Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@lestate potom daj vediet, ze ci pomohlo. Drzim palce 🙂
@trdielko149 drzim palce 🙂
@petulik1991 dufam, ze pomoze. Potom daj vediet. 😉
Zienky snazilky,neskusate niektora Inofolic? Ja dufam,ze mi pomoze aj druhykrat 😉
@renimac inakšia značka...a mešká mi 4dni...skúsim počkať do pondelka a ak neprídu,pôjdem na gyndu..
@ninkapralinka ten najkrajsi darcek 🙂
@renimac tak teda odpoved na tvoju otazocku, snad nikoho nepohorsim detailnymi info 🙂 ano, takmer pri kazdom sexe mam orgazmus, teda aj ked sme sa rozhodli pre prve babo a zadarilo sa hned v prvy cyklus. co sa tyka toho, ako casto... viem, ze 48 hodin je asi idealny casovy rozostup. ale my sme s mm vela spolu, ja som pracovala z domu a on na sluzby, boli sme dokonca na 2-tyzdnovej dovolenke, tak clovece sme tam nehrali 🙂 bezne 3-4x za den, ked sme sa vratili domov, kazdy den minimalne raz, boli asi styri dni, kedy nebolo nic, lebo bol cely den v praci. velmi sme si to uzivali aj uzivame, pravdu povediac ani neviem, kedy som vtedy mala ovu, lebo pri takej intenzite sa priznaky dost zahmlievaju 🙂 teraz tiez skoro kazdy den, 1 alebo 2x... na druhej strane ako pise @dragulka, mm vobec nepije pivo, pod stresom nie sme, zijeme relativne zdravo, hoci si doprajeme aj sladke a tak... cize ja to vnimam tak, ze to robi svoje 🙂 dufam, ze tentokrat to pojde rovnako lahko...
tak baby ..tehotna nie som definitivne ..lekar mi pochol injekciu na vyvolanie MS,odobral krv na hormonalny profil,urobil sono,vsetko je v poriadku nemam PCOS,vysledky zo steru krcka su dobre,sono prsnikov tiez dobre ... takze uz len pockat ci sa MS rozbehne ... na jednej strane som sklamana ze nie som tehotna na druhej strane som strasne rada ze som uplne v poriadku ...
@trdielko149 aspon vies, ze si v poriadku a do vianoc staaaale stihas 😉😊
@trdielko149 presne tak, si v poriadku a do Vianoc sme v tom spolu 🙂
@martinaj
@renimac tak baby ! ale ako pisem uplny pokoj na dusi citim lebo som v poriadku akosi pre mna bolo prvorade to nech je to ok ...a svoj vnutorny pocit poznam a nevravel mi ze by som bola tehu ...sice ctim sklamanie no viac prevlada pocit pokoja,harmonie,kludu ze som zdrava ... uz len nech pride ms a ovu 😀
@renimac inak ja premyslam uz viac dni ci nespravime sukromku ... co vy na to baby?
@martinaj
@sabina1987
@monique89
@luckalucinka
@laskykvet
@majaon
@jeinabe
@trdielko149 super ze je vsetko ok to je to hlavne a baby pride tiez
@trdielko149 aj ja sa chcem pridat do sukromnej,keby nieco.pozorne vas sledujem kazdy den,len nestiham prispievat...a som rada,ze som konecne v diskusii,kde to "zije" 😊
pockam si den dva na odpovede vsetkych ...oznacila som baby z poslednej strany len 😀
@zuzka71291 😵
@trdielko149 clovek odleti na chvilu prec a hned ho takto odignoruju 😠
@trdielko149 aj ja by som bola rada v sukromke a tesila sa z nasho rozrastania 🙂
@dragulka ale no ! 😅 vyjadri sa radsej k napadu dračica 😀
@trdielko149 ja som za😁😄
@trdielko149 ja by som sa tiez rada pripojila 🙂 Diskusiu sledujem nonstop, aj v praci 😀 A k tej prehliadke..no hlavne, ze si zdrava !! tiez som pred snazenim sla na prehliadku, aby som mala pokoj na dusi a mohla sa do toho pekne pustit a priatel "vypustit" 😀
@luckalucinka Urcite dam vediet 🙂 este 6 dni a mozem skusit testik
p.s. ja netuším ako sa zakladá súkromka tak strpenie milé moje 😀
Boooooze baby moje..ja som.dnes chytila taky zapal mocovych ciest,ze nedokazen sediet ani chodit,co ma tak picha odspodu.a to je uz asi 5.den bez sexu...my takto babo nesplodime ..😕
ahojte 🙂 mám otázku, pravdepodobne som tehotná, je mi veľmi ťažko od žalúdka, stále spím aj bradavky mi stmavli, menzes mám dostať až zajtra, chcela by som si urobiť test, myslíte že si môžem ranný moc odložiť skočiť do lekárne a testovať? ....bude to mať vplyv na výsledok? ....viem možem aj na druhý deň ale som nedočkavá veľmi
@trdielko149 ahoj....tak sa tesim s tebou, ze si zdravotne v poriadku a mozes s kludom pracovat na babatku.....som za sukromnu..... 😉 , ak tu mozem este byt...... 😉 ...ja vas budem stale citat a som zvedava ktora ma hned bude nasledovat...... 😉
@zuzka71291 juuuj tak to by bolo aj na ATB, aby si nedopadla este horsie...netreba to zanedbavat.... 😕
@bersi757 ked si kupis digitalny drahsi mozes aj z ineho mocu tesstovat ako ranneho ... mne pri Maximkovi ukazal test // 4 dni pred dnom dostania menstruacie 😉
@sabina1987 joooj silno drzim palceee.....aby tam bola druha ciarka..... 😉
@zuzka71291 moja ☹ to ti veru nezavidim ... brusnice,urinal sirup,vela harmancekoveho caju,antibiotika ...s tymto nie je sranda ☹ a ano veeelmi to boli ale vela vela pit,vela cikat a bakteria cim skor odide ...mne to povedala lekarka ked to mala moja dcera vtedy 4 rocna ..to bol des male dieta ...

@trdielko149 drzim prsty velmi, informuj nas ☺