Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Inak moj muz mi dnes povedal, ze som strasna posledne dni...... ja si to ale nemyslim..... uz som cvok 😨 snad za to moze mimon 😊
Ja mam tiez otazku,ked mi dnes vysiel pozitivny ovu-test, ale podla bolesti as bola vcera, myslite,ze dnes ma este vyznam tutumutu...??? Vcera totiz manzelovi bolo zle...:/
@kukulienka83 ale este ti to dlho nemeska ci? Este je tam nadej.... 😉
@000lienka000 tazko povedat, tie priznaky su niekedy nerozlisitelne.....ale drzim palce, aby to boli tehulkovske priznaky.... 😉
Dakujem jeinabe tak snad to vyslo a budeme sa tesit.
Dnes,teda idem na vypravu za mangelom nakolko chodim na tyzdnovky a vcera sme to prehajdakali... Ale tak stale sa nadejam, ze hadam ;)
Babulky poradte mi prosim...ja uz neviem co si mam mysliet. Podbrusko ma boli ako pred ms, zaludok mam ako na vode, uz treti den je mi blbo, aj ma ponatahovalo par krat, bolia ma prsia, krize a pred par dnami ma pichalo v pravom vajecniku...moze to byt znak tehotenstva? Ms som este nemala ale urobila som si dva testy zn. Rapiclear, jeden negativny a na druhom duch..babatko by som velmi chcela. co si o tom myslite? Bolo to skoro na testovanie? Mali ste niektora podobne priznaky alebo skusenost? Dakujem za kazdu radu.
@termoska15 a kolko ti meska?
Baby nasla som doma tehutest z minuleho mesiaca co zostal 😀 mam si ho spravut ked len 28dc?
no mala som dostat dnes...este sice neprisli, ale pri prvom som tiez testovala hned ako mi neprisli a jasne sa ukazala druha ciarka...tak neviem... mozno dojdu zajtra... uvidim co bude... som z toho nervozna... ani tak- ani tak... do kelu... 😒
@termoska15 ak si mala ducha na teste, tak ti mozem tisko gratulovat... 😝
@martinaj ja som pouzila vzdy len tie testy s dvoma ciarkami...takze ti neviem povedat, ale niektore baby si to chvalia... niektore ukazu aj tyzden v ktorom si...
@martinaj sprav si ho, ked ti nepride ms... aby si ho zbytocne neminula...predsa len tie testy nie su najlacnejsie... nemozes vydrzat...co..?? to poznam...drzim palcecky nech ti to vyjde... 😉
dievčatá, ja už neviem čo so mnou, stále je mi veľmi zle od žalúdka, kadečo mi smrdí, bolí ma stále hrozne hlava a prsia, spím ako bábätko, menštruácia mešká 3-4dni ale test negatívny.... čo to môže byť? 😒
@bersi757 to je cudne... hybaj sa objedna k dr. z krvi ti zisti co sa deje... mozno to len test este nevie zachytit ze si tehu... 😉
@bersi757 to bude isto tehu tak šup k dr na krv.Držim palce.
@kukulienka83
@butterfly333
Ďakujem Vám, počkám ešte pár dni skúsim iný test, a ak nič letím k dr. 🙂
@kukulienka83 myslis?? bodaj by si mala pravdu...neviem uz ci sa moc sledujem a vsetko si moc pripustam. @martinaj ms som este tento mesiac nemala, ma mi prist o viac ako tyzden...ale nikdy predtym ako ju mam dostat bolesti nemavam. tak preto som vyskusala test no neviem ci to nie je priskoro... 😒
@martinaj Ja odpadnem tieeeeez :-* BLAHOZELAM 🙂 Supeeeer, som vravela, ze pribudnu tu pozitivne testy 😉
Pekny pondelok zelam 🙂 Ja mam dnes sialene bolesti v podbrusku, vcera to zacalo tym pichanim na pravej strane podbruska a dnes uz akoby som mala dostat MS, ale ta ma prist az o 6 dni... Neviem co sa deje 😔 😢
@bersi757 Ta silno držim palce aby bolo všetko ok.
@martinaj super blahoželam
@martinaj paradaaaa po kolkych mesiacoch snazenia?
Od augusta 😊
@lenkaoravcova
@martinaj no tak to je rychlovka super tesim sa s tebou
@martinaj jeeej... gratulujeeem...vsetko dobreee nech sa vyvija..!! 🙂

Baby mam na vas otazku. DNES 28DC co je pohoda este tri dni....
Chcem sa opytat ake mate skusenosti s digi testami?