icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

zabka12
2. nov 2015

veď to, kde je optimizmus... ale to tu všetky poznáme, že občas nám to lezie "všade", nie len na nervy 😖 ... ale hold vydržíme a uvidíme 😉 každej to tu veľmi zo srdca želám 😉

monique89
2. nov 2015

@lalia87 no isto, grcat budes s nami a revat pri reklame na praci prasok 🙂

lalia87
2. nov 2015

@monique89 haha ze revat pri reklame na praci prach :D zajtra sa maju spustit marhy a uz cakam na jej prichod, bolia ma nohy, krize, vsetko je tak ako vzdy pred ms, takze opat nic a mozem cakat az na 18.12. na prichod priatela 😎

renimac
autor
2. nov 2015

@lalia87 a na Vianoce sa ti drobec uhniezdi v brusku 😉

lalia87
2. nov 2015

@renimac tak velmi v to chcem dufat, strasne som pesimisticka 🙂 boze, mala by som prestat,ale to som asi pred marhami uz moc precitlivena :D ale ked sa pozriem do ms kalendara, tak akurat pride priatel na Vianky 2 dni po plodnych dnoch :D no neslaktrafilo by Vas? :D

monique89
2. nov 2015

@lalia87 to nie je vtipne, hovorim z vlastnej skusenosti :D slzy jak hrachy v mojich ociach (lebo ake krasne dievcatko tam je a ako sa nanho ta hrozna matka mraci, ze sa zaspinilo a ja taka nikdy nebudem :P) a maximalne nepochopenie situacie v tych manzelovych :D a dalsia topka - rozrevat sa pri spievani pesnicky "Male koniky lubi Boh..." tyzdnovemu babatku 🙂 jaaaj uz sa tesim na repete 🙂

kukulienka83
2. nov 2015

...ja som bola taka rozcitlivena az ked som porodila... 😀 vtedy sa so mnou hormony pekne vyhrali...no ak sa nam podari to druhe, tak som zvedava, ci to bude take iste ako pri prvom...
...ak sa podari... teraz cakam v nedelu-pondelok ci dojde ms... duuuuufam, ze nie...

monique89
2. nov 2015

@kukulienka83 velmi drzim palce 🙂 no ja som aj za normalnych okolnosti nachylna rozplakat sa pri comkolvek (pseudo)dojimavom, takze sestonedelie bolo krasno-uplakane 🙂

monique89
2. nov 2015

@kukulienka83 jeeej prave pozeram, ze prva ratolest sa ti narodila v juli 2014? mne len o mesiac skor, takze nie som jedina "blazniva", ktora do toho chce znova vhupnut relativne skoro :D

kukulienka83
2. nov 2015

@monique89 ...sranda musi byt, aj ked na chleba nebude... 😀 ale nie, ved to nejako zvladnem si myslim...teda zvladneme... aj ked nas maly certik je az ako niekto hovori hyperaktivny... aj tak si myslim, ze by sme to zvladli... ved uz sa celkom vyspime - aj ked nie vzdy... 😎
chcelo by to repete... len ked to je takto kazdy mesiac... cakam na ms a ona svina jedna zakazdym pride... 😠

monique89
2. nov 2015

@kukulienka83 a kedy ste sa rozhodli pre druhe babo, resp. odkedy sa snazite? ja som spekulovala uz minuly mesiac a len tak nenapadne riskovala a pokusala stasie, ale az teraz zaciname naplno 🙂

kukulienka83
2. nov 2015

@monique89 no v podstate uz asi od aprila...sme tak zacali, ze ked sa zadari tak sa zadari...a asi v juli sme tak uz cielene isli nato...ale stale nic... aj ked musim podotknut, ze na pravidelnu ms som cakala asi do augusta - vtedy sa mi cyklus ustalil na tych 30-tich dnoch ako aj pred tehu cca...
tak drzim palce, nech sa vam zadari... 😉

erinka123456
2. nov 2015

@renimac
@renimac zatial skusame len pol roka ale uz som zufala . Sledujem si aj ovulaciu a nic.
A k tim testom aj 15 dni po sexe sa uz ukaxe na teste? Bo mi meskajuu tak dufam ze sa podari

renimac
autor
2. nov 2015

@erinka123456 moze sa ti ukazat aj 15 dni po, ak si v tom case mala ovu. Polrok nie je dovod na zufalstvo, ja aj po 2 rokoch nestracam nadej. Hlavu hore, mozno uz nebudes musiet cakat , ked hovoris, ze meska 🙂. Skus si spravit test, ak meska zopar dni. Drzim palce 😉.

jeinabe
3. nov 2015

Dobre ranko zienky, tak zatial ms neprisla...drzte palce... 😉 ... Myslite ze po 4 dnoch meskania nieco test uz ukaze?

