icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

zuzka71291
4. nov 2015

@jeinabe aj ja gratulujem z celeho srdiecka 😊a nech je vsetko v poriadku nadalej...dufam,ze aj nas to postretne este v tomto roku 😊a snami ste ma nakazili,lebo mne aa tuto noc tiez uz snivalo. 😃ze somnsi nasla dve ciarocky.. 😃

jeinabe
4. nov 2015

@zuzka71291 dakujeeem velmi pekne....tak dufam, ze bude vsetko v poriadku, ze sa nic nezmeni.....jasne, ze sa nakazite a zachvilu tu budu pribudat dalsie pozitivne testy......mne sa dnes snivalo tiez, ze som testovala a ciarky vychadzali krizom krazom 😀 .....tak drzim palce aby to vyslo.... 😉

jeinabe
4. nov 2015

Baby tak som testovala rano a vysla trosilinku silnejsia ciarka, ale este nieje vyrazna...takze testovat budem uz az niekedy v nedelu...este vam ukazem dnesny test...... 😉

jeinabe
4. nov 2015
jeinabe
4. nov 2015

@lestate dakujem, ale este tak potichucky..... 😉 ...neboj teraz sa to rozbehne vo velkom.....

jeinabe
4. nov 2015

@monique89 presne tak, treba mysliet pozitivne a do Vianoc bude kazdy z nas tehu..... 😉

jeinabe
4. nov 2015

@e.vacka no a ty uz dokramuj a konecne do toho naplno.....!!! 😀 ...drzim silnoo palceee..... 😉

jeinabe
4. nov 2015

@sabina1987 ahoj...a ty ako si dnes na tom??? Ocakavam dobre spravy...... 😉

jeinabe
4. nov 2015

@ninus22 ahaaaa...tak neviem ci tam nieco uvidis, ked mas este tyzden a pol do ms.....mne 4 dni meska a este je to slabulinke......ale tak niektore to uz vedia aj skor.... 😉 ...drzim palce.....

ninus22
4. nov 2015

@dragulka @lienka175 ja neviem ani co ma to napadlo baby! len proste 2 moje kamaratky otehotneli hned po menzese tak som sa testla aj ja, viem, ze to nie je možné aby to ukázalo a ani si nerobím falošné nádeje ale bola som zaskočená jak blázen :D Pekný deň vám prajem

ninkapralinka
4. nov 2015

Ahojte dievcata chcem Vam popriat krasny den a kazdej // na teste 🙂

vierocka888
4. nov 2015

@bibus2208 vies co praveze posledny tyzden-dva som na to aj pozabudla, prerabame dom, praca k tomu.... ale asi to ostalo niekde v uzadi 🙂 no ta moja svagrina o inom nevravi len rype ze nas predbehli, na co cakame a stale ma nejake chytre navody ako na to... ale uz ju ignorujem ked to riesi a ju to po chvili prestane bavit tak zmeni temu 🙂

vierocka888
4. nov 2015

@renimac anooo, ja som to 😀 no vies co, kazdy sa naz uz vypytuje kedy babo, ale zistila som, ze aspon male percento ludi co ma mozog sa prestane putat, ked im narovinu poviem, ze nam to proste nejde... vtedy sami tychlo zmenia temu 😀 ale akoby nam nestacilo ake to je tazke tak este taketo individua nam kazia naladu blbymi otazkami...aaale kaslat na nich 🙂

vierocka888
4. nov 2015

@jeinabe jeeeej no gratulacia 🙂

sabina1987
4. nov 2015

@jeinabe ahoj...robila som test hneď ráno,najskôr nič a kuknem po dákych troch minútkach a úplne taká slabulilinká druhá čiarka 😍 tzv.duch...nechcem to zakríknuť,ale asi je to tam...😊😊😊 musím počkať do zajtrajšieho rána...kúpim inakší test...nevieš,ktorý je spoľahlivý??

bibus2208
4. nov 2015

@vierocka888 urcite je dolezite robit nieco ine ako sediet a cakat ci to pride ci nie... je dobre ze sa mas cim zamestalnat ja tiez idem po par dnoch do prace tak snad bude dost prace aby som presla na ine myslienky 🙂 apropo. Akurat strazim mesacneho synovca je to uzasny pocit .... a nemysli na to ... 😀 aach pekny dnik prajem

jeinabe
4. nov 2015

@sabina1987 to faaaakt.....supeeeer.....tesim sa tiez len tak potichucky...no neviem ktory je dobry, ja si teraz kupim ten mamatest....inac od vcera vecera ma bolia strasne krize a taky semtam slaby hnedy vytok....tak dufam, ze to bude len to uhniezdovanie....joj bojim sa.... 😕

martinaj
4. nov 2015

Ahojte, pocujte hrozi u vas u niektorej inkompatibilita Rh faktorov? Resp. je niekrora negativna a vas partner pozitiv?

