Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Ahojte, tak aj my zaciname od znovu, uvidime kedy sa zadari
jejda baby, tak vam drzim palce.... 😉 ja si este pockam...
my sme si dnes prvy krát dali Inofolic & Folandrol a manžel ešte nejake vitaminy..ked nič ine,,tak chripka nas tento rok nedostane 😝
dobre ranko dievcata 🙂 tak ako sa mate?
ja dnes 17DC....
tak ja uz mam vyplakane :/ presuvam sa do novembra :/ este nas caka vysetrenie v centre ...
baby ja som si dnes ráno urobila test, keďže brucho nafuknute, furt revem.. a ništ..nevadí 😉 snažíme sa ďalej, aj keď teraz to asi nepôjde,lebo manžel je po operácii nohy, včera sa vrátil z nemocnice, a ledva chodí nie, aby ešte niečo stváral 😀 tak dáme pauzu a pred vami sľubujem, že test si už nejdem robiť, dokým mi nebude meškať..aj keď tak pozeram do kalendára, dáko divne rozhádzaný cyklus mám..uvidíme 😉 nestresujeme však?! 😀 majte pekný pracovný deň 🙂
baby hlava hore, ziadne zufalstvo, a dajte si po rukach za tie testy @lienka1987 @e.vacka
na to aby ste s nami rodili v auguste si este mesiac musite pockat 😉 vsak @renimac
@lienka1987 vsak mozes stvarat ty 😀 😀 😀
@e.vacka
@lienka1987 to iste... som vcera nevedela vydrzat a tiez nic a pritom som este dufala a dnes som na seba akurat nahnevana, ze som taka blba, ze som si myslela ze to vyjde na prvykrat a nahovarala si neviem ake mozne priznaky.. a psychika je taka svina, ze si opakujem aby som na to nemyslela a uz teraz sa idem zblaznit, ked si predstavim, ze co budem zasa prezivat mesiac po mesiaci ked sa dostavi ms... tak rada by som na to nemyslela denne a proste uzivala si zivot a prislo by to za par mesiacov uz nejako.
lienka - si 87? aj ja 🙂
@lestate @e.vacka @lienka1987 dievcata moje, a co by ste robili po dvoch rokoch? 🙂. Trosku pocuvajte nas dlhosnaziace sa - vsak @dragulka? 😉. Keby som to od zaciatku tak prezivala, dnes by som uz naozaj bola psychicka troska. Nebojte, o par mesiacov si budeme posielat tehu fotecky. Dovtedy hlavne zhlboka dychat 😀. A berte to odo mna ako priatelsku radu, lebo viem, cim som si presla.
@lestate @lienka1987 aj ja som 87 😉
@lestate to by bola velka skoda 🙂. Na psychiatrii si keksiku moc neuzijes 😝. @e.vacka presne tak, ideme dalej 😉. Baby, verte, ze Vam sa to podari ovela rychlejsie ako mne. Ja som sa po roku a pol dostala do strasnych psychickych stavov, vkuse som revala, obvinovala cely svet, potom si nahovorala, ze sa s manzelom k sebe nehodime, ze to preto... My ludia sme uz navyknuti dostat vsetko hned, mame na vsetko technologie a aplikacie, cely zivot naskatulkovany a tak nam castokrat unika, ze priroda je silnejsia ako my a ona rozhodne, kedy babatko pride. Casto sa hnevam a zurim, ze preco to neviem ovplyvnit, ale na druhej strane si vzdy poviem, ze priroda ma vlastne pravidla. Drzim Vam vsetkym silno palceky! 😵

@jeinabe dakujem pekne. Stale cakame na meskanie ☺