icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jeinabe
5. nov 2015

@laskykvet a ty co nove? Ako to vsetko vidis? Stale meska???

monique89
5. nov 2015

@trdielko149 som vsetkymi desiatimi za sukromku 🙂 a navrhujem, aby sme v nej vsetky ostali, ked budeme nasledovat @jeinabe a spolu prezivat aj tehu, aj cakanie na porod...

jeinabe
5. nov 2015

@e.vacka ahoooj...a ty si kde tak dlhoooo??? V posteli?? 😀 😀 😀 ....hej manzelovi som ukazala test, ale nieje si este isty, tak to tak velmi neprejavuje, ale viem, ze sa tesi.....na druhy den rano som mu ukazala druhy test, hned si googlil, co znamena slaba ciarka 😀 😀 😀 ...a uz mi z prace stale vola, co nove, ci som nahodou nedostala......joooj ale maleho mam choreho a este to prechadza aj na mnaaaa.... 😒

jeinabe
5. nov 2015

Baby a uz ked sa bavime o zapaloch...ja som vzdy vtedy pila urologicky caj, prosim vas vyhybajte sa mu....stale mi to aj moj gynekolog rozpraval, ze moze viac poskodit ako pomoct......a hlavne v tehotenstve, ked zena este ani nevie.... 😕

jeinabe
5. nov 2015

@monique89 jeeeeeej to by bolo nadherne...... 😉 ...zienky ja vam strasne drzim palce, aby vam to cim skor vyslo, ze si budeme podavat dalsie informacie, ale uz o tehulkovani..... 😉

martinaj
5. nov 2015

@jeinabe jaaaj ja som s malym uz 9den doma je chory a teraz aj dcere nabehla teplota.... takze snad ja neochoriem....
Inak baby niesom divna, ja mam sex rada ale posledny tyzden dva nemam absolutne chut..... toto sa mi asi este nestalo....

jeinabe
5. nov 2015

@martinaj ja som nebola ani u dr., moj je tiez doma 9 dni, nemali sme teplotu, ale nemozeme sa zbavit tych soplov a este aj kasla...zajtra ideme k dr..... 😒

martinaj
5. nov 2015

@jeinabe presne tak aj my... my sme boli lebo som potrebovala ocr a nezabrali atb kvapky do nosa tak sme dostali antibioticky sirup a este minimalne tyzden budeme doma... dotoho este cez vikend vracal zo soplov a nabehol mu z toho reflux, ale uz to mame zasebou aspon nieco..... uz len stale ten sopel a kasel....

renimac
autor
5. nov 2015

@trdielko149 ouki, mozeme ist do sukromnej, ale dajme vediet vsetkym cakatelkam 😀. Nech nikto neostane osamely 😉. A z tejto sa neda spravit sukromna?

trdielko149
5. nov 2015

@renimac vyčkaj času jak hus klasu pracuje sa na tom 😀

senselinka
5. nov 2015

@trdielko149 ja som uz davno chcela navrhnut sukromku, lebo preberaju sa tu dost osobne veci... Ja som sa v poslednom case odmlcala, bola som dva tyzdne v nemocnici s dcerou, uplna tragedia 😢 Este sme tam aj ovulku presvihli 😬

trdielko149
5. nov 2015

@senselinka 🙂 skore uzdravenie ! aj moja Emma je chora ☹

renimac
autor
5. nov 2015

Baby a co potom s dusickami, ktore sem pribudnu po zalozeni sukromnej skupiny? Aby mal kazdy sancu na potesenie, ked sme take uzasne 😀 😀 😀

senselinka
5. nov 2015

@renimac my sme mali podobnu skupinku pred tromi rokmi, riesila som vtedy prve babo a par sa nas dohodlo, ze chceme do sukromky... Tam sme dodnes, riesime ozaj osobne veci, stretavame sa... A tema funguje dalej, obcas sme tam este zabehli, ale zas sa tam nasli ine spriaznene duse 😁

