Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@lestate ja viem, za tie 2 roky som si to povedala asi milion krat. Medzitym moje kamosky porodili uz aj druhe dieta, naposledy otehotnela jedna, ktora chcela dieta len kvoli veku a zaroven si "poistit" frajera, ale deti vo vseobecnosti rada nema. Ajaaaj, vnutornych monologov o nespravodlivosti som viedla viac nez dost. A potom tie blbe otazky "A vy nechcete"? Alebo rady "nemozete na to mysliet" ma privadzaju do sialenstva. Otehotneli na prvu supu a oni mi idu davat rady? Ved netusia o com hovoria. Ja tiez nemudrujem nad ludmi, ktori ostali napr. po nehode na vozicku, ze musia mysliet pozitivne. Ved ja ich situaciu vobec nepoznam. A otvorene, nikdy ale NIKDY mi ziadna zena, ktora sa snazila o dieta viac ako rok, nepovedala, ze nemam tlacit na pilu. Takze este raz k teme, chapem o com hovoris, aj ja si casto tie otazky kladiem, ale otehotniet mi to zatial nepomohlo 😒. Ale nebudem klamat, babatku sa prihovaram kazdy den. Aby uz k nam prislo, ze mu bude s nami dobre 🙂.
@renimac .. 2 roky su sialene dlha doba pre mna - vobec si to predstavit - podla mna to zvladas este velmi dobre a mas uplnu pravdu co pises ..ja viem tiez, ze moje vsetky vnutorne dialogy o nespravolivosti nikam nevedu.. a blbe otazky - minule som niekde citala na fb presne clanok o tomto aby sa ludia co kladu tie otazky zamysleli nad tym trochu - co to asi urobi s psychikou zeny, ktora nevie otehotniet, ze sa jej vypytuju ci uz konecne nechce dietatko!? alebo dokonca pripominat, ze jej tikaju biologicke hodiny a uz je cas ...
..je pekne ako sa prihovaras babatku a odkazujem mu teda, ze uz teda nech fakt pride, vy ho uz dlho cakate! 🙂
..tu na fore, kde je to anonymne a clovek moze napisat co ho trapi, na co mysli a co mozno drzi v sebe, aspon vidim, ze nie som jedina a ze nas je pozehnane co maju take pocity - preto musime vsetky aktivizovat pozitivnu energiu a do vianoc sa nam to kazdej podari!
dievcata, tak uz sa vam niektorej podarilo? Ja nic ☹
@lestate @renimac dievcata, kazdy jeden prispevok len znackujem ako sa mi paci, presne mi citate myslienky, tak sa nebudem opakovat.. (renimac dokonca aj s tym prihovaranim sa 😅 ) po vyse dvoch rokoch viem, ze najlepsie je ostat pozitivne naladena, a kazdu depresiu (ktora pride samozrejme aj keby som sa neviem ako snazila byt pozitivna) co najskor zahnat..(a mne vtedy vie moj mm povedat povzbudzujuce slova, ktore ma ukludnia, zohreju a ubezpecia, ze ma pravdu.. 😉 )
@lestate krasne si to napisala, sama by som to lepsie nevyjadrila 🙂. Dakujem za prianie, ja to rovnako zelam kazdej jednej z Vas 🙂. Verim, ze si aj my potom urobime spolocne foto s bruskami. A mohli by sme potom este jednu, ked uz budu deturence na svete. Taka stretavka, len nie po strednej, ale po konikovi 😀.
@girlpowerm tak vy tiez 2 roky? No tak my dve musime rodit v jeden den 😝. Hehe... bodaj by 😉.
@renimac uz vyse 2 rokov.. (2 roky a nejake 3-4 mesiace)..ja mam par znamych tu na MK, co sme mali narovnako cykly, zacali sme sa povzbudzovat, a tie baby hned otehotneli 😀 aj po dlhsom case..potom som s tym prestala, lebo bolo to fakt az strasidelne 😀
baby moje myšlienky tu píšete ... mňa včera zaskočila otázka že a druhé neplánujete? (nevedia o Maxovi) čo chcete jedináčku rozmaznanú? no ako nádych výdych .... predvčerom som mala príšernú depku nakoľko test negatívny aj som sa vyrevala dostatočne ... a nevidela ani nádej ani svetielko na konci tunela ... ale už nadomnou slnko vyšlo aj dúha prišla a ideme ďalej ... presne v tento deň pred rokom sme si urobili Maximka ...a 18.novembra som si našla krásne // ... tak chystám romantický večer dnes 😀 čo keď? 😵 a poviem vám že tesne pred tým testovaním som naozaj vnútrone cítila že bábätko viem že si tam ... a trt z toho to bola len myseľ ovládnutá túžbou ...
