Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@lestate nezufaj, niekedy tu mam pocit ze lahsie otehotneju baby s nepravidelnym cyklom ako my s tym pravidelnym ako hodinky.... ja som napriklad zacala brat Inofolic, lebo Femibion mi nepomohol. Poznam ten pocit ked sa v kutiku duse tesis ze mozno to vyslo, tyzden to meska a stale nic. Ja ak do konca roka neotehotniem, idem k doktorovi na dalsie vysetrenia a uvidime co dalej. Ale stale mam nadej ze mozno dam drahemu super darcek pod stromcek - pozitivny test 🙂
@lestate nepravidelnu menstruciu mam aj ja...no pokial nechces stracat cas a trapit sa nepodarenymi pokusmi ci cakanim na ovulku, urcite to konzultuj s gynekologom...ja som to rok zanedbala, myslela som ze to pride samo a nastartuje sa to a teraz si bucham hlavu o stol ze som k nemu nesla skor a neriesila som to ....
@jaannah .. co meria kedy bude ovulacia, uvidim ako to bude fungovat - pouzivam prvy raz
@dragulka.. ja som bola u gynekologicky, ale kedze este neskusame tak okrem duphastonu na upravenie mi nic nedala... u teba to ako riesila?
@vierocka888 .. no asi sa budem musiet pripravit na tieto pocity.. v com je lepsi, alebo na co je inokolic?
@lestate Femibion je len taka klasicka predpriprava na otehotnenie. Inofolic pomaha pri poruchach cyklu, pomaha vytvarat silnejsie vajicka a podporuje ovulaciu. Zvyknu ho uzivat baby ked je problem s otehotnenim...
Baby, mne nepomohol ani Inofolic 😖. Ja uz neviem, co skusit. Asi sa na to vy*rat a raz to pride 🙂. Pardon za vulgarnost, to bude zvysena hladina hormonov 😝. Neberte si zo mna priklad 🙂.
@renimac tak budeme dufat ze ti to vyjde bez "prímesí" 🙂 aj ked to zatial nevyslo... uvidime ci ten inofolic urobi zazrak 😀
@lestate treba mysliet pozitivne a hlavne to nesilit...vacsinou si zena mysli ked sa nedari ze je ona na vine ale v dnesnej dome je to 50 na 50 v pomere muzi a zeny...ja som si tiez zo zaciatku myslela ze je to kvoli mne tiez mam nepravidelny cyklus a skusala som od femibionu, cez inofolic po kvapky gynex asi vsetko...po roku skusania sme isli do CAR a tam zistili ze ja som uplne v poriadku a kamenom urazu je u nas manzelov spermiogram a kvoli tomu musime ist na umele. No ale chcem s tym povedat ked sa zacinate snazit nestaci ze ty budes brat vitaminy ale aj manzel...u nas povedali ze na prirodzene otehotnenie zo 100% nam povedali ze na 95% sa nam to nepodari ale ze mame cca 5% sancu....momentalne cca v novembri sa chystam na dalsi ket / vklad embrijok/ ale mi to medzitym nevzdavame a snazime sa aj prirodzene proste uzivame si a ked motyka vystreli budeme radi ak nie pojdeme na ket....manzel to zobral statocne a poctivo papa vsetky vitaminy ktore by to mohli zlepsit....@renimac @dragulka @vierocka888 chcela som s tym povedat ze nemusi byt furt iba zena na pricine ze sa nedari
@roxy80 no u nas to vyzera skor na mna ako na manzela, resp. obaja mame vysledky v poriadku... takze uvidime ci sa to podari 🙂
Tak my aj po tych dvoch rokoch verime ze sa to podari aj s takymi vysledkami ake mame...treba verit a my verime 😉 😉 a do vianoc sme vsetky tehotne 😎
ahojte dievcata... my uz mame jednu dceru, tu sme dali doslova na prvy sup, vobec sme nemysleli, ze by sa mohla podarit, dali sme to raz aj to hned po skonceni ms a bola :D lekar mi ani nechcel verit, ze sa nam tak mohla podarit, kedze k tomu vsetkemu mam aj dvojrohu maternicu.. a teraz sa snazime o druhe, uz pol rok a nic, tak uvidime ako to bude.. uz skusam aj inofolic a zatial nic...
ja mam prolaktin mierne zvyseny a estrogen mierne znizeny.. testy mi ale robila pred mestr. ..ja dufam, ze toto nebude nejaky problem...
