icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

dragulka
26. okt 2015

@michhaela v pohode nic sa nedeje 🙂
@renimac baby ale ved grepy nemusite len kvoli ovulacii. mne je teraz tiez vsetko prd platne kedze som uz tyzden chora ako pes ale to neznamena ze si nedam dzus alebo neuzijeme sex. ved o com sme sa bavili na zaciatku ? nerobme to silene a nesexujme s muzmi len ked sa blizi ovulacia. 😉 ved aj prvu vyzvu ked sme robili tak ste mali chlapov prekvapenych a vdacnych ze je tu nieco ine ako len harmonogram ovulacie 😒 a kedze ja som chora ako pes tak grepovy tyzden zahajujem uz len kvoli imunite 😎

dragulka
26. okt 2015

@monique89 to su dve rozdielne veci 😉 ruzovy grep - pisalo sa to par stran dozadu podporuje a "vyvolava" ovulaciu, ci tak dako. ale co sa tyka toho ananasu to nie je o mnozstve ci zdravych spermiach ale o tom ze chutia sladko pri vsak vies pri com..... 😉

renimac
autor
26. okt 2015

Baby? Mozem sa Vam priznat? Mna chytila dnes rano strasna depka ☹. Cely vikend som bola s kamoskami, co maju uz po dve deti a obidve nezavisle od seba mi povedali, ze mi odkladaju vecicky, ze aby som sa poponahlala. Ale ako???? To, ze pride menzes, viem na 100%, uz svoje telo poznam. Ja viem, ja viem, som tu bola hrdinka a pisala, ze budeme tehu do konca roka, ale stale je tam to "co ak"... Dajte nejaky tip na rozveselenie. Co Vam pomaha, ked ste na svojom snazilkovskom dne? 🙂
PS: zajtra bude lepsie 😉

renimac
autor
26. okt 2015

@monique89 grep je dobry na plodny hlien a ovu, ananas skor pre zenu na uhniezdenie. Ale len ta tvrda cast z neho.

lestate
26. okt 2015

@renimac mna chyta depka stale... stale ked vidim ine zeny tehotne, ci s detmi - aj ked sa to snazim stale v sebe drzat tak mi je to luto, ze ja nic.. myslim si, ze sme na tom vsetky podobne :( vsetky velmi tuzime po dietatku.. dnes som aj ja rozmyslala, ked si spomeniem ako moja kamaratka bola na potrate, ze co by som ja dala za to dietatko :( .. aspon vies, ze si v tom nie sama ... par nas tu uz je na tom rovnako 🙂

renimac
autor
26. okt 2015

@lestate ja som depku prvy rok vobec nemala 😀. Prisla az potom. Posledne mesiace som bola ovela vyrovnanejsia, ale dnes ani neviem preco, som si uvedomila, ze je to uz viac ako 2 roky a zrazu BUM. Depka ako z katalogu 🙂. Vecer idem na jogu, tak snad pomoze. Zatim pa a pekny slnecny den 😎.

dragulka
26. okt 2015

@renimac pomaha na to rucne prace a daka ta rucna vyroba 😉 to co som pisala minuly tyzden tak navrhujem aby sme sa pustili do vyroby advetnych kalendarov 🙂 svojim manzelom tam mozme okrem sladkosti poschovavat aj "kupony" na masaz ci uz vlastnu alebo parovu v salone, vecerne pivko, ovladac na cely vecer v moci len muza - toto odporucam len pre silne ktore netrafi z neustaleho prepinania 😀 , vecera podla vlastneho vyberu, atd. tie co maju deti tak tiez mozu vymysliet okrem sladkosti vstupenku do kina, na daku atrakciu, ci ovocne ranajky do postele, uz kto ako si poznate svojich. takto sa mozete pustit do planovania toho co vas caka v decembri. nam to zamestna hlavy lebo budeme premyslat nad tym co a ako a kde pripravit a co vas caka na splnenie dalsi den pre muza, on bude mat zabavu 🙂
a @renimac toto ber pozitivne, tes sa z toho ze odkladaju a pockaj si este chvilu kym toho nakupia viac 😀 alebo bude mat dalsia a tak stihnes este aj to 😀 uz teraz sa mozes tesit ze usetris v tom narocnejsom obdobi a obrat to prave na to dobre a ked s nimi budes tak povedz malemu " no no no, nie ze to ogrckas, teta by si rada aj tuto bundicku pozicala " 😀

maja923
26. okt 2015

Ahojte dievčatá. Môžem sa k vám pridať? Mám dcérku a veľmi túžim po ďalšom miminku. Minulý mesiac nám to nevyšlo ale tento viem, že sme to približne v čase ovu stihli. Aj predchádzajúce tehu bolo plánované a vyšlo nám to po asi 3 mesiacoch. Budúci týždeň čakám ,,návštevu" ale stále dúfam, že nepríde. Však to poznáte. Dúfam, že nám to tu vyjde. Aj keď o sebe mám vážne pochybnosti, lebo minule som musela kompletne zmeniť životosprávu, pravidelne raňajkovať a veľmi sme si s mm dali záležať, aby som bola FIT a trochu pribrala. Teraz sa to pri malej a popri práci nedá, takže myslím, že pri pokusoch ostanem dlhšie :(

e.vacka
26. okt 2015

@lestate dala som si záväzok , že sa budem testovať len ak mi bude meškať ms, mne chodí od prvého pôrodu presne ako hodinky. Ale neviem či to vydržím. 🙂 ty ako?

e.vacka
26. okt 2015

@renimac depkujem aj ja...nie si v tom sama. Uplne cítim, že dostanem v sobotu MS. Tak sa utešujem , že do Vianoc máme čas 🙂 že to príde v ten správny čas.. nič iné nám nezostáva len čakať.. ja keď mám takýto stav, tak si niečo pekné kupim pre radosť.. skús sa niečim malým potešiť...

lestate
26. okt 2015

@e.vacka ..ja som dnes vzala - co som mala este po zaruke nejaky test doma, samozrejme nic na nom a asi 2-3 dni pred ms uz skusim ...

e.vacka
26. okt 2015

@lestate 🙂 dnes som sa testla aj ja..jasné, že nič.. čo som čakala?? 🙂 tak už som spokojná a ak sa testnem tak v piatok najskôr...🙂

dragulka
26. okt 2015

@e.vacka @lestate babyyyyy ale toto tu nie je hecovacka kto viac testov minie 🙂 testujte az po tom ako to meska a niekolko dni nielen jeden napr. takto si zbytocne depku privolate

renimac
autor
26. okt 2015

@dragulka ono po 2 rokoch snazenia by ich to preslo, neboj 😝 😝 . Nechcem byt zla (dufam, ze to je kazdemu jasne), ale keby som toto robila na zaciatku, tak ma odvezu na psychiatriu 😀. Musime ich nejak zabavit 😉.

e.vacka
26. okt 2015

dragulka
renimac

máte pravdu. už sa budem testovať fakt iba keď mi bude meškať, však to len v lekárni aby som bola a miňala tažko zarobené euráče na testy. Čo som už fakt ... truba...sama na seba som naštvaná...

renimac
autor
26. okt 2015

@e.vacka dufam, ze to nevyznelo zle. Ja len, ze su to zbytocne stresy, viem o com hovorim. Po roku snazenia som minula asi aj stovku za testy. A nehovorim v korunach 😀. No dobre, trosku som to prehnala, ale nebude to daleko od pravdy 🙂. Clovek sa z toho akurat moze zblaznit. Ja viem velmi dobre ako clovek tuzi po //, po 2 rokoch by som vedela o tom aj prednasat na seminari. Ale zo skusenosti, vedie to len k stresu a sklamaniu. Pockajte kym to bude meskat a potom testujte o dusu 😉.

dragulka
26. okt 2015

@renimac
@e.vacka presne tak baby. hlavne tehu testy, vyhadzujete peniazky do zachoda 🙂 ja som tiez zacala na zaciatku optimista ze ha, chcem to vediet co najskor a povedala som si ze jeden mesiac jeden test je ok ale sak aj ovu testy aj tehu testy a po roku co sa snazime no maaaria ja radsej ani nepocitam lebo tiez uz by som bola k tej stovecke blizko 😠 babule rychlo vymyslat adventny kalendar a miesto sladkosti tam dat dake parove aktivity...ako napr. hodinu si cumiet do oci bez slov a tv 😀 vecer bez TV a mobilov 😀 2hodinova prechadzka, atd. toto vas nic nebude stat 😎

e.vacka
26. okt 2015

@renimac pohoda, netráp sa, ja viem , že to myslíš v dobrom...ja neviem, čo tak stresujem, čo mi šibe...toto by som na seba nepovedala..mna by piclo keby som dva roky čakala...slubujem, že počkam do soboty a keď bude meškať potom si urobím test.

pamiki
26. okt 2015

Mne dievcata meska dnes prvy den, normalne mam strach testovat pre pripadne sklamania za ten cely cas. Agolutin mi bol pichnuty na 21 DC. Nejak na mna nefunguje...jaajha . Mam PCO a sklamania z abstinujucej ovulacie aj menstruacie akurat tak dost. Boli sme ISCARE, muz je OK a jaaa takto s problemami. :(

renimac
autor
26. okt 2015

@pamiki vitaj medzi nami a drzime aj Tebe palce 🙂. Pockaj este dva dni a potom skus testnut. Teplotu si nemerias? Ja by som uz podla toho vedela, ci sa zadarilo alebo nie. Mne vzdy v den menzesu klesne na ovulacnu teplotu.

renimac
autor
26. okt 2015

@dragulka inac, do toho advetneho kalendara idem. Super napad 😀. Blba otazka, ale ten sa robi od 01.12.-24.12., ano?

pamiki
26. okt 2015

@renimac nemeriam uz veru, tento cyklus som mala ist na 2.- 3.den cyklu na krv do ISCARE a objednat sa na vysetrenie priechodnosti vajcovodov, takto sa to cele len predlzuje.

renimac
autor
26. okt 2015

@pamiki tak skus este pockat dva dni a potom testni. Aj ked ja by som uz asi testovala 😀. Drzim palce 😉.

dragulka
26. okt 2015

@renimac ano ano na SK sa robi po 24/12. to len americke sa robia po 25/12 lebo oni maju vianoce az 25/12 rano po prebudeni 🙂 ja si 24/12 nechavam predbezne prazdne 😀 dufam ze tam 23/12 budem moct strcit test s // 😎 😀 😀 😀
@pamiki vitaj medzi nami a pod s nami do toho tiez. treba sa niecim odreagovat a nestresovat sa 😉

pamiki
26. okt 2015

@renimac skusim testnut asi - zajtra rano, minuly rok som si v tomto case hovorila, ze na vianoce uz by som chcela // a uz presiel rok a stale nic.. cela veda to zenske telo 🙂

renimac
autor
26. okt 2015

@dragulka presne, aj ja chcem nechat tie posledne dni okienka prazdne. Verim, ze tam budem moct dat papierik s nacarbanymi // 😀. A ako to ides robit?

pamiki
26. okt 2015

@dragulka nastavena som uplne neutralne, chcela som mat len cim skor tu priechodnost vajcovodov, resp. to vysetrenie uz sa sebou a hlavne -tesila som sa na novy cyklus, a zase len cakaaam 🙂

dragulka
26. okt 2015

@renimac to zatial neviem...goooglim a vymyslam ci to bude v zapalkovych krabickach ktore kazdu jednu obalim a nadekorujem alebo sacky a na spagatiku niekde doma zavesene, alebo usijem stromcek, pripadne pre lenive alebo menej zrucne v obchodoch TEDY som videla hotovy drevenny stromcek so zasuvkami, takze ten sa da uz len dofarbit, servitkou obalit alebo len tak prirodno...netusim zatial 😀 vela moznosti ale premyslam nad dakym kompromisom aby nemohol dopredu ohmatat a skumat co tam je 😀 😀 😀 mozno to budu tie zapalkove krabicky kde bude mat napr. kupon na deli tycinku - uplatnenie u manzelky 😀 a ja si pripravim tasky aj s harmohogramom kedy co bude aby som bola pripravena inak riskujem skucanie ze dam kupon a neda sa uplatnit 😀 😀 😀

baja28
26. okt 2015

@dragulka ja som tiez rovnako po tej antike uz skoro rok a nic

dragulka
26. okt 2015

@baja28 beries aj kyselinu listovu alebo femibion / inofolic ? mne to trochu pomaha.