icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

dragulka
30. okt 2015

@salmas mas odo mna srdiecko za ten odkaz na tchibo. vdaka tebe som si v predstihu objednala formicky a vyrezavatka na keksiky 😎

ninus22
30. okt 2015

@ninkapralinka ahoj, vitaj! my mame 5 mesiacov po svadbe a začali sme to riešit až tento mesiac. Na prvú šupu sa nepodarilo, tak dufam, že do vianoc už bude maalá fazulka v brušku 🙂 Je to všetko o pocite či už chceš začať alebo nie. Kamoške napriklad doktor povedal, že ma malu maternicu a, že bude mat problem s otehotnením a tak si povedala, že skusia už 2 mesiace pred svadbu , že ked im to bude tolko trvat a ostala na 1.x tehotna 🙂 potom si zas neužila rozlucku a tak...ale má krásnu zdravú dcérku.

ninkapralinka
30. okt 2015

@ninus22 ja mam rozlucku uz za sebou 🙂 no musíme s priatelom porozmyslat keby som aj tehotna nechcem aby mi bolo na svadbe zle 🙂 ale ta radost z miminka by bola uzasna 🙂 drzim ti palce aby sa do Vianoc podarilo !!! 🙂

ninus22
30. okt 2015

@ninkapralinka Keby sa aj podarilo , tak to ti ešte nebude zle...prvy mesiac to je take zahniezdovanie🙂 druha kamoska zistila po 5tyzdnoch ze je tehotna a to sme boli na dovolenke tyzden pred tym a aj sme si vypili aj fajčila a pytala sa doktora, ci to nemohlo mat nejaky vplyv a on povedal, že to sa nič nestane 🙂 takže ked sa na to citis, tak kludne šup šup do toho 🙂 a potom zistis, že budete mat najkrajší svadobný darček :-*

ninkapralinka
30. okt 2015

@ninus22 no asi mas pravdu ved na co uz cakat 🙂 svadbu mame 28.11 dovtedy mozme skusat 🙂 svadoby darcek by to bol dokonaly 🙂 len na kolky sup sa to podari v dneskej dobe je otehotniet cim dalej tym zlozitejsie

dragulka
30. okt 2015

@ninkapralinka nemozes takto negativne na to mysliet ! musis si polozit zakladnu otazku - ak sa to podari na prvy sup som pripravena ? aby si potom nestresovala ze este ste mohli pockat lebo byvanie, lebo..... aj ked ver ze ja by som teraz nas dom vymenila za dieta v sebe a podnajom ktory sme mali predtym....tiez som bola taka ze dieta az ked budeme v dome byvat a neriesila som, atd. no ale dnes je dnes. ak mate vytvorene podmienky pre dieta, caka vas svadba a obaja ste pripraveni na dieta tak sup na to a nemysli prosim ta na to ze sa to nepodari. mysli na to ze sa to podari a budete rodina. a uprimne keby si ja mam vybrat ci budem na svadbe tehotna alebo budem tancovat a pit, tak vsetkymi 20timi beriem to tehotenstvo. diskoteky a alkoholove opijase si este uzijes ajajajaaaaaaj 😉

ninus22
30. okt 2015

@ninkapralinka nebooj, do vianoc to dáme, ja mám termín v septembri, tak to musí byť 😀 😀 😀 😀 (si fandím) ale tak treba byt pozitívne naladený od rána 😅

lestate
30. okt 2015

@jeinabe no, ja zacnem cervene prekvapenia hladat asi az zajtra/nedelu a este k tomu mi vzdy zvykne prist neskor, takze budem mat zasa zbytocne dalsie dni nadeji :/.. ale buduci mesiac si myslim, ze sa to podari (a urcite nas bude viac!!)

dragulka
30. okt 2015

@lestate ake viac ? vsetky !!!!!!!!

ninkapralinka
30. okt 2015

@dragulka mas uplnu pravdu!!! byvame uz spolu a diskoteky a alkohol mi veru chybat nebudu 🙂 dietatko je dar od Boha. @ninus22 drzim ti palce urcite sa to podari!!!! pozitivne myslenie je zaklad baby mate svatu pravdu 🙂

lestate
30. okt 2015

@dragulka samozrejme!!!

