icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

twiggi_veggie
30. okt 2015

Ahojte kocky, tak sa pridavam k vam 🙂 My sme sa zacali snazit len tento mesiac , bohuzial az tyzden po ovulacii, takze som dnes dostala svoje dni .. No od buduceho mesiaca sa zacneme uz regulerne snazit , tak dufam ze sa zadari 🙂

e.vacka
30. okt 2015

@twiggi_veggie ahoj, vitaj, tak o mesiac čakáme spolu na dve // . mne tiež začala MS 🙂

ninkapralinka
30. okt 2015

monique89 jeeeej dakujem ti za radu 🙂 tak sa Vam to krasne podarilo velmi sa tesim a gratulujem 🙂
Bodaj by to aj nam takto krasne vyslo ako Vam 🙂 uplne sa usmievam ako som si to precitala, ako krasne Vam to vyslo!!

luna90
30. okt 2015

Včera mi vyšli dve čiary! Hurrá, dúfam že sa všetko podarí a budem maminou stastneho zdraveho bábätka v júli 😉 👍 😀

renimac
autor
30. okt 2015

@luna90 srdecne gratulujem a posli nam nejake tehu bacily prosim. Drzim palce 🙂.

jeinabe
30. okt 2015

@luna90 super blahozelam...urcite bude vsetko v poriadku, uz ti len zelame prijemne tehulkovanie...

lestate
30. okt 2015

@e.vacka
@renimac
@twiggi_veggie + koho som zabudla spomenut
oficialne sa pridavam do novembra! 😒 prisla ms ( o den skor, co sa mi asi este v zivote nestalo), ale co uz narobim..
.. hned aj zacnem alchemilku, grep a ake su este rady na ovu?

renimac
autor
30. okt 2015

@lestate nevadi, November je nas 😉.

jeinabe
30. okt 2015

@lestate aj ty uz 😒 ? Baby tak sa to tu s tou ms rozbehlo 😕 ?

petulik1991
30. okt 2015

@luna90 Gratulujem!! Nech sa poriadne zahniezdi krpcek 🙂

jeinabe
30. okt 2015

@lestate no ja som pila ten cerveny grep a alchemilku a ovulacne dni som mala asi tyzden 😀 ...uvidime vysledok 😉

dragulka
30. okt 2015

@jeinabe nie ruzovy grep ?

lestate
30. okt 2015

@jeinabe ty este cakas ms, nie? ako si zistujes ovu dni?
tento mesiac niektora zacala ms a sa to tu rozbehlo, buduci mesiac tu musi niektora zacat pozitivnym testom!! a jedna za druhou bude hlasit // 🙂

jeinabe
30. okt 2015

@dragulka no teraz si ma dostala... 😀 ...je tam rozdiel...ako tak rozmyslam tak prvy dzus bol z ruzoveho a druhy az musim pozriet v obchode...ale pomohlo... 😀

jeinabe
30. okt 2015

@lestate no ja este cakam, mala si uz normalka priznaky na ms? Doteraz som ovu neriesila, tento mesiac som sa len sledovala podla hlienu, ani do toho sa poriadne nevyznam, ale aj tak sme sa snazilkovali cca kazde 2 dni 😝 ...tak dufam, ze ta moja namaha nebola zbytocna...

jeinabe
30. okt 2015

@lestate presne tak, v novembri to musi ist inym smerom, tym pozitivnym...

jeinabe
30. okt 2015

@dragulka pozrela som na googli a ten druhy som mala cerveny grep, myslis ze je v tom velky rozdiel? Hlienov som mala tolko, ze az a ci to bola ovulka tak to teda neviem 😅

petulik1991
30. okt 2015

@jeinabe no musim ten dzus vyskusat..len dufam, ze nebudem z toho vyhadzana jak kaktus :D

lestate
30. okt 2015

@jeinabe mna vzdy cca hodinu pred poriadne rozboli brucho - to som uz vedela ze tu bude ms.. predtym skor take vseobecne ako vzdy - co mozu byt pms ale aj tehu..
.. tak drzim palce! som uz zvedava, dufam, ze najdes // 🙂

lestate
30. okt 2015

@jeinabe kolko si ich pojedla??? alebo popila??

petulik1991
30. okt 2015

@lestate HAHA, zda sa mi po tom co pise, ze hektolitre 😀

petulik1991
30. okt 2015

@jeinabe Inak ja mavam cca den pred ovulkou uz taky hlien, ze mi to s prepacenim na zachode vysi jak sopel 😀 uplne ako vajecny bielok..doslova 😀

jeinabe
30. okt 2015

@lestate @petulik1991 😀 😀 no babyyy....asi na 12 a 13 deň som vypila kazdy den po 1 l dzusu.. no a to som myslela, ze uz mam ovulku (uz mi zacinali hlieny ale este to take nebolo) a na 15 den sa to neskutocne rozbehlo a trvalo to do 19 dna 😀 😀 😀 ...uz az mi to islo na nervyyyyy

jeinabe
30. okt 2015

@petulik1991 a co tam po vyrazkoch, hlavne ze hlieny buduuuu 😀 😅

jeinabe
30. okt 2015

@lestate a dakujeeeem velmi pekne za drzanie, aaachhh keby si len mala pravdu..... 😉

jeinabe
30. okt 2015

Mozno este nemam take priznaky kvoli tomu, ze ta ovulka bola posunuta a tym padom bude aj ms... ale tak hlava, krize, sem tam podbrusko zaboli, ale nejdu mi do hlavy tie moje prsia, ze este nebolia.....lebo u mna je pravy opak, bolia uz daaavno.....no ale nechcem si namyslat....... 😔 ....co bude to bude....ak pride, pokracujeme dalej v novembri, sak aj cyklusy nam vychadzaju rovnako.....

petulik1991
30. okt 2015

@jeinabe No tych mam ja uz pokrk 😀 Mala som rok bak. vaginozu 😖 😀 Ale ovulkove hlieny mavam vazne ako sople 😀 😀 😀

jeinabe
30. okt 2015

@petulik1991 no citala som, ze uz v nedelu mas ovulku, tak uz si mala dnes pit dzus 😀 ...ale v case ovulky nepi alchemilku.....no aj ja mam take sople fuuuj.... 😉

dragulka
30. okt 2015

kocky na strankach 6-7 sme sa o tom bavili a @renimac pisala ze len ten ruzovy to podporuje. ked tak ona nam k tomu viac povie / napise. @renimac je nasa wikipedia 😀

petulik1991
30. okt 2015

No, kupim si ho dnes veruze.. Ale na uvolnenie sa po celom pracovnom tyzdni si kupim aj vinko.Hadam nebudem dzusovat v piatok vecer 😀