kukulienka83
5. nov 2015

...znamena to, ze ked odidete do sukromky, ze to tu nebude pokracovat..? ☹

renimac
autor
5. nov 2015

@kukulienka83 dufam, ze nie 😉 aby nas vedeli najst aj dalsie zienky, ktore to budu potrebovat 🙂

martinaj
5. nov 2015

Preto sa sem moze hodit link na sukromnu a baby co sa budu chciet pridat poslu ziadost 😉

kukulienka83
5. nov 2015

ahaa...no ja sa tu tomu moc nerozumiem, ked mam pravdu povedat....az taka zbehla som tu neni.....
inak som nevydrzala, spravila si dnes test - ms mam dostat az v nedelu-pondelok...a samozrejme ze nic neukazal... ani tuk... ani naznak... pritom sama viem, ze sa mam testovat az ked budeme meskat, ale uz to tak chcem, ze som netrpezliva... no neviem, nevidim to ruzovo...uz zase...
ked mna uz ani to milovanie nebavi, ked viem ze je to za ucelom splodit a furt sa nedari... som normalna..?? 😀

renimac
autor
5. nov 2015

@kukulienka83 si, uplne 😉 jedine zeby sme boli nenormalne dve

zabka12
5. nov 2015

Dievčence aj ja sa pridávam a chcem pokračovať v súkromke... Inak zápal močáku som mala aj ja pred ovulou a brala som ATB doktorka vtedy povedala, že to nevadí ak berem ATB, keď musím aj počas ovu... Takže žiadna sranda , treba preliečiť !!!! povedala, že prvé dni sú aj tak všetko, alebo nič.... no a u nás to bolo nič ;( odvtedy som ovulu nemala a to už je viac ako dva mesiace.... 😠 ☹ nuž čo už a momentálne neviem ako mám privolať aspon mrchu...????

martinaj
5. nov 2015

@kukulienka83 presne toto mam asi ja 😁 mne sa uz ani sexovat nechce.... viem presne ako to bude buduci tyzden... zase MS a ja rev.... aj ked revat sa mi chce uz dnes, a ku vsetkemu prisiel mm domov , najedol sa, zahral na mobile a isiel o osmej spat.... to mi nepridava k lepsej nalade...😦

zabka12
5. nov 2015

@kukulienka83
@renimac pridávam sa do trojky 😀 😝

kukulienka83
5. nov 2015

... tak to sme dopadli baby... 😀

martinaj
5. nov 2015

Dame par tyzdnov abstinenci a pride to na supu 😂😂😂

sabina1987
5. nov 2015

@zuzka71291 bože..s týmto nie je žiadna sranda.. poriadne to vylieč.ja som skončila s týmto na pohotovosti a s hrozne silnými antibiotikami,z ktorých mi bolo príšerne..takže ja Ti radim z osobnej skúsenosti,ak Ti to do rána neprejde,zajtra šup k doktorke..a so sexom opatrne...držím palce a skoré uzdravenie prajem..

lenkaoravcova
5. nov 2015

@zabka12 aj ja by som rada pokracovala s vami v sukromke ak mozem

sabina1987
5. nov 2015

@jeinabe podľa mňa treba hlavne veľa piť...a je jedno akého čaju....hlavne hektolitre tekutín 😊.....ako sa cítiš?máš už nejaké príznaky?či je ešte skoro....ja MS nič...už nech je pondelok,ak nedostanem,idem za mojím gyndošom.bodaj by sa dnešný test mýlil..

sabina1987
5. nov 2015

@trdielko149 ja by som bola za 😊😊😊

zabka12
5. nov 2015

@lenkaoravcova, ja dúfam, že nás @trdielko149 alebo niektorá pozve ja som tu jak "Dementos" 😀

luckalucinka
5. nov 2015

@trdielko149 tesim sa s tebou, ze je vsetko ok. 🙂 a ta sukromka je dobry napad. 😉