Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@twiggi_veggie ahoj, vitaj, tak o mesiac čakáme spolu na dve // . mne tiež začala MS 🙂
monique89 jeeeej dakujem ti za radu 🙂 tak sa Vam to krasne podarilo velmi sa tesim a gratulujem 🙂
Bodaj by to aj nam takto krasne vyslo ako Vam 🙂 uplne sa usmievam ako som si to precitala, ako krasne Vam to vyslo!!
Včera mi vyšli dve čiary! Hurrá, dúfam že sa všetko podarí a budem maminou stastneho zdraveho bábätka v júli 😉 👍 😀
@e.vacka
@renimac
@twiggi_veggie + koho som zabudla spomenut
oficialne sa pridavam do novembra! 😒 prisla ms ( o den skor, co sa mi asi este v zivote nestalo), ale co uz narobim..
.. hned aj zacnem alchemilku, grep a ake su este rady na ovu?
@luna90 Gratulujem!! Nech sa poriadne zahniezdi krpcek 🙂
@jeinabe no musim ten dzus vyskusat..len dufam, ze nebudem z toho vyhadzana jak kaktus :D
@lestate HAHA, zda sa mi po tom co pise, ze hektolitre 😀
@jeinabe Inak ja mavam cca den pred ovulkou uz taky hlien, ze mi to s prepacenim na zachode vysi jak sopel 😀 uplne ako vajecny bielok..doslova 😀
@lestate @petulik1991 😀 😀 no babyyy....asi na 12 a 13 deň som vypila kazdy den po 1 l dzusu.. no a to som myslela, ze uz mam ovulku (uz mi zacinali hlieny ale este to take nebolo) a na 15 den sa to neskutocne rozbehlo a trvalo to do 19 dna 😀 😀 😀 ...uz az mi to islo na nervyyyyy
@petulik1991 a co tam po vyrazkoch, hlavne ze hlieny buduuuu 😀 😅
Mozno este nemam take priznaky kvoli tomu, ze ta ovulka bola posunuta a tym padom bude aj ms... ale tak hlava, krize, sem tam podbrusko zaboli, ale nejdu mi do hlavy tie moje prsia, ze este nebolia.....lebo u mna je pravy opak, bolia uz daaavno.....no ale nechcem si namyslat....... 😔 ....co bude to bude....ak pride, pokracujeme dalej v novembri, sak aj cyklusy nam vychadzaju rovnako.....
@jeinabe No tych mam ja uz pokrk 😀 Mala som rok bak. vaginozu 😖 😀 Ale ovulkove hlieny mavam vazne ako sople 😀 😀 😀
@petulik1991 no citala som, ze uz v nedelu mas ovulku, tak uz si mala dnes pit dzus 😀 ...ale v case ovulky nepi alchemilku.....no aj ja mam take sople fuuuj.... 😉
No, kupim si ho dnes veruze.. Ale na uvolnenie sa po celom pracovnom tyzdni si kupim aj vinko.Hadam nebudem dzusovat v piatok vecer 😀

Ahojte kocky, tak sa pridavam k vam 🙂 My sme sa zacali snazit len tento mesiac , bohuzial az tyzden po ovulacii, takze som dnes dostala svoje dni .. No od buduceho mesiaca sa zacneme uz regulerne snazit , tak dufam ze sa zadari 🙂