Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@e.vacka Tak drzim palce, aby ozaj vyslo 🙂 Ja som dnes 6 DC, mozno 7..Neviem, spinila som asi 5 dni pred ms a neviem kedy vobec realne bol 1DC. Dufam, ze som co najviac, aby som stihla ovulku, bo priatel ide na 5 dni prec zorvna vtedy, kedy by trebalo sa natriasat 😎 😀
@petulik1991 zaklop susedovi 🙂 ale nie..zartujem..ak to má tento mesiac vyjsť tak to vyjde...Ja si to tak vždy poviem a potom keď dostanem ms revem...
Baby, uz ste to citali? Diskusie, ktore sa dostatocne nevyuzivaju, idu zmazat.... Dufam, ze ta nasa to nebude ☹.
Podľa mna nie 😉
nieee dufam, že nie...
Nieee, nevymazu 🙂 Ved my sem takmer kazdy den prispievame!! Ja uz som 9DC, ako rychlo ten cas leti, zachvilu je tu ovu. Tento cyklus skusam Home insemination set
@renimac ahojte byby neviem či som vám už písala no som už od utorka doma z nemocnice robili mi hysteroskopiu a laparoskopiu,no mala som tam cystu aj myom všetko vybrali,Vaječníky su prechodne všetko ok ešte čakám na výsledky z hysteroskopie,Dnes som 10Dc
@zabka12
@petulik1991
@petulik1991 ja som dnes 16 DC, veru leti 🙂. Tak drzim palce 😉.
@butterfly333 jj, pisali sme si v inej diskusii, urcite bude vsetko OK. Tak teraz vyuzi ovu! Mas to krasne prefuknute 😉.
Caute baby, neviem, ktorym som slubila update ohladom mojich pohovorov. Mala som mat 3.kolo,ale predo mnou bola ina kandidatka, ktora sa pacila aj centrale a 3.kolo sa teda asi konat nakoniec nebude ☹. Este mam rozpracovanu jednu poziciu, ale ta sa mi moc nepaci, tak neviem 😒 .
@renimac verím ti, určite je to pre teba sklamanie. Obdivujem ťa, že riešiš novú robotu, teraz tie pohovory sú katastrofa, ja pindam na moju robotu ale nemám gule dať výpoveď lebo mám obavu z pohovoru niekde inde. Ale keď som zvládla pohovor do terajšej práce tak zvládnem asi všetko 🙂 to bolo hrozné... neboj ty to zvládneš....
@renimac Cas leti extremne rychlo. Prvy krat sme si povedali v decembri 2014, ze to mozme skusit, no a skusame vlastne dodnes. Je to rok aj 5 mesiacov. Ja viem nie vela, ale pre mna dost 😠 Inak pohovory nenavidim, otras..vzdy som cervena ako paprika a usmievam sa ako pripecena 😀 Neboj, ak to nebude tato praca, tak bude ina 😎
@petulik1991 joooj aká som rada že ešte niekto býva červený...ja by som o tom mohla básniť...a to nie len na pohovoroch...v každej druhej situácii...a to ani nechápem prečo...niekedy ani nie je dôvod, stačí, že je na mňa upriamená pozornosť..ach ja...no už sa s tým len vyrovnať..🙂 aj teraz v novej práci...panika už len z toho, kedy budem červená 🙂
@nera123 No, najvtipnejsie casy boli ked som bola zalaskovana do mojho priatela este pred tym, nez sme zacali spolu chodit. To ked sme spolu komunikovali, tak som koktala, bola som cervena a usmievala sa ako slnko na hnoji..no pripadala som si ako hlupana 😀 😀 Ale ved sranda musi byt v kazdej situacii, aj ked na ukor seba haha

Baby ja som dnes 6 DPO , zdutá som ako koza. Neviem sa dočkať keď budem aspoň 10 DPO, cítim v mojich starých kostiach , že tento mesiac to vyšlo... Vy ste ako na tom?