Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@laskykvet davam si obklady.....panadol nemam, citala som o paralene.....vacsinou pisali ze sa moze ale nasla som ze aj nie....ide ma porazit...cely den mi bolo na figu.....nieje dobre mat teplotu, ale ani uzit liek.....neviem co robit, ale priklanam sa k polke paralenu..... 😒 ....
@jeinabe vsak ale do 6 teho tyzdna nemas s babatkom spojeny krvny obeh cize jeden aralen ti urcite neuskodi
reku... idem opacit ten grepovy dzus... velebnosti, jdu blejt 😀 baby vam to chuti?
Ahojte dievčatá. AKo sa máte? Dúfam, že stále plné elánu a pripravené na dve čiarky. Ja mám strašne veľa roboty a ešte k tomu na rodičovskej takže neviem kde mi hlava stojí - som rada, že nezabudnem aspoň inofolic vypiť...ale prestala som sa stravovať - to je môj problém, keď mám toho veľa, niečo vyradím....jedlo je najefektívnejšie. A práve som sa konečne dostala na oddychovku, tak som vás prišla pozrieť. No neviem, tento týždeň bude volnejší ale stále toho bude dosť a mala by som mať aj ovu tak neviem, či sa dostanem do ,,plodnej pohody"...
@jeinabe aj ja som mala pri prvom teplotu aj hlava ma casto bolela. To moze byt asi aj z tehotenstva. Velka zmena pre telo. Drz sa.
@laskykvet gratulujem a hlavne pozor ja seba davaj. Verim ze ta za moment dobehneme
@jeinabe konzultuj s lekarom. Nestresuj sa a ani jeubliz zbytocne
@trdielko149 som za ale rovnako ako pise renimac sukromkou sa strati podstata. Navyse v skupine nie je taketo forum cize aj to pisanie je o inom. Ale mozeme si kludne zalozit skupinu a ked tak osobnejsie veci tam riesit a rovnako udrzovat aj tuto temu. Co vy na to ?
@renimac to si pis ze november je nas !!!!
@majaon citaj strany 6-7
Baby moc nestiham kedze som stale na cestach ale poctivo dobieham a citam. Slubujem ze za par dni sa vam budem viac venovat
Pekny vikend !!!!
@hranoska ahoj my sme boli na tom podobne,dva roky snazenia a nic.V aprili som otehotnela a hned aj potratila biochem.tehot. tak sme isli do CAR na podnet mojho spoluziaka gyn.lebo moj byvaly gyn.sa nemal k nicomu.Tam vysledky vsetko ok,hned dalsi cyklus maj otehotnela som znova ale to ma uz poslal moj novy gynekolog na hematogiu a reproduk.imunologiu a zistili mi pricinu mam mutacie v krvi co sposobuje potrat chvalabohu vcas sa podchytilo a sme ok.Mozno by bo dobre ist na hematologiu a repr.imunologiu.A ja som si hlavne upratala v hlave lebo mi uz sibalo z toho chcenia byt tehotna-od januara 2015 som prestala tlacit na pilu.Prajem vela sil a pozit.myslenia.
Dobre ranko, dievcata 🙂 aky je vas plan na dnesny den? Moj navarit, co-to upratat, ist na veeelmi dlhu prechadzku s malou, nakupit, urobit babatko, vymysliet vylet na zajtra, zazimovat zahradu 🙂 a tesim sa na kazdy jeden bod mojho zoznamu 🙂 ako sa chystate stravit dnesny krasny slnecny den?
