Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac obzerala som ho zhora zdola zprava zľava a nič... musím sa zmieriť s tým že tento mesiac nič...dnes som varovala malého trojtyzdnoveho Petka..Vieš si ma predstaviť?? Na makko som bola riadne...A do toho malá otázky kedy mi budeme mať malého Petka...ach Jaj život je niekedy taký vtipný..
Prisaham ze tam vidím slabulinku čiarku...
@e.vacka ale zlatinko, tam je pekne slabunka ciarocka 😍
Skus buď pepino alebo Lady Max
@senselinka po ceste do roboty prepadnem lekáreň 🙂 a dnes v robote budem testovať jak blazen..normálne mi je do revu...
@e.vacka testuj aj rev, to sa patrí 💖
@e.vacka ako pisala @senselinka, kup Lady Max, ten je asi najspolahlivejsi, aspon moja skusenost. Pepino mi sice ukazal tiez, ale o dost slabsiu. Drzim moc palce 😉.
@renimac @senselinka dám vám vedieť ako som dopadla, môžem testnut aj poobede, či radšej ráno??
@e.vacka jasne, testni, tesim sa 😘
Ženy moje toto je lady max...originál ma porazí ...vidíte ju tam??
Je tam. 😍Slabsia je preto, ze den pred menzes je hcg velmi nizke.. Testuj o tyzden a uvidis tie kolajnice. 😀
Som ako v bubline.. nemôžem tomu uveriť...
No je suprovy keď mi ukázal dve čiarky 🙂

@martinaj 😀 😀 😀 ak sa zázraky naozaj dejú 😉 rada sa nechám presvedčiť 😝