lestate
30. okt 2015

@ninkapralinka podla toho aky mas vztah k alkoholu :D .. ja by som osobne uz mesiac pockala - hlavne kvoli tomu, ze keby som na svadbe nepila , bolo by to podozrive a otravovali by ma tie blbe otazky a ja by som teda ani nevedela co povedat, kedze by som ani nevedela ci som tehotna alebo nie..

ninkapralinka
30. okt 2015

@lestate ano aj to je pravda... ten mesiac si myslim ze uz vydrzime a potom sa zacneme snazit na plno 🙂

lestate
30. okt 2015

@ninkapralinka ale urcite by som uz davno zacala s kyselinou listovou, zdravsou stravou a plnou predpripravou 🙂

dragulka
30. okt 2015

@lestate @ninkapralinka babyyyy ale ved na svadbe ani nebude stihat vodu pit a nielen alkohol. a vzdy sa vsetko da dakym sposobom vymysliet. napr. ja som ani tehotna nebola a uvitanie do restiky sme mali pol deci vodka a pl deci vody. vyberali sme si "nahodne" a srandicky okolo toho ze kto urcuje kde sa bude pit. za stolom moze mat v pohari naliatu bielu vineu a ma to ako sampus 😉 ja osobne som bola taka rozlietana a stale niekde s niekym ze som cely vecer behala len s jednym poharom a nie a nie ho vypit. a to som sa taaaaak chystala ze sa zrubem 😠

karolinagabika
30. okt 2015

@ninkapralinka pridávam svoj tip - my sme mali nepriesvitne svadobne pohare, aby mi stale nedolievali. A na pripitky som si tam naliala mineralku. Ale ked si das trochu sampanskeho, nic sa urcite nestane 🙂

lestate
30. okt 2015

@dragulka @karolinagabika :D ved jasne, vsetko sa da nejako zahrat, ale keby som mala tu svadbu uz o mesiac, tak by mi to za tie nervy premienat sampus na vinue nestalo .. keby ju mam za par mesiacov to by som neckala, ale za tento mesiac ked uz by som sa nevedela dockat, tak by som svoje telo nejako "pripravovala" a z toho sa tesila 🙂

senselinka
30. okt 2015

@ninkapralinka ja som na tom bola podobne ako ty - mesiac pred svadbou sme si s mm povedali, ze ideme na to, aj tak sa to nelodari na prvy sup... Ale podarilo, tyzden pred svadbou krasny testik, my stastni ako blchy... A potom sa stalo to, co by som necakala ani v najhorsom sne. Vo svoj svadobny den, svadobnu noc, som potratila... 😢 Svadba bola krasna, uzasna, ale doteraz mam na nej skvrnu rany od zivota.
Urcite ta nechcem vystrasit, ja som bola vynimocny pripad, kym sme sa dopracovali k dcerke, trvalo to 2,5 roka a mala som 4 potraty, takze u mna to boli zdravotne dovody. Ale na tvojom mieste by som si uzila svadbu ako taku, vsetko ma svoj cas, svoj priestor, svoje miesto... A malo by mat aj svoju prilezitost

ninkapralinka
30. okt 2015

@lestate @karolinkagabika @dragulka babyyy ste skvele dakujem za rady ved uz nejako pockame ale zacnem svoje telicko pripravovat strava aj kyselina listova dnes si ju behnem kupit 🙂 svadbu si este uzijem a potom zacnem snazilkovat 🙂 @senselinka to ma velmi mrzi, urcite mas z dcerky o to vacsiu radost 🙂

petkazh
30. okt 2015

@e.vacka aj mne vcera tak si mozme spolu pocitat cyklus 🙂

renimac
autor
30. okt 2015

Dievcata, prajem Vam krasny sviatocny vikend, vyzera, ze slniecko nam prislo vylepsit naladu a popriat vela stastia do Novembra. Vyzera to nadejne 🙂. Usmev na tvar a ak mate moznost, vybehnite niekam do prirody, nabije Vas energiou a vitaminom D 😉.