@majorosovalucia dakujem velmi pekne 🙂 a take vysetrenie nerobia v CAR pri tom vstupnom odbere krvi? Viem,ze tam zistovali vselijake protilatky proti placente,spermiam atd..uz si to velmi nepamatam, ale vsetky hodnoty boli v poriadku...inak,ja som tlacila na pilu prvy rok,potom sme si povedali,ze to pride v spravnej chvili..necakane ma, moj vtedy este priatel, na vianoce poziadal o ruku a v auguste sme mali svadbu..takze som sa 8 mesiacov sustredovala len na to, medzitym som menila pracu a tak..Na tehotenstvo som prvykrat pomyslela,ked mi pred svadbou tyzden meskala ms...samozrejme som dostala v den svdby...Po svadbe som bola u svojho gyn a ten mi povedal,ze akurat cez nasu kratku svadobnu cestu mi vychadza ovulacia..tak sme si to riadne uzili a nic...potom sme sli do toho CAR,vysledky obaja dobre,tak navrhli hysteroskopiu...dufam,ze ta mi pomoze..a ked sa ani potom nezadari, podnikneme dalsie kroky...ale po psychickej stranke som vysporiadan uz so zivotom a pri kazdom prichode ms uz neplacem a nie som sklesla... Proste viem,ze to raz pride 🙂
@monique89 súper naplánované ;))) ja idem poupratovat a potom k stawbe nášho domčeka pozrieť ako nám firma urobila stierky a večer zajdeme s mužom na pizzu ;)
@monique89 ....super plan...najviac sa mi lubi bod: -urobit babatko-
@martinaj ...hmmm...to je ale divne... taketo sa stava v tehu... kedy mas dostat ms..? mozno ste uz zamiesali... budaj by, drzim palce..!!
@laskykvet gratulujeeeem!! a tisko zavidim, ale v dobrom...drzim palceky nech mas cele tehu bezproblemove..!! 😉
@laskykvet blahozemaaaaaam 😉 dávaj na vás pozor cmuk
Dakujem baby velmi pekne. Dnes uz doslo prve nechutensvo. Pri nakupe v masiarni som tonozaj len pretrpela lebo ma napinalonz tych voni. A naladova som strasne, moj si to teda so mnou uzije. 😀 nervozna som ako tiger 😀
Ahojte tak u mna smrady stale pokracuju, najhorsie je maso a syry..... 😣.
@kukulienka83 dnes som 26dc takze este 4 dni 😉
@martinaj taketo priznaky mala presne moja kamoska ked otehotnela... a to jej test ukazal negat. az ked sa jej nedostavil menzes, tak potom uz to bolo jasne... 🙂 verim, ze aj u teba to tak bude...
ja cakam zajtra-najneskor v pondelok ze ms nepride... dnes som kupila test, dufam,ze nedojdu mrchy a budem ho moct vyskusat a ukaze sa dve // 😉
@kukulienka83 kiež by si mala pravdu 😉☺️
Ahojte baby...ako ste na tom??ja zatial MS nič...už je týždeň,čo mi mešká...
@jeinabe cítim sa normálne...všetky príznaky zmizli,v pondelok pôjdem na gyndu.inak to nevidím 😔
@kukulienka83 drzim palce, citim vo vzduchu dalsi pozitivny testik 🙂
ja som dnes skalku nezazimovala, lebo ziadne slniecko nevyslo, mala spala, ohen v kozube horel... tak sme radsej vyrabali to babatko 🙂
@monique89 no jaka romantika...ako z filmu... 🙂
Dobry vecer...prosim vas pomozte my..dnes rano som si spravila test ukazal my ze som tehotna, ale mna priserne boli v podbrusku jakeby som mala dostat menzes.boli to len par ninut a potom nic ..stale nad ranom a potom vecer.co mam robit..bojim sa ze o to pridem ked som tehotna pomozte mi prosiim...dakujem vam
@jeinabe na zac. tehu je to normalne a paralen si kludne daj 😉
Aj tu kavu pokojne pi, iba ak by ti prestala chutit, inak nie je dovod na vynechanie...
@vivien333 milujem grepovy dzus, fakt!!! 😅
@jeinabe
@trdielko149 ja pijem grepovy aj alchemilku od leta a prave sa mi znovu pusta mrchavica jedna 🙄
Ale nevadi, dzus lubim a alchemilka je skvela bylinka, vzdy po potrate ma zachranila, takze sa uz len tesim na // v novembri 😵
Inak ja som si vela rad zobrala odtialto,aj caj na zlte teliesko som si namiesala 😀
http://www.mamebabatko.sk/clanok-39/ako-na-teho...

@jeinabe skus panadol ten sa vraj moze. Ja som tiez nie este ok, stale mam zapchaty nos. Ale vraj aj to moze suvisiet s tehu. Tak neviem. Nech si co najskor fit.