icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

renimac
autor
17. apr 2016

@jarusmischo vies co? Take, ze pomoze len zazrak, poznam.... Moja spoluziacka zo zakladky. Povedali im, ze nikdy nebudu mat deti. A ma skor ako ja. Toto su veci medzi nebom a zemou. Sme zdravi a za dva a pol roka nic. Moje kamosky, ktore nemali cely zivot cyklus bez antiky, maju dve deti, prirodzene. Ja, co mam cyklus ako hodinky, ukazkove vajicka a dokonalu sliznicu, som ostala jedina bez deti. A podotykam, ze sme jeden z najzdravsie zijucich parov. Asi by sme mali zacat chlastat a hyrit do rana.

e.vacka
19. apr 2016

Baby , tak dnes posledný test, v pondelok idem k dr. Držte palce nech je VŠETKO v poriadku...

semolinka13
19. apr 2016

@e.vacka budem na teba mysliet a drzat päste nech je vsetko ok. Ja sa chystam v piatok,tak tiez dufam,ze vsetko bude v poriadku

lenkastar
20. apr 2016

Ahojte.tak moj duch sa vyparil.vcera gynda.nasadil Clostil tak zajtra ocakavam prichod mrchy.no uvidime co bude 😉

petulik1991
20. apr 2016

Baby, dnes idem konzultovat s doktorom moje problemy s otehotnenim. Drzte palce, nech ma odporuci do CAR konecne emoticon

petulik1991
20. apr 2016

@e.vacka drzim palceky 🙂 tfuj tfuj tfuj

martinaj
20. apr 2016

@petulik1991 drzim palce 😊

salmas
20. apr 2016

@petulik1991
@martinaj
@senselinka
@renimac Babenky, keďže ste si tým nedávno prešli tiež, tak sa opýtam, čo je dobré na maternicu po MA ? Ja som začala piť aspoň alchemilku.

martinaj
21. apr 2016

@salmas alchemilka a ja beriem aj vitamín E ☺️😉

senselinka
21. apr 2016

@salmas alchemilka 2x denne, piť teplú. Vit C, E, zinok a koenzým Q10, všetko je na lepšie hojenie, Ecko na sliznicu, plus ja ešte beriem pyridoxin na lepšiu krvotvorbu a kedze chcem ísť do snazenia čo najskôr a mam vela rokov, pokračujem aj v užívaní listovky.
A ešte uzivam Kelp, čo je vlastne jod, lebo pouzivam morsku a himalajsku sol, ktorá jod neobsahuje. Ale tak to je všetko navyše, lebo mám ine zdravotné dôvody na to. Základ sú tie prvé 😉

petulik1991
21. apr 2016

@salmas Ja som brala Inozitol a pupalkovy olej

petulik1991
21. apr 2016

Baby, moze mi ukazat test ducha po utrogestane?

lienka175
21. apr 2016

@petulik1991 podľa mňa nie, ja som brala tri mesiace utrogestan a ducha mi ukázal až keď to bolo tehotenstvo... inak boli testy snehobiele...

petulik1991
21. apr 2016

@lienka175 lebo dnes som sice len 7dpo, ale prisaham, ze tam nieco je. Od namocenia to bolo viditelne..skusila som aj foto urobit, ale neni to vidiet

lienka175
21. apr 2016

@petulik1991 ja som nikdy nerobil test skôr ako 10dpo myslím... ale vždy bol biely... keď som bola tehotná, tak som robila asi na 14dpo a to už bola krásna čiarka, žiaden duch...

petulik1991
21. apr 2016

@lienka175 ja ked som bola tehu prvy krat, tak som mala rovnakeho ducha na 9dpo 🙂 Budem pokracovat v testovani 😆

lienka175
21. apr 2016

@petulik1991 budem veľmi silno držať palce, ani nevieš, akú by som mala radosť, keby to vyšlo 🙂

petulik1991
21. apr 2016

@lienka175 Ja mam stastie na tie vadne testy totiz, ktore vzdy nieco ukazu a je to nakoniec evaporacna ciarka 😂 niekto si tam hore zo mna rad striela haha

jaannah
22. apr 2016

@petulik1991 a čo dnešný test?

petulik1991
23. apr 2016

@jaannah No jasne, ze nic sa nedeje :D

jaannah
23. apr 2016

@petulik1991 to ma mrzí, čo si myslíš, že mne dnes na 21dc vyšiel na obed pozitívny ovu test? Ráno sme mali sexík. Je v pohode taká neskorá ovu? Už som si myslela, že tento mesiac nič... a neviem kedy mávam ovu, Testujem prvý krát.

petulik1991
23. apr 2016

@jaannah No ovu to moze byt, ale aj pripadne tehotenstvo 🙂 Uz si mala ovulaciu? Ci az teraz ti vysiel pozitivny prvy krat v tomto cykle?

jaannah
23. apr 2016

@petulik1991 áno prvýkrát, večer bol ešte silnejší

petulik1991
24. apr 2016

@jaannah Tak sa snazit snazit snazit 🙂

jaannah
24. apr 2016

@petulik1991 sme sa aj včera ja predvčerom... teraz je stále rovnaký... treba sa snažiť každý deň? ovu bude až keď bude prvý negatívny test? Či ako to je? stále tomu nerozumiem

petulik1991
24. apr 2016

@jaannah Ak ti vyjde prvy pozitivny, tak dalej by sa uz nemalo testovat. Pocitaj, ze od prveho pozitivneho testiku bude ovu do 48hod

jaannah
24. apr 2016

@petulik1991 tebe to tak sedí aj s teplotou?

petulik1991
25. apr 2016

@jaannah Ano, ja mavam ovu vacsinou na druhy den po prvom 🙂)

jaannah
25. apr 2016

@petulik1991 máš to také premakané a aj tak sa stále nezadarilo? to mi je ľúto. Ja by som bola rada, keby som aj ja mala ovu po po prvom a keby sa to podarilo, bolo by to super... ale neverím tomu veľmi....

petulik1991
25. apr 2016

@jaannah Merias aj teplotku? Ak nie, vyskusaj. Uz lepsie si to potvrdit sama ani nemozes 🙂 Ja cakam do ms, dnes som objavila na dvoch testoch ducha 😕