Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Tak nam drzim palce...... 😊😄😏
@lenkastar Drzim palce, aby ciarky silneli!! Nijak ta nechcem strasit, ale ja som mala minuly cyklus totalne rovnake a boli to len chybne testy :( Ale pokial je ta druha ciarka nazivo ruzova, tak by to malo byt na dobrej ceste!! Kazdopadne drzim moc moc palce, tfuj tfuj 😊
babyyyy, nezúfajte, sme v tom spolu, rozhodla som sa nadobro, že ideme do toho už tento mesiac...nechce sa mi nasilu čakať do ukončenia skúšobnej doby...som v novej práci mesiac a ideme sa snažiť..zajtra posledný deň ms a potom hurá na to...držme si palce 🙂

@renimac a nezufaj 😉😊