Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@trdielko149
@jeinabe
@dragulka
@renimac
baby je to tam!
@sabina1987 @e.vacka testovat budem zajtra alebo v nedelu......tak priznaky - stale velky smad (v zivote som tolko nepila vody ako teraz, este aj v noci musim ist), potom vela cikam 😀 , horko v ustach, a zacinam byt aj stale hladna a dnes ma priserne boli hlava, ale skriabe ma aj v krku...... 😉
@e.vacka tak len pi dzusik, ze to bude kvalitne...... 😉
@luckalucinka @martinaj ..takze boli sme s malym u dr. a mame ATB...takze dalsi tyzden doma 😒 ....mne vydrzi vo skolke 5 dni a potom zas doma 1-2 tyzdne....minuleho roka vydrzal 3 dni a 2 tyzdne doma, stale ATB (anginy)
@sabina1987 a ty sa ako inac citis? Este do tretice ty teraz vychadzas ??? 😉
@dragulka @trdielko149 my budeme dalsia trojka v novembri? 🙂
@renimac aj ja chcem s vami do štvorky 🙂 ja som akurat v strede..takze snažilkujeme poctivo 😉
@girlpowerm berieme Ta 🙂
@renimac no ked ja mam po injekcii cakam na ms potom bydem cakat na ovu tak dozvieme sa v decembri az 😩zas ma prepadava dnes depka.... Ale Emmi je chora od rana behame po vysetreniach...este stale sedim u lekara wrrrr😠
@laskykvet waaaaaaaauu gratulujeeeem pfuj pfuj pfuj nech je babo v poriadku zive zdrave!!!bezproblemove tehu!!!
Tupa otazka ako kedy sa ma pit alchemilka a ten grepovy dzus?!detailne prosiiiim ❤❤❤❤❤
@trdielko149 uz ked dostanes ms mozes pit alchemilku...a ked az zacina ovulka tak vtedy grepovy dzus..... 😉
Ja som zvedava baby, ake budete mat teraz vy skusenosti s tym dzusom, ci na tom nieco je.....aspon si urobime prieskum..... 😉
Dakujem baby, drzim aj vam silno silno palce nech to vyde aj vam co najskor.
@jeinabe ja som mala dostat v pondelok, dnes je teda 5ty den co meska. Aj ty si mala tak nejako ze? Ja neviem co so sebou. ☺V pondelok idem volat k dr. ze kedy mam prist. Teraz to je este skoro podla mna.
@trdielko149 ta alchemilka pomaha aj pri lieceni zenskych organov, ja napr. som strasne nachylna na prechladenie vajecnikov......a preto som teraz uz nesedavala ani v buse, vzdy som si davala vsade pozor..... 😉
@girlpowerm Aj ja sa hlasim do 5tky 😀 Este vydrzim asi 5 dni a budem testovat..lebo ma slahne uz 😀
@laskykvet Velmi ti gratulujem! Len nech vsetko prebueha hladko.Tfuj Tfuj Tfuj 😵 Rozhybalo sa to tu s nami nejako 🙂)
@trdielko149 ja pijem alchemilku od začiatku MS do ovulácie a grepový džús pijem od skončenia MS ale stačí vraj začať päť dní pred ovuláciou, niekde som vyčítala , že stačí pol litra denne. Tak neviem či to robím správne.. mňa @jeinabe inšpirovala riadne s tým pitím grep. džúsu. Ideš do toho???
@e.vacka inac ja som v utorok asi mala uhniezdovanie, aj mi to tak vychadza, ze taky 14 den....lebo som vecer a este v stredu rano mala na papieri sem tam hnedasty vytok a ruzovkasty hlien, ale potom uz nic.....takze si mysli, ze to nase babatenko je uz na svojom miestecku 😀 ....a velmi ma bolia odvtedy aj krize......

@renimac aj my sa budeme stahovat,len neviem kedy,prerabame si nedavno kupeny domcek,teraz sme u mojich rodicov,kedze sme predali predosly byt,ale tesim sa 🙂 som tak rozmyslala,ze by bolo fajn otehotniet este kym sme u nasich,aspon by pomohli s malym,ak mi bude blbo 😀
potom ak zalozite tu sukromku,dajte vediet,ok?