Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@trdielko149 To je pravda, máš u mňa veľkú úctu za to, čo si prežívala a prežívaš ... naozaj si veľmi silná žena, aj keď prídu slabé chvíle, to je úplne normálne, je to len okamih, kedy naberáš sily do ďalšieho obdobia ... baby, mm ma volá na prechádzku, tak taká ponuka sa neodmieta, beriem nohy na plecia, krásny večer ...
Baby mam otázku včera vecer som nevydržala..uz tyzden to nie som ja..a spravila som si test a bola na ňom jemnučká druha čiarka taký obrys, manzeL to pomenoval, ze je tam dušik 😒 ..pred chvíľou som test zopakovala a nic.. ☹ stalo sa Vam to uz???
@lienka1987 ahojj kolky deň si si spravila ten test?
@ivka7183015 som 21 dc, viem skoro..ale ten pocit..
@trdielko149 je to tak, ako pises
vacsinou to ludia beru ako samozrejmost, ze sa im narodi zdrave dieta
vobec to nie je detska predstava, ze Max dava tam hore na vas pozor a zosle ti dalsieho drobca
verit musis niecomu, inak by si zosalela
pretoze uz len to ze v nieco veris ta posuva dalej
cierne dni este budu a bude ich mnoho, tym si musis prejst
a kto to nezazil to skratka nepochopi, s tym nic nenarobis
a zase tie cierne dni musia byt aby mohlo vyjst potom aj slnko
viem, len ak to trva prilis dlho je to na palicu
@lienka1987 úplne ta chápem ja dnes 7dpo a hneď by som testovala ;)...skus vydržať ešte 2 dní a potom si spraw z ranneho moču
@ivka7183015 skúsim vydržať 😒 hádam sa tam ukazu //..verím ti, prvý mesiac snaženia by som pomaly každy den testovala 😀 ale neboj vydržíme to! U mna by 17.11 mala mrcha dôjsť a moooooc chcem nech je GPS zlyhá 😝
@trdielko149 ak sa možem pridat tak je mi važne luto čo si musela prežit.Ja som prišla o 4deti to som potratila do 13tt a to posledne som v 22tt porodila mrtve,ležalo tak nehybne vedla mna a ja som len bezmocne ležala a plakala stale ta ista otazka prečo zasa ja prečo sa to deje stale len mne.Ani neviem presnu pričinu prečo sa narodilo mrtve.Do dnes to mam pred očami bolo to velmi tažke a bolestive obdobie dlho som to nemohla prekonat.Dalšie dve tehu som mala dost rzikove no vdaka bohu mam dve zderave deti.Určite to maš velmi tažke a každý vravi že to čas zahoji no to nieje pravda aspon umna.Kto to neprežije nepochopi.Aj ked ja som ho porodila mrtve viem ta pochopit.Verim že tvoj syn dava na vas pozor tak ako si ja vravim že aj tie moje deti davaju pozor namna.Prajem všetko dobre.
@butterfly333 Ďakujem Ti 🙂 mám najlepšiu kamarátku ktorej sa bábätko udusilo pupočnou šnúrou v 37. týždni ...a vždy si vravím aj jej aj tebe to píšem podla mna ste to obe mali horsie nez ja ... ja som svoje dieta videla,pobozkala,divala sa mu do jeho sladkych očí ... mala som ho v náručí,počula ho plakať ...mám 29 dní spomienok ... sú ľudia čo mi povedia že by fotky vymazali,odišli z virtuáleho sveta,snažili sa zabudnúť ... každý má iný liek na svoju bolesť ..mojim liekom sú fotografie ...písanie článkov a spomienky na 29 dní života .... viera ma posúva vpred ... po každom zlom dni výde slnko a viem jednoducho viem že raz bude všetko oukej .... bolestivé srdce a bolestná spomienka však ostanú ...viem že nevyblednú ale raz bude dobre ...
@jahodka540 nam maly vysiel na prvykrat, potom som asi dva razy skusali po 6 rokoch a nic, som zvedava, ako nam to pojde v januari... ludia su strasne netaktni, nikdy som sa take veci nepytala ani blizkych a cudzich uz duplom 😏
@trdielko149 mas moj obdiv! Snímam pred tebou a všetkými babami s podobným príbehom pomyselný klobúk..
Ahojte aj ja sa k vám pridám ak môžem..snažíme sa od marca a zatial nič .. Mávam 33-35DC.. dnes je 39DC a ms ešte neprišla
@kikuska12396 zeby? testuj a vitaj v skupine
@lenkaoravcova dnes ráno som testovala a test bol negatívny ..dakujem za privítanie 🙂
@laura851 ved to, ze prve dlho, druhe este dlhsie ☹ 😠 🙄
@kikuska12396 sa ti asi len omeskala ...
@lienka1987 my od júna smažíme a nist :( mne mrcha má teda nemá dôjsť 18 @/
@ivka7183015 aj my sa snažíme od júna 🙂 u mna mrcha by mala nemala 17 najneskôr 19 dôjsť 😠 som zvedavá..takze sme na tom rovnako..
@lienka1987 ja tiez 17teho necakam🙂 tu hnusobu
@ivka7183015
@lenkaoravcova tak sme uz tri v jednom týždni 😉 držím nám prsty nech našim mrcham zlyhá GPS navigácia 😀
@lienka1987 ja Ti síce ďakujem ale obdiv si neprosím ja obdivuhodná nie som ... ja tomu vravím že som si vybrala jednu z 2 zlých možností ... umrieť v nemocnici alebo doma ...vybrala som si domov ..priala som si aby zažil domov,našu náruč,našu 100% starostlivosť .. to je celé ..
@ivka7183015
@jahodka540 ja som dostala štvrtok vyvolávačku injekciu meškala mi MS presne 36 dní a dorazila včera ... takže ja mám teraz červenú nepriateľku ... nasadila som femibion,pijem alchemilku ... a vraj je dobrý grepový džús no uvidíme,vyskúšam ale teda grep ja moc nemusím 😀 verím že v decembri si nájdem // 😵
ahojte baby.. mavam nepravidelny cyklus pol roka sa snazime o babo..zatial nic uz 2 tyzdne mi meska a test negativnyy ...mam bolesti v podbrusku ako keby som mala co to moze byt?
@trdielko149 obdivujem ta pre tvoju silu o tom hovoriť mam šéfku, ktorá sa 10 rokov snažila o dieťatko a kým sa dočkala niekoľko krát potratila a dve detičky po pôrode pochovala..je tomu 26 rokov a nedokáže o tom hovoriť..preto mas moj obdiv a samozrejme držím prsty 😉
@trdielko149 presne viem, o com hovoris...
Ja som "len" 4x potratila, cele piate tehotenstvo som trpla, cakala na ultrazvuky ako na spasenie... Ci konecne dotiahneme vsetko do stastneho konca, ci bude mala zdrava, bude mat vsetky prsteky, bude pocut, vidiet...
Denne sa na nu pozeram a nechapem, nerozumiem svojim dospelackym rozumom, ze je zdrava, krasna, uzasna, sikovna, mudra... Stale ju povazujem za zazrak a ona naozaj zazrakom je! Viem, ze je darom za vsetky deticky v nebi, cesta za nou bola neskutocna, ale ona mi vynahradila vsetko.
Viem