@roxy80 tak vy ste si toho uz prezili :/ .. dufam, ze sa vam to naozaj do vianoc podari!! a aj nam ostatnym 🙂
@vierocka888 a kde je u teba vlastne problem, ze si brala inofolic? je to volne dostupne? ci na predpis?
@lestate tak to keby sme vedeli, ze kde je problem tak by sme uz mali 10 deti 😀 problem prave nie je nikde...aspon podla vysledkov.... Inofolic kupis v lekarni za 16 eur, je volne dostupny 🙂
@lestate ako som pisala neriesila som to s lekarom lebo som myslela ze to pride samo, vysadila som antikoncepciu a nechala som telo zbavit sa vsetkeho po nej....vtedy sme este nepracovali intenzivne na babetku, len sme ze ak sa zadari tak ok ak nie tak pohoda ziaden stres.... ale ked som od novembra nedostala ani menzes a nebola ani tehotna vo februari, tak som skusila inofolic na nastartovanie cyklu, caje, vitaminy atd. v maji som dostala vyvolavacku kedze stale to neprislo same, potvora prisla a od vtedy do dnes som menstruaciu mala len raz...takze ked si to spätne zoberiem tak sa tlciem do cela ze som to nezacala hned riesit...teraz si prenasam lekara blizsie k novemu bydlisku aby som to prave zacala riesit intenzivne...tiez ked to tu citam co ste vsetko skusili tak si pripadam ako teliatko 😀
@roxy80 mas pravdu v tom ze dnes je to skutocne 50/50 problem ale v mojej pozicii zatial obvinujem len sama seba....
@vierocka888 vam to urcite caka na daku special prilezitost 😀 necakte niekto okruhliny, special vyrocie alebo ze by na vianoce pod stromcek ? 😀 😀 😀 😎 😎 😎
čítam si vaše príspevky, dievčatá, a z toho, čo tu spomínate, poznám jedine Femibion, ten som užívala už ako tehotná... možno ani nám nakoniec nezostane nič iné, ako vyskúšať niečo na podporu... ale ešte tak pol roka to skúsime len tak... tento mesiac to zase nevyšlo :( ale verím, že do Vianoc to všetky dáme 🙂
@dragulka no praveze ziadne okruhliny, tak snad to budu tie Vianoce 🙂
Takzeee dalsi cyklus asi nic, momentalne uz citim bolesti druhy den ako pred MS, tak uz len cakam kedy to pride. Dame nejaku motivacnu sutaz 😉?
@vierocka888: ano, ja som dostala menzes vcera a bolesti som mala uz 3 dni pred. To aby som sa nahodou netesila 🙂. A bojim sa aj vstat, taky mam silny. Nejaky napad na sutaz? 🙂
@renimac
@vierocka888 kludne podme do toho 🙂 prida sa este niekto ?
ja sa pridam 🙂
@dragulka, @roxy80, @vierocka888, @sandil: co keby sme to tentokrat nechali na kreativitu kazdej z nas a spravili sutaz "Najkreativnejsie prekvapenie" - moze to byt vylet, kupon na vikend, vecera, kolac, striptiz, whatever - ale chceme foto ako dokaz 😝. A budeme potom hlasovat za najlepsi napad. Mozem potom vytvorit na aplikacii Doodle hlasovanie, ak poznate. Hm?
@renimac ja uz som to dnes stihla, drahy ma nove auto. A ja som mu ho dovolila 😀
Ahojte dievčatá, tak ja sa pridávam k vám, zatiaľ je to u nás tiež neúspešné....máme už jedno bábo, bude mať 5 rokov 😉 a pred polrokom sme sa začali vážne zaoberať nad druhým bábom.....ale bolo to také všelijaké, veľmi sme sa nesnažili....ale minulý mesiac sme začali už na 100% a už už som sa tešila, že budem testovať a krámy som nakoniec dostala ešte aj 4 dni v predstihu 😒 ......takže prišlo sklamanie..... zatial neberiem ani ziadne vitaminy, uvidime tento mesiac..... 😕

dakujem za mile slova! myslela som este take to zaciatocne sklamanie, kedy to este nie su ani slzy, ale skor "skoda ze to nevyslo na prvykrat" .. ja mam aj lahku hormonalnu nerovnovahu a nepravidelnu menstr. tak to skusam brat s rezervou a som nejako pripravena na to, ze asi to nebude hned, aj ked by som rada 🙂 ja som si kupila aj clearblu monitor a beriem a femibon, tak som uz zvedava a hlavne nedockava 🙂