Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Tak aj ja sa pripájam ku snazilkam jeseň 2015 😉 Teda každé obdobie či jar či leto či jeseň či zima 😂 A stále nic a nic a nic 😔
@monika2101 Z toho si nic nerob, nie si sama 🙂
@petulik1991 Ach uz som na prášky z toho 😂😂😂
@monika2101 a ako dlho sa snazite?
@renimac od 10/2014 😔
@monika2101 hlavu hore, my presne o rok viac a este to nevzdavam 🙂. Neboj, do Vianoc sme "v tom" 😉.
@renimac 👏👏👏👏😘😘😘😘😘
@monika2101 a ak spravne vidim, jedno dietatko uz mas, co je tiez dobry znak, ze to vyjde. Ci to bol len nejaky zazitok z obchodu? My mame zatial nula. Drzim palce 🙂.
@renimac dakujem. Podla mn aj vek zohrava svoje cim je clovek starsi tym je to horsie
@monika2101 jeeeej, ahoj
my sa uz tiez snazime presne rok, od minuleho oktobra 2014
priznam sa, ze vcera som si prvykrat poplakala ...
teeda dnes to tu nestiham ani citat 😒 a kolko novych snaziliek tu mame, no nie ze by som sa tomu netesila ale tak dufam ze tak rychlo ako pribudate tak budeme ubudat do rodiacich terminov 😉 no zeny ja odlietam na tyzden mimo SR, takze ci uz pride ms, ovu alebo co ja viem co tak v tom budem sama. moj cyklus rozhadzany ako lego, poslednych par dni stahy, pichania a krce, tak som zvedava ze co z toho vystreli. ja len dufam ze ak plodna ovu tak pocka kym pridem domov k muzovi 😠 tak sa tu drzte, hlavne vela optimizmu, usmev na tvar a ty @renimac to tu drz pod dohladom a nedovol preniknut ziadnej depke 😎
@renimac nie nie my už máme dve ( baby ) mm tuži po synovi ešte 🙂
@jahodka540 ja už nerátam koľko som plakala , zakaždým ked prišla mrcha hnusna ☹
@monika2101 fuu, dve? No ja by som bola rada aj za jedno 😒. Ale jasne, tuzba je tuzba.
@maja923 presne,presne ako ti uz pisu.aj ja som sa o grepe docitala prave v tejto diskusii.odvtedy si dzus kupujem kazdy den na ceste z roboty 😃mal by podporovat hlien a ovu 😊
ahojte, zachytila som nieco o dvoch ciarkach? priznajte sa, ktora je ta stastna? ja si uzivam spokojny vecer, pizza, maly (naozaj malicky) pohar viknka, kniha... manzel v sluzbe, mala spi, cyklus rozbehnuty, uzivame si jeden druheho a ja citim, ze nam to vyjde a na vianoce budeme oznamovat radostnu novinu 🙂
@renimac je mi luto, ze cyklus zacal odznova, sice neprispievam az tak casto, ale vsimla som si, ze si sa chystala v stredu testovat... co povies, testujeme tento mesiac spolu? ja som rozhodnuta testovat presne 27.11., ja viem, siahodlhy plan, ale negativnym skorsim testom aj tak verit nebudem...
a potom my ostatne ktorym to stale nevychadza vytvorime dalsiu skupinu zimne snazilky 😔 😀
Dievčence, môžem sa pridať?? tiež už to bude rok čo sa snažíme... môj cyklus, necyklus ani neviem či existuje, lieky nemali správny efekt tak som zvedavá, čo bude 😒 ale veľmi pekne tu píšete, optimisticky, tak by som sa rada pridala do klubu čakateliek na čakanie 🙂
ahojte baby poradte nieco na uspesne snazilkovanie ...a otazka po kolkych dnoch ukaze test ze som..dik
@erinka123456 a co mas uz za sebou, resp. co si skusala? K otazke: to je komplikovanejsie, lebo to zavisi od viacerych faktorov. Kedy nastane ovulacia, kedy sa uhniezdi a ako rychlo sa ti tvori Hcg. Takze moze ukazat aj tyzden pred menstruaciou, ale na druhej strane nemusi ani tyzden po vynechani. Toto je veda :D.

@zuzka71291 postrehla som tu v skupine už ten grepový džús...ale nedá sa mi všetko tu prečítať a dočáítať sa na čo je...pls, na čo je ten dobrý?