icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

martinaj
12. apr 2016

@renimac a nezufaj 😉😊

renimac
autor
12. apr 2016

@martinaj ak zajtra nestupne, je to jasne...

martinaj
12. apr 2016

@renimac u teba, ci u mna? Lebo mne musi, bo smola tento cyklus 😢

renimac
autor
12. apr 2016

@martinaj u mna 😀 ... Ale vlastne aj u Teba 😉

martinaj
12. apr 2016

Tak nam drzim palce...... 😊😄😏

lenkastar
12. apr 2016

@e.vacka ja som len taky vikendovy fajciar 😊

e.vacka
12. apr 2016

@lenkastar tak to ťa obdivujem..ja som fajčila veľa...od včera ako som si našla druhú čiarku som si nezapálila ani si už nezapálim...☹

lenkastar
12. apr 2016

@e.vacka no veru aj ja uz asi koncim 😊 pockam este 3 dni a uvidim ci sa nieco na teste zmeni 😊

e.vacka
12. apr 2016

@lenkastar som zvedavá, dnes si testovala??

lenkastar
12. apr 2016

@e.vacka no rano som skusala znova, ze ci sa tam nieco objavi alebo to bol chybny test.a je tam jasny duch 😊 tak uz len cakat ci bude silniet 😉

petulik1991
12. apr 2016

@lenkastar Drzim palce, aby ciarky silneli!! Nijak ta nechcem strasit, ale ja som mala minuly cyklus totalne rovnake a boli to len chybne testy :( Ale pokial je ta druha ciarka nazivo ruzova, tak by to malo byt na dobrej ceste!! Kazdopadne drzim moc moc palce, tfuj tfuj 😊

petulik1991
12. apr 2016

@lenkastar
@e.vacka Jeeej, to je uz veru pekna ruzova ciarka!!! Ked vynecha ms, daj vediet, nech mozem zagragulovat 🙂

martinaj
13. apr 2016

@renimac tak u mna bod mrazu 😢😔

renimac
autor
13. apr 2016

@martinaj detto ☹ December sa nekona ☹

martinaj
13. apr 2016

@renimac tak januar je nas 😀 nech si sviatky uzijeme 😉

renimac
autor
13. apr 2016

@martinaj ved hej....ale aj tak som sklamana... Tajne som dufala, ze by to teraz mohlo vyjst na prvy sup.... Ze by sme tych 28 mesiacov vymazali a od mmt novy zaciatok ☹.

martinaj
13. apr 2016

@renimac verim moja, ja som tiez sklamana, ale hladam nejake pozitivum 😯 sj ked slzave udolie pride vecer urcite.
Pocujte baby, ked je anovulacny cyklus tak neskace teplota hore-dole?

e.vacka
13. apr 2016

@renimac @martinaj juuuj baby moje, smutná som, že vám to nevyšlo... a čo ste sa testovali? či ako viete , že december nevyšiel??? Nechápačky... ja od kedy testujem, som nervná ako tiger v klietke ani neviem prečo. 🙂

martinaj
13. apr 2016

@e.vacka nestupla teplota, takze ovu nebola a to som 20dc a byva v 14dc. A k tomu mm je prec do piatku, takze nic....

renimac
autor
13. apr 2016

@e.vacka zacala som si v pondelok merat teplotu, ze co ak... Kedze poznam svoje teploty pred MS a vlastne uz aj jednym tehu, tak viem, ze z tohto tehu nebude ☹.

e.vacka
13. apr 2016

@martinaj juj do prčíc...

e.vacka
13. apr 2016

@renimac ty nemaľuj čerta na stenu!! nič nie je stratené...už si príliš realistka. Ja som tento mesiac ani nedúfala, že by to mohlo vyjsť a testy zatiaľ pekne silnejú. Ja ti držím palce najviac ako sa dá. Aj tebe @martinaj

martinaj
13. apr 2016

Baby skúste sa mi vyjadrit k tomu grafu, ja sa v tom nevyznám

renimac
autor
13. apr 2016

@e.vacka zlatko, mam za sebou rok merania BT a jedno nevydarene tehu, uz viem, kedy pride MS 🙂. Ale si velmi zlata, dakujem.

e.vacka
13. apr 2016

@renimac veď ja viem...chcem len aby si vedela , že ti držím palce...

renimac
autor
13. apr 2016

@e.vacka ja viem a dakujem ti za to 😉

nera123
13. apr 2016

babyyyy, nezúfajte, sme v tom spolu, rozhodla som sa nadobro, že ideme do toho už tento mesiac...nechce sa mi nasilu čakať do ukončenia skúšobnej doby...som v novej práci mesiac a ideme sa snažiť..zajtra posledný deň ms a potom hurá na to...držme si palce 🙂

e.vacka
14. apr 2016

@nera123 držím palce!!

e.vacka
14. apr 2016

Baby, čo vy na to?

renimac
autor
14. apr 2016

@e.vacka ze ukazkove tehu 🙂