icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

butterfly333
29. apr 2016

@petulik1991 ako sa dá zistit zla funkcia žlteho telieska?

petulik1991
29. apr 2016

@butterfly333 U mna to bolo dlhe spinenie pred ms, niekedy aj tyzden. Tym mi to skracovalo lutealnu fazu a moznost vajku sa uhniezdit

petulik1991
29. apr 2016

@e.vacka Urobili by sme vsetko 🙂

butterfly333
29. apr 2016

@petulik1991 ahaa dakujem.

petulik1991
29. apr 2016

@butterfly333 Prosiiiim 🙂

renimac
autor
29. apr 2016

@petulik1991 @e.vacka baby, ja chcem byt v Januarovkach s Vami ☹... Moj tato bol januarovy, aj moj brat...

martinaj
29. apr 2016

@renimac ved stihas 😉

renimac
autor
29. apr 2016

@martinaj joj ty, vestis z gule? 😀 ty ako?

martinaj
29. apr 2016

@renimac stale nic a test biely 😏

renimac
autor
29. apr 2016

@martinaj to je divne... Posli foto! Kludne IP.

martinaj
29. apr 2016

@renimac tak si koli tebe rano spravim dalsi no 😂 a pridám foto

renimac
autor
29. apr 2016

@martinaj oki, pridem sem kvoli Tebe 😉

martinaj
29. apr 2016

@renimac ved ti cinkne upozornenie 😉

e.vacka
29. apr 2016

@renimac juuuuj ja by som bola rada keby si bola s nami tehuľka, ver mi...pekne sa snažte, uživajte si to!!

senselinka
29. apr 2016

@martinaj ja ti dám IP, a my čo??? 😕 😔 😝

renimac
autor
1. máj 2016

Baby, mam taku otazku... Fakt sa chlapci plodia az na ovu alebo tesne po? Ozaj nie je sanca, ze splodite chlapca skor? Napr. sex dva dni pred ovu? Pre vysvetlenie, skor ako sa do mna pusti niekto kvoli pohlaviu. Mne je srdecne jedno, co budem mat. Ci dievca, alebo chlapca. Ale dve "duchovne" mi povedali, ze prvy bude urcite chlapec. Tak mi to stale vrta v hlave. Mozno je to totalna blbost. Ale moja ovu tento cyklus nie a a nie dojst. Za inych okolnosti by som uz bola 1 DPO.... A ja uz nemam chut sexovat. Fakt, ze nie....

petulik1991
1. máj 2016

@renimac Ajojky 🙂 Tak co ja viem, tak vraj sa pred ovu plodia najviac dievcatka, lebo dievcenske spermie su lenive ale za to odolnejsie, dlhsie preziju a chlapcenske preziju kratsie, no su rychle a svizne. Takze pocas ovu sa rodia viac chlapcekovia. Ale ci to ozaj tak moc plati aj v praxi, to neviem 🙂 A s tym sexom mi nieco hovor, ja mam to iste s priatelom. Sexujeme tak 3-5x do mesiaca a staci nam to 😀 😀

renimac
autor
1. máj 2016

@petulik1991 toto iste viem aj ja... Kedze ovu este nebola a ja uz nemam chut sa snazit dalej, a podla tejto teorie by sme splodili len dievca, tak mozem cakat na dalsi cyklus, ak mali tetusky pravdu... Iba keby ju nemali 🙂. Neda sa dieta splodit bez sexu? Teda mimo umeleho 😀. Proste uz nemam chut furt sexovat, len aby sa konecne zadarilo. Do prcic... Prec je to taka veda splodit jedno dieta? ☹

butterfly333
1. máj 2016

@renimac o s tým sexom aj ja som asi tak máme ho ked dobre rátam tak 10x do mesiaca ale už niekedy to je fakt na silu a to tak nechcem neviem ako to spravit aby bola vačšia chut aj ked mm milujem aj on mna no chcelo by to viac romantiky niekam vypadnut.A čo sa týka tej ovu tak ja som tiež počula že pred ovu sa rodia dievčatá ale či je to ozaj pravda neviem.Presne píšeš to čo aj ja cítim moja reč.

renimac
autor
1. máj 2016

@butterfly333 neviem, naco som vobec zacala opat s meranim BT. Takto by som zila v sladkej nevedomosti, ze ovu uz prebehla.

petulik1991
1. máj 2016

@renimac Mna to tiez uz nebavilo a ani mojho. Proste ak mi vysiel pozitivny ovu test, zvykli sme sexovat iba v ten den, na druhy den a potom uz ne 😀 Teray sme sexovali na 13dc vecer, este bol ovu test totalne negativny a potom isiel prec. Proste ked sa to ma stat sa to asi stane, mozno nam bolo sudene zase prve dievcatko, ved uvidime, co sa z toho vykluje. Inak odkedy sa vratill, tak sme sexovali mozno 2x a to uz je 3. tyzden 😀 Stacii.. 😀

renimac
autor
1. máj 2016

@petulik1991 ked ja som este stale taka je*nuta, ze sa bojim, ze premeskame ten spravny moment. A po 2,5 roku sa aj jeden mesiac navyse zda ako tri ☹.

martinaj
1. máj 2016

@butterfly333 uplne zduse si to napisala, ako o mne a mm..... 😐

butterfly333
1. máj 2016

@petulik1991 možno keby aj moj mm chodil na služobky tak sa možno zadarí takto sme denne spolu a nič,neviem ozaj niekomu stačí sex 1X a bum hned sa to podarí, 😉 😉

butterfly333
1. máj 2016

@martinaj ved to ja nechcem aby to bolo nasilu lebo prave teraz je ovu my mávame sex často no neviem prečo sa nedarí potom to už človeka nebaví pripadá mi to ten sex ako iba na plodenie nevieme si ho nejak užit.

martinaj
1. máj 2016

@butterfly333 presne.....

butterfly333
1. máj 2016

@martinaj no ale čo s týýýým 😕

renimac
autor
1. máj 2016

@butterfly333 @martinaj poziadajme v praci o sluzobku 😀

martinaj
1. máj 2016

@butterfly333 ja neviem...... este mesiac vydrzat nejak........ my sme tento cyklus co bol, tak, ze kazdy druhy den...... tento to tak nebudem silit..... snad bude ovu a my to nejak dame.....

butterfly333
1. máj 2016

@martinaj ved uvidím aj ja čo ma čaka v starej praci zatial sa ešte nevyjadrili čo somnou,