vierocka888
4. nov 2015

@bibus2208 no tak to ti verim. Moj synovec a neterka uz su teda starsi, aj ked mala ma 5 rokov a strasne ju zboznujem 🙂 vzdy ked pride na prazdniny tak sa spolu tulime, kukame rozpravky a hrame sa... a ten pocit ked sa k tebe rozbehne cez pol namestia, akonahle ta zbada a hodi sa ti okolo krku 🙂 strasne ich lubim 🙂 uz sa tesim ked budem mat svoje 🙂 no poviem ti, teraz som taka unavena ze az... do 17.00 v praci a potom druha sichta doma malovat, upratovat. Aspon ze uz finisujeme 😀 zmakneme to, drz sa a vela vela objimaj drobca, az sa na teba nalepia mimibacileee 😀

zuzka71291
4. nov 2015

@ninus22 nic si z toho nerob.nie si jedina.ja som sa vcera tiez testovala,co je uplny blud,lebo som 18DC...ale tak pre moj dobry pocit 😃a ked som citala tvoj prispevok,tak test odlozeny v sufliku,ci sa nahodou casom neobjavi druha ciarka 😃😃😃cize,nie si sama blazon 😜som v tom s tebou.a este sa mi aj v noci snivalo od dvoh ciarkach 😃

e.vacka
4. nov 2015

@jeinabe testik je krásny...teším sa s tebou... ja taký pridám o mesiac 🙂 inak sa ako citiš?? citila si uhniezdovanie??? Ja dnes od rána pijem alchemilku a kupila som si aj grepový džús 🙂 tento mesiac ideme sexovať, že nebudem vládať sedieť 🙂

vierocka888
4. nov 2015

Baby, co uz mate mimi, alebo cakate.... chodili ste tak uplne na zaciatku stale cikat? Lebo ja neviem ci mam zapaleny mechur alebo sa mozno zadarilo 🙂 ako dlho od oplodnenia sa zacne to caste mocenie? Nemate niektora skusenost?

ninkapralinka
4. nov 2015

AHojte chcela by som sa spytat tych bab co uz maju miminko, kedy vam zacalo byvat zle? viem ze je to individualne ale aj tak som zvedava 🙂 diky!!

martinaj
4. nov 2015

@vierocka888 ja som chodila az ked som mala brusko a ja tento mesiac stale chodiiim 😀
@ninkapralinka mne nebolo zle vobec ani pri jednom. Mozno trocha z kyseliny ale to az hodne neskor 😅

kukulienka83
4. nov 2015

@martinaj ahoj ja som negativ a moj moz pozitiv... ale mame uz jedno babo a vsetko bolo v poriadku...ci mas nejaku konkretnu otazku?

kukulienka83
4. nov 2015

@ninkapralinka ani mne nic nebolo vobec som nic necitila...ani to ze som tehu, az ked sa zacalo mimco mrvit 😀

ninkapralinka
4. nov 2015

@martinaj @kukulienka83 dakujem 🙂

jeinabe
4. nov 2015

@martinaj ano ja som negativna a muz pozitivny, syn zdedil po mne negativ, takze prebehlo to bez problemov....

jeinabe
4. nov 2015

@e.vacka presne to som si povedala ja minuly mesiac, ze musime sexovat, muz stastny, no u mna je to horsie, ale premohla som sa a vidis.... 😀 ....rozpravali sme sa, ze sme urcite nepresvihli plodne dni....no nic som necitila, semtam pichnutie vo vajecnikoch, u mna bola zmena ta, ze vobec ma nebolia prsia, co mna vzdy...a mala som tu horku chut a smad, ten mam doteraz....a odvcera bolia krize a sem tam slabuckohnedy vytok, tak ci teraz nieje uhniezdovanie, mozem byt tak 12 den...

e.vacka
4. nov 2015

@jeinabe veľmi sa teším s tebou..hlavne buď v kľude a oddychuj.. manželovi si už povedala?