jeinabe
3. nov 2015

@sabina1987 ahoj tak ako? Dufam, ze este ms neprisla...mne nie...dnes idem kupit test a zajtra testujeme... 😉 ...inac stale mam taky smad, v noci mam totalne suche pery a usta, druhykrat som vypila za cely den mozno 2 pohare vody a teraz pijem a pijem a stale pocit smadu... 😕

martinaj
3. nov 2015

@jeinabe uz by mal 😉

lalia87
3. nov 2015

Držím Vám palce baby aby Vám/nám nedorazili.. ja mám dnes deň D, ale cítim, že dofrčia čochvíľa, tak veľmi by som si priala aby nie...no ešte asi nenadišiel ten správny čas 🙂

martinaj
3. nov 2015

Tak ja som dnes 22dc takze este si pockaaaam 🙄

trdielko149
3. nov 2015

k tej citlivosti ja som teraz celkovo príšerne citlivá ...presne ako píšete @kukulienka83 @monique89 naposledy som revala pri rozprávke Ako vycvičiť draka 2 v sobotu dobeda ... ale tento víkend som revala revala revala ...akurát mi aplikácia ženský kalendár vypľula že mi to mešká 36 dní že si mám spraviť test 😀 no štvrtok až idem lekárovi má dovolenku 😀 tak štvrtok až testnem bo mi kázal spraviť si čerstvý test v ten deň keď tam pôjdem ... mám všelijaké pocity ...
pred rokom 1.11. sme si zamiešali Maximka,18.11. som našla // tak tu máš odpoveď @erinka123456 😵
teraz sme si povedali že a čo skúsime zas 1.11. 😀 možno motyka vystrelí ... sme boli na svadbe v sobotu a napriek všetkému že sa snažíme a teda ja vôbec nepijem som si povedala kašľať na to za jeden si dám na zdravie ženícha,nevesty,oznámili že čakajú bábätko ...aj ma pichlo vám poviem ...na tejto svadbe sme mali byť štyria ... o rok nás čaká ďalšia svadba a tam štyria budeme ! aj keď skaly budú padať !!
baby do bojaaaa! ideme otehotnnieť ! a pekne sa plánujem s vami stretnúť v skupine julovky/augustovky 2016 ! haloooo tato skupina ostane čušať! takže plány večer máme aké? sexovať do bezvedomia 😀 😀 😀 jaj tato moja schiza ... 😝

jeinabe
3. nov 2015

@lalia87 tak drzim palce, aby neprisla....

martinaj
3. nov 2015

@trdielko149 to je super napisane, ze sexovat do bezvedomia 😀 😀
Mala som tem pocit vcera 😀 moj muz bol tak unaveny, ze bol v bezvedomi uz na zaciatku 😀

jeinabe
3. nov 2015

@trdielko149 jaaaj az zimomriavky mam, tak vo stvrtok cakame pozitivnu spravu 😉

jeinabe
3. nov 2015

Prave som volala s mamkou a ta sa pyta v telefone mojho syna, ze nech sa ma pyta ci necakame babatko...mala sen o nasom dalsom babatku, ze ho kocikovala...ja som sa uz potichu smiala, lebo nechcem prezradit ze meskaju...nechcem dat zbytocnu nadej...my sne velmi prepojene 😀, ja tiez hned vycitim ked sa nieco deje s nasimi vacsinou prostr. snov....inac ja som dnes v noci mala priserne sny, normalne som sa bala...bola som stastna ked som sa prebudila...

lenkaoravcova
3. nov 2015

@jeinabe jasne ze ukaze testuj pekne, je malo pripadov kedy aj napriek tehu neukaze

trdielko149
3. nov 2015

@martinaj ani nevraaaav aj ja včera 😀 ale keďže sme boli spolu v sobotu v noci včera som aj ja chcela kľud a však poučili ste ma tu vy skúsené snažilky že každý druhý deň 😀 tak vás poslúcham 😀 😀 ale nieee neposlúcham,ja som odjakživa bola zlé decko 😅
@jeinabe radšej nič ty nečakaj ani ja nič nečakám ..akurát tak injekciu na vyvolanie MS ... nemám žiadne príznaky chute,vône,zle mi nie je,prsia sú furt nulky spadnuté,vnútroný pocit je tiež akurát tak v zastavenom prde ... 😀 hlavne nech mám normálny cyklus nech sa vieme trafiť do plodných dní ..tak verím že mi aj nasadí poradí aspoň niečo na zlepšenie cyklu ... ja si pamatam 5 rokov dozadu ma operovali a narkoza mi uplne rozhadzala cyklus pol roka som vobec MS nemala ... tak mozno sa to iste stalo aj teraz ...

lenkaoravcova
3. nov 2015

@trdielko149 to ma mrzi ze aj ty si prisla o babatko nas malo byt uz v lete 5 ☹ viem presne ako sa citis ked ti niekto oznami ze caka v okoli my sme boli 3 kamosky tehotne naraz a oni uz maju babo a ja ani tehu nie som, v ktorom mesiaci sa to stalo? ak sa smiem opytat ked si uz vedela ze to bol chlapcek

martinaj
3. nov 2015

Ale to keby ste poculi tu debatu, ked on, ze zlatko to je ale romantika a ja mu na to, ze milacik niekedy netreba romantiku staci bohapusty sex 😀 😀 😀 ak sme sa rehotali 😀 😀 😀

martinaj
3. nov 2015

Baby to vazne kazdy druhy den? 😕

trdielko149
3. nov 2015

@lenkaoravcova Maximko nám zomrel ako 29 dňové bábätko,narodil sa s Potterovej syndrómom ktorý je nezlúčiteľný so životom ...a tak keď nám ho v nemocnici stabilizovali keď mal 21 dní sme si vzali domov zomrieť ...
@martinaj s duše mi rozprávaš! moj by furt len romantika,sviečky,predohra a ja proste občas mám chuť len na bohapustý sex ako si napísala 😀 😀