 2 mesiace 😎.

jeinabe
23. okt 2015

@e.vacka ahoj......tak ako? Ja mám asi stále plodné dni, nechápem tomu......jasné, že sa nechceme sledovať, ale to sa nedá....všetky zmeny hneď vnímame..... 😉

jeinabe
23. okt 2015

@renimac juuuuuj, tak smola, hádam na mesiac si to už naplánujete lepšie.....no odporúčam sa vrátiť k tomu džúsu, nie a nie hlieny zastaviť....už nemám ani ten sexuchtivý apetít, ale bojím sa, aby som to nepremárnila 😀 😀 😀 ...

renimac
autor
23. okt 2015

@jeinabe to ho zo dna na den poslali, chvalabohu chodi zriedka. Ale tak stihli sme aspon den pred. Ja to uz beriem s humorom. Som hovorila tomu drobcovi tam hore, ze este tu nie je a uz je za vtipalka 😀.

jeinabe
23. okt 2015

@renimac a veď deň pred ovu je tiež správny nie? Možno ani nebudeš čakať a zrazu bude bábo..... 😉

e.vacka
23. okt 2015

@jeinabe ahoooj, kde si ty?? Som myslela, že ešte ste sa toľko snažili s manželom , že si ešte nevyliezla z postele 🙂 tak ja sa sledujem tiež. Neboj nič..Úplne mám pocit, že dostanem ms, divny pocit v podbrusku s citlivé kozy..ms mám dostať budúcu sobotu a pms uz teraz? Čo ti poviem...dá sa to ? Nesledovať sa??

e.vacka
23. okt 2015

@jeinabe ze by si mala plodné dni ešte?? Ako to??

renimac
autor
23. okt 2015

@e.vacka ja mam 8 dni pred MS a rovnake priznaky 🙂. Zo zvedavosti som si pozrela ostatne cykly v danom dni po ovulacii- t.j. stvrty a kazdy cyklus do bodky rovnake priznaky. Ja som ako naprogramovana 😝.

jeinabe
23. okt 2015

@e.vacka no nemala som teraz vôbec čas.....natrieskané služby v práci atď.....no a tá posteľ už ma tiež unavuje 😀 😀 😀 ....keď nie som v nočnej tak makáme vo veľkom, len už som unavenáááá.....hoci môj manžel vždy nechápe ako môžem byť unavená, keď sex je relax 😀 😀 😀 ...ale premáham sa, veď ide o bábätko...len neviem či tie plodné dni mi toho mesiaca aj skončia..... 😀