jeinabe
30. okt 2015

@lestate no u mna je to take vselijake, minuly mesiac som dostala uz na 24 den, inac mam 28-32.....takze nezostava nam nic, len cakat...... 😉

jeinabe
30. okt 2015

@lestate @ninkapralinka a ide aj o to, ze clovek ma urcite stresy aj zo svadby a pre babo to nieje dobre....ja som si v tehu robila este jednu skolu a po skuskach som zostala v nemocnici z tych stresov, zacala som sa otvarat v 6 mesiaci, ale nastastie vsetko dobre dopadlo..........takze ja by som uz ten mesiac pockala...... 😉

jeinabe
30. okt 2015

@renimac my sa chystame zajtra do Tatier na prechadzku...... 😉 ...jesenna priroda je nadherna, hlavne vtedy ked je vonku tak krasne..... 😉

petulik1991
30. okt 2015

Ahojte baby, dne som sa sem zaregistrovala. Uz ma nebavi len citat, tiez chcem prispiet 🙂 Odkedy sme s priatelom zacali spolu zit, tak sme sa rozhodli, ze si nebudeme davat pozor. Je tomu uz 10 mesiacov a stale nic. Meriam si bazalku skoro 6 cyklov, ovu mam(Pozitivne ovu testy+folikulometria) Stale vsak pocas tych 10 mesiacov do plodnych dni nieco skocilo, raz mi umrel psik a moje cykly depkovanie totalne rozhadzalo a pred dvomi mesiacmi som brala 6 tyzdnov antibiotika koli perioralnej dermatitide a bakt. vaginoze..takze v podstate sme ovu stihli mozno 2x. Avsak dnes uz som zdrava 24rocna babizna, priatel je na SK a vcera bol na spermiograme..Zajtra sa vrati domov (Holandsko) a v nedelu mam ovulku, takze ideme na to a zaciname sa naplno snazit! Drzte Palce, nech sa mozem coskoro pochvalit dvojpalickovym vysledkom emoticon Drzme si palce navzajom, aby sme boli vsetky vytuzene tehulky 😝

renimac
autor
30. okt 2015

@petulik1991 ahoj a vitaj u nas 🙂. drzime palce aj Tebe a do skoreho tehulkovania 😀.

petulik1991
30. okt 2015

@renimac Dakujem 🙂 Inak zabudla som dodat, ze uz to bude pomalycky rok co beriem kyselinku, 6 mesiacov zinok a asi 2 mesiace k tomu pupalkovy olej v tobolkach a vitamin E. Obcas sa mi podari vitaminky podsunut aj priatelovi, ale je to lajdak na tieto veci. Ach,ti muzi 🙂 Akurat mi pisal, ze spermiogram dopadol dobre. Takze uz len hopsat a hopsat 😀

monique89
30. okt 2015

@ninkapralinka ahoj, ak mozem, pridam svoju skusenost 🙂 mesiac pred svadbou sme boli na dovolenke, prave mi skoncila ms a povedali sme si, ze niet na co cakat a uzivali sme si jeden druheho 🙂po navrate domov rozlucka, planovacky a tesne po svadbe som mala dostat... mozno si poviete, ze to odo mna boli nezodpovedne, ale aj som si vypila, s mierou, samozrejme, tancovala ako o zivot, ako spravna nevesta aj zastresovala, svadobny den sme si naplno uzili. A kdesi v podvedomi som sa tisko tesila, ze ms nikde 🙂 svadba presla, hostia odisli a my sme uz v klude a sukromi testovali... kolajnice jak namalovane, presne tyzden pi svadbe sme sa pochvalili nastavajucim starym rodicom 😉krajsi darcek zhora sme nemohli dostat... samozrejme som potom nasadila kyselinu listovu a uplne vynechala alkohol a kofein... a nas darcek teraz sladko spinka v postielke a my by sme jej k druhym narodkam chceli dat surodenca 🙂 takze podla mna rob ako citis...

ninus22
30. okt 2015

Babyyy a počuli ste už o čaji s kotvičníkom? teraz mi to jedna obchodáčka , ktorá sa tiež snaží napísala. že čítala, že je vhodný aj pre muža aj pre ženu ..že to má skvelé účinky...

petulik1991
30. okt 2015

No do mojho take bylinkove caje nedostanem. Snazila som sa mu dat aj alchemilkovy, ale kukal na mna, ze co to je za hnus. Pritom mne tak chutna 🙂