Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
pekny vikend dievcata a prijemne snazilkovanie sa vo vymyslani vianocneho adventneho kalendara 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 uputajte svoje myslienky na tvorive rucicky pripadne nieco dobre upecte a v pondelok foto vasej aktivity si prosime 😠 majte sa krasne
Baby, tie, co chcete samy tvorit adventny kalendar, tu je nieco na inspiraciu 😉
http://www.sashe.sk/handmade?od=najpacivejsich-...
Baby pridavam sa k jesennym snazilkam, resp. ja som snazilka uz asi od marca, zatial len priodzene, ale zvazujem, ze ak do konca roka nic, tak by som chcela aj s manzelom ist na vysetrenia. Ci myslite ze je to skoro? Ze to silim?
Ahojte dievcence 🙂 my sa s priatelom snazime uz asi 3 - 4 mesiace a stale nic. ☹ Akurat mi konci ms, tak v novembri to snad konecne vyjde. Dufam, ze to nebude trvat 9 rokov ako pri syncekovi, ktoreho mam este z manzelstva. Vsetkym nam drzim palce, aby to konecne vyslo tak, ako si zelame. 😉
Takze tento mesiac zase nic. :( a niektore otehotneju ani nevedia ako...preco?
@maja923 Myy si tiez s pratelom nedavame pozor skoro rok..a nic. Preto sme sa rozhodli striehnut na ovulku a pustit tam plavcov vtedy, kedy treba 🙂 Uvidime..snad sa tam v nedelu podari doplavat aspon jednemu 😀
@petulik1991 sak prave, ze si sledujem..obavam sa ale ze sme to tento mesiac nestihli alebo si to len nahovaram...mam 1dc a tak dovi o 10-15 dni..a idem sa pustit do inovolicu, cajickovania a neviem coho setkeho este. :(
@petulik1991 ale vam drzim palce aby sa podarilo 🙂 tfuj tfuj tfuj
Baby.my prvy mesiac,prave by som mala mat ovu,tak sa pokusame a priatel ma rano budi... "no co? Uz si tehotna?"😃to je taky tlk.len srandu si zo mna robi 😃
Tak aj my sa zaciname znova snazit,minuly mesiac nevyslo a v stredu som dostala menzes s 4-dnovym meskanim. Uz som si aj zacala mysliet ze sa konecne podarilo ale tak zaciname znova 🙂
@petulik1991 tak drzim palce, aby uz doplavali spravne.... 😉
@petulik1991 no my aj ratame a nic 😒
@sabina1987 ahoj tak ako si na tom? Dufam, ze ms este nedosla a ani uz nedojde..... 😉
@lestate nebudem pisatze chapem...ano mam jedno dieta a je mi uprimne luto ak tuzi niekto po babatku a nema ziadne. No moja rada? Idem spravit vsetko co pred prvym otehotnenim. Vtedy som sa asi 2 mesiace snazila privrat, od septembra sme sa snazili a v decembri sa zadarilo. Caje (akurat idem guglit ake som pila) kyselina listova v prirodzenej forme-zelena zelenina a denne ovsene vlocky s klickami a nakoniec aj inofolic som kupila. Dnes som si uz aj kyselinu listovu v tabletke dala co som brala ked som bola tehu.. Po pravde, nie som di vedoma ziadnych mojich ani muzovych zdravotnych problemov takze som nechapala preco. Ms pravidelna ako hodinky, ovu takisto podla vsetkych priznakov akurat sme najprv skusali kazdy druhy den nakoniec a potom posledny- a ten uspesny krat som stiahla muza akurat ked bol chory. Vravim si posledny den mo a co...planovali sme to v januari ruesit lekarskou pomocou. A nakoniec sa zadarilo. Je pravda ze sme zacali tento mesiac-aj tak ze v case ovu sme sa snazili ale aj tak sklamanie. Ze to zase nebude len tak :((
@martinaj práveže nemôžem 😀 je po operácii nohy a stehy ma až na slabinách ☹
@lestate presne tak! Ani 1987 🙂
@girlpowerm tak to som rada, ze nie som sama 🙂 veríme si baby a tak to ma byt! Každej z nas držím palčeky! Dnes mi mamca povedala, ze jej kolegyňa po viac ako 8 rokoch snaženia vo veku 43 je tehotná, je na rizikovom a všetci jej veeeelmi držíme palce! 🙂 takze z toho vyplýva ze nádej zomiera posledná a každej z nas bude tiez dopriate 😉
Ahojte baby...ešte som nedostala,ale robila som znova test a negatívny 😔
@sabina1987 ahoj ja som este tiez nedostala, ale test este nebudem robit, lebo mne zvykne aj meskat, ale priznaky zatial ziadne...akurat 2 dni mam sucho a horko v ustach 😕 ...ale stale to nemusi byt tehu...
Akurát ma začalo pichať v podbrušku..😔 ..ale tak ináč..tak dúúúfam...😊😊😊
Ahojte babule 🙂 Ja uz od rana pozitivne ovu testy a mam za sebou aj ranny zasah moreplavcov s dvojhodinovym valanim, prstikovanim a nohami v lufte 😀 Este dnes pred spanim vypustime dalsiu armadu spasy a zalahnem 🙂 Snaaaaaad sa jednemu olympionikovi podari doplavat do ciela 😎

@petulik1991 nalej si do toho grepoveho dzusu borovicku a uvidis ako ta uvolni 😉 aj muzovi sa to bude pacit 😎 😀 😀 😀