icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

lenkaoravcova
9. nov 2015

@martinaj mala si aj enjake priznaky?

martinaj
9. nov 2015

Baby to sa len rozbieha tu😁 do vianoc naaas bude ovela viac 😊

renimac
autor
9. nov 2015

@jeinabe @martinaj @laskykvet aj ja sa chcem uz k Vam pridat 😠. A dat sem foto // 😖.

martinaj
9. nov 2015

@lenkaoravcova iba ma neboleli vobec prsia ako ma zvykli a smrdi mi maso a syry, inak nic 😊

martinaj
9. nov 2015

@renimac uz sa na to tesime 😊

trdielko149
9. nov 2015

@martinaj leti gratulkaaaa nech je vše ok živé zdravé v poriadku ❤❤❤❤❤ ach neviem si pomoct zaaaavidim! 😞 ale vsetko len to najlepsie prajem!!!!!! ❤💐

martinaj
9. nov 2015

@trdielko149 dakujeme a verim, ze budete mat najkrajsi viancny darcek 😊

renimac
autor
9. nov 2015

@trdielko149 sme v tom spolu, ja tiez zavidim 🙂. Aspon sa necitim, ze som divna 😝. Kazdy jeden testik, ktory sa tu objavi, pocitujem obrovsku zavist, i ked to dievcatam velmi prajem. Ale snad zazraky naozaj existuju a aj mne sa postasti. Dufam, ze sa nam zadari spolu 😉.

lenkaoravcova
9. nov 2015

@martinaj haha cudne vacsinou bolia pri tehu co si ja pamatam a tie smrady to je klasika

vierocka888
9. nov 2015

No, ja sa od vceraz pridam k snazilkam na tento mesiac, kedze sa nam zas nezadarilo. Zacinam sa odhodlavat na ovu testy, len ked ja som strasne leniva si ich robit 😀 nuz, tento mesiac sa donutim 😀

trdielko149
9. nov 2015

@renimac Ja tu normalne revem ...citim priserne prazdno...nemam Maxa,nemam srdiecko v sebe...nemam nic...uz aj ta viera ma opusta ...waaaa depka ako svet!

renimac
autor
9. nov 2015

@vierocka888 my diskutujeme spolu uz dlhsiu dobu, tak to dame spolu, oki? 🙂 Hovori sa, ze Boh naklada len tomu, kto zvladne. To znamena, ze sme velmi silne, lebo cakame dlhsie 😉. O to viac si to potom budeme vazit a uzivat :-*.

renimac
autor
9. nov 2015

@trdielko149 joj len to nie! Ja som mala toto minuly tyzden, ked sem pridala testik laskykvet. Som sa zrutila, depka, ze ja cakam uz 2 roky a tu baby po mesiaci/dvoch tehulky. No ale co uz. Neviem preco sa to deje prave nam, ale snad to raz pochopime. Zo srdca Ti prajem, aby to do konca roka vyslo. A potom sa budeme spolu tesit 😉. Hlavu hore, nase deti nas nechcu vidiet nestastne.

e.vacka
9. nov 2015

@martinaj wau ... blahoželám .. teším sa z každého pribudnutého pozitívneho testu, pekne nám tu pribudajú.. @ jeinabe to krásne rozbehla...nas "nakazí" pomaly všetky 🙂

e.vacka
9. nov 2015

@renimac verím ti , že si na nervy , keď po dvoch rokoch snaženia sa nedarí a nedarí... ale pozri ako krásne sa to tu rozbieha.. budeš mať aj ty dve krásne čiarky...oki?

e.vacka
9. nov 2015

@trdielko149 ty neplač!! verím tomu, že ti je veľmi ťažko... ale máš malý pokladík doma, máš Emku. Ja ti garantujem , že do Vianoc sme tehu všetky...cítim to v mojich starých kostiach...hlavu hore...držím vám všetkým palce baby!! 😉

lenkaoravcova
9. nov 2015

@e.vacka kiez by si mala pravdu teda ty ju budes mat 🙂

majaon
9. nov 2015

@martinaj gratulujem a prajem vela zdravia hlavne 🙂 dufam,ze sa pridame vsetky coskoro 😉

nellyza27
9. nov 2015

Gratulujem vsetkym tehulkam a nam snazilkam prajem,aby sme si do vianoc nasli 2 ciarky.ja mam dostat o dva dni,tak dufam,ale skor si myslim,ze skor z toho nic nebude.bazalnu teplotu mam 36,8 takze asi nic.uvidime

monique89
9. nov 2015

@martinaj jeeej z celeho srdca blahozelam, velmi sa s tebou tesim 🙂

vierocka888
9. nov 2015

@renimac no tak to byva, ze clovek ma na ramenach len tolko, co unesie.... a my sme teda riadne kulturistky 😀 rozmyslam od ktoreho dna zacnem s testikmi, ja uz svojej ovulke vobec neverim 😀!

renimac
autor
9. nov 2015

@vierocka888 inac raz to aj @dragulka napisala, ze my preto tak dlho cakame, lebo my zvladneme 😉 ze ine by to nedali, preto sa im zadari hned. Tak sa mozeme utesovat aspon tymto, sice chaba naplast na dusu, ale tak clovek si musi nejak pomoct 😀. No co uz, musime sa premoct a tesit sa s babami. Raz sa bude tesit niekto s nami 🙂. Tak do stehulkovania 😀. PS: baby tehulky, my Vam prajeme, nebojte 😉.

jeinabe
9. nov 2015

@martinaj no ja odpadneeeeemmmm 😀 ...blahozelaaammm...juuj ale sa to rozbehlo...vidite baby, jedna za druhou budete takto ukazovat testy.....vidis este sme mali aj rovnaky priznak.... 😉

jeinabe
9. nov 2015

@bersi757 no vyzera to na tehu..... 😉 ...ved vies, ze niekedy trva, kym sa objavia 2 ciarky.....ja by som asi este pockala a o par dni znova skusila test..... 🙂

martinaj
9. nov 2015

@jeinabe ja dnes odpadavam stale 😁😁😁

jeinabe
9. nov 2015

@e.vacka a ty ako mojaaaa 😉 ? kedy cakame ms, ktora urcite nepride???Uz mas po ovu nie?

bersi757
9. nov 2015

@jeinabe tak to urobím 🙂 uvidím ako to dopadne, ale už by som chcela vedieť na čom som :D

e.vacka
9. nov 2015

@jeinabe ja som dnes 12 DC. Dnes liter džúsu vypitý ale hlien stále neplodný...ešte skusim počkať deň dva. Uvidíme...

jeinabe
9. nov 2015

Ja stale prajem kazdej zene, lebo kazda milujuca zena by mala zazit ten najkrajsi pocit z narodenia dietata.....nic krajsie som doteraz nezazila ako to prve stretnutie s mojim babatkom....a ja som veriaci clovek, dakujem Bohu za tento dar, a viem, ze na nho sa da vzdy spolahnut..... 😉 ....a On vie najlepsie kedy posle anjelika do bruska...... 😉 .....mozno ma tu niektore zhresite, ale ja to tak citim....vsetko ma svoj cas.....ja viem, ze som otehotnela rychlo, ale asi to tak malo byt...... 😕

jeinabe
9. nov 2015

@bersi757 ja viem, sak ta netrpezlivost je najhorsia......ale ak nekrvacas a nemas ziadne take komplikacie, tak este cakaj, nech sa v tebe zbytocne nevrtaju..... 😉 ...drzim silno palce.... 😉