@girlpowerm my sme sa zacali snazit v oktobri 2013 a vynechali sme asi jediny mesiac, ked bol manzel skoro cely mesiac prec. Fiiha, asi si s Tebou musim pisat castejsie 😀 😀. A mozno si vzajomne pomozeme 😎.
ahojte, ja som sa dnes dozvedela vysledky z krvi, negativne, agolutin to isti, snazime sa rok ale nemam nervy uz, len tie pco sproste :D
@trdielko149 ..pozrela som si video co si priadala v tvojom profile .. :( :( slzy sa mi hrnu do oci!! .. :(
@lestate nieeee ja nechcem aby maminy plakali ! akurát to riešim v súkromných správach ... začali ma niektoré maminy hejtovať ... a ja som osoba ktorá na to nevie veľmi dobre reagovať ...
ja nechcem aby ma ľudia ľutovali,ja si nežiadam like na blogu,ani srdiečka,nechcem aby ktokoľvek kvoli nasmu pribehu plakal ... nechcem mat tonu priatelov,nechcem tu byt senzacia,nechcem posobit teatralne ... proste sa potrebujem vypisat,niekto chodi psychologovi vyrozpravat sa alebo to povie mame,priatelke muzovi ja neviem o tom rozpravat lebo sa hned rozplacem vzlykam.. ja viem pisat ... ..video mi robila jedna z maminiek odtialto a myslim si ze za svoju niekolkotyzdnovu pracu si zasluzi aby to video bolo videne ... dalsia vec n.o.Plamienok nam velmi pomohol aj pomaha a zasluzia si aby o nich ludia vedeli ... a maminky cakatelky si zas zasluzia aby sa vedelo o diagnoze Potter syndrom ...
a ti dakujem velmi velmi pekne ...
@trdielko149 och, prepac.. v kazdom pripade drzim palce aby to vyslo do vianoc 🙂
@lestate neospravedlňuj sa! 😵 Ďakujem Ti a prajem aj tebe aj všetkým nám tu krásne vianočné darčeky a stretko v skupine júlovky/augustovky ! a potom sa zhromaždíme a dáme koňo osobné stretko 😵 😉
Kočky ja som po laparke, takže ja sa presúvam asi až na december. Dr.povedal, že až po mesiaci ☹ Ale verím, že v decembri to už určite vyjde. A niečo k tej našej výzve, ale len pre mamičky s minimom kreatívneho myslenia a zručnosti😀
https://www.tchibo.sk/pecenie-tvorive-prace-via...
Úplne dole sú adventné kalendáre
baby, uziva niektorej z vas muz Folandrol? 😕
Ahojte rada by som sa pridala k vám 🙂 aj my sa s mužíkom snažíme o bábätko už vyše rok a pol .. už sme podstúpili vyšetrenia nejaké aj manžel - ten má všetko tip top, ja som bola aj na laparoskopii a aj vzorku z miomu na maternici mi brali a všetko zatiaľ ok, už sme mali jedenkrát pichnutý pregnyl a sme dúfali že sa zadarí, boli na to dobré referencie, do toho užívam inofolic a dnes som samozrejme dostala .. Tak zas o mesiac a dokola.... Vy ste to skúšala niektorá s pregnylom?
@bibkak uz nie, za 2 roky sme toho pobehali viac nez dost. Podla vysetreni sme zdravi ako ryby, takze treba "len" cakat. No ja som tiez nikdy nebola fanda diskusnych for, az kym som nezalozila tuto skupinku a kym sem nezavitali same dobre duse 🙂. Pre mna je to bohovsky relax, lebo zistujem, ze som uplne normalna 😀
Ahojte, pridávam sa k vám, hoci nie som snažilka jeseň 2015, ale snažilka január 2013 aaaa stále nič, ale budem sa tu u vás motivovať, hľadať dobrú náladu a prispievať svojimi postrehmi. 🙂
@jarusmischo vitaaaaaaaaj 😀

@girlpowerm tak to je sranda.. ja sa musim priznat, ze ja som uz doteraz kym sme nezacali mala nenormalne stresy, ze mi tikaju biologicke hodiny .. takze ja si stres robim dvojnasobny! plus vsetky moje hormonalne vykyvy a nepravidelna ms atd atd...
@renimac aj tak je nespravodlive, ze zeny co nechcu mat deti otehotneju, alebo dokonca kolke idu na potrat - a klamme si koko chceme - mna to obcas trapi - aj ked viem, ze tym ze ma to hneva sa nic nezmeni.. potom sa vzdy snazim (ako aj teraz) si presne toto nahovarat ako vravis, ze priroda to uz rozhodne a vsetko bude ako ma byt ...