Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@e.vacka no zatial sa necitim na ms......sem-tam ma tak pichne raz v jednom, raz v druhom vajecniku, prsia ma vobec nebolia, co po druhykrat vzdy....ale nechcem si namyslat, ale dufam......len sa bojim, aby neprisla mrcha z nicoho nic.....minule mesiace ked sme sa este tak nesnazili, prisla ms taka, ze 4 dni som iba spinila, tak som si uz namyslala, ale potom sa to rozbehlo.....
@pamiki ja som to zatial odmietla. Ale len preto, ze moja fyzioterapeutka mi povedala, ze som jedina zdrava zo vsetkych zien, ktore tam kedy na Mojzisovu metodu mala, a ze tam pojdem zbytocne, lebo nic nenajdu. Robi to uz vela rokov, tak ma nalomila, lebo take 100% presvedcenie som uz davno nevidela. Povedali sme si, ze pockame do konca januara a ked nic, tak potom sa na to asi dam.
@trdielko149 ked si lava na vyrobu tak sa da aj jednoducho vyrobit... zozen si male papierove sacky a tie uz len motuzikom uviaz po naplneni, zaves cislo ako visacku a mozes ich dat do jedneho kosika a kazdy komu je to urcene uz len po jednom ciselku si bude vyberat. alebo ked pises ze si taka pekarka, mozeme si aj povymienat recepty na vianocne pecivo, kolaciky. ja dnes od rana nove a zaujimave hladam
@renimac ja mam z toho zmiesane pocity, ja som si hovorila tiez o tom, ze pojdem az v januari, nemam tolko dovolenky uz :( ale na druhej strane si tiez vravim, nemam co stratit, len urychlit, nepriechodny vajcovod sa na ultrazvuku nevidi len po podani tej kontrastnej latky, tak aspon vylucim dalsiu moznost preco necakame este mimi, pripadne sa odstrani problem.
Su aj bezbolestne sposoby - bez nutnosti narkozy (Hyfosy v Gin Fiv v BA to robia). ja som "pacientkou" uz v ISCARE a chcu ma aj uspat, tak som premyslala ze preco,a asi tym ze v pripade nepriechodnosti sa ich snazia spriechodnit tlakom alebo neviem cim..:( a potom je asi az na rade laparoskopia ...ze chirurgicky idu..fakt neviem uz mam z toho hlavu ako melon. ale budem mudrejsia zajtra ked sa opytam dr. Neviem sa dockat uz tej vyvolavacky ..uz nech mam novy cyklus a mozeme skusat dalej 🙂
dievčatá prosím vás, ja som už zmagorená aj z testov aj z tela svojho :D nedalo sa mi testovať každý deň, ale mám možno blbú otázku :D od štvrtku do nedele som mala výtok, taký obyčajný - lenže tie testy sa mi nedali robiť teda každý deň aj teplota mi lietala, ale v piatok som mala 36,5 a v sobotu 36,8, teda je možné že ovulácia prebehla?? 🙂 ďakujem za odpoveď 🙂
@renimac ako si pisala pred par dnami..my sme uplne ze na tom rovnako.. 😀 tiez cakame do januara, a ked nic, tak pojdem aj ja na tu priechodnost..akurat my to riesime v gynfive, takze pojdem na tu Hyfosy..
citala som vas tu pozorne, tiez som prekonavala mensiu krizu (po dlhom case, pocas tych 2 rokov)..ale zacinam novy cyklus, takze nalada sa postupne dviha 😉
@girlpowerm no my long-term snazilky by sme to tu uz mohli zabalit a ist konecne do skupiny tehuliek 😝. Samozrejme prajem nam to vsetkym, ale o malinko by sme si to zasluzili trosku skor 😉.
@renimac alebo na kavu 😀
kocky, uz davnejsie som nasla na internete aj kvapky od p.Valovica, skusala to niektora 😉 🙂 ?
@pamiki ja som neskusala..
Ahojte baby, nasla som tuto vasu diskusiu a celu som si ju poctivo precitala 🙂 stale som sa snazila vyhnut tymto skupinam lebo ma to este viac deprimivalo :D ale k tejto sa pripojim na par mesiacov, kedze Vianoce su casom radosti tak snad budeme mat vsetky rovnaky dovod na radost 🙂)) inak veeeelmi obdivujem ako dokazete mysliet pozitivne 🙂 ja som takmer kazdy mesiac na pokraji zrutenia, este ze manzel ma drzi nad vodou 🙂 ale teraz po poslednom vysetreni (min tyzden) som si povedala ze kaslem na tom (aj ked snazilky vedia najlepsie ze to tak uplne nejde) dostala som zase dake lieky, plus inofolic tak som zvedava co bude... 🙂 drzim vam vsetkym palce aby sa vas sen do vianoc naplnil 🙂 😉
Ahojteeee.prosim vas,ako to je s chlapskymi spermiami?aku maju zivotnost? A vlastne potrebuju 48hodin na regeneraciu?alebo nieco take...nieco som tu uz davnejsie citala.ale nwm kde presne a uz som to zabudla 😃
@zuzka71291 http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/zleps... tu je nieco o nich..

@renimac a mňa väcsinou prsia bolia už 2 tyzdne dopredu.....a zatial nic......pri prvom tehu som mala normalne priznaky na ms a neprisla.... 😉 ...jaaaaj ako si len zelam, aby to vyslo...ale to asi kazda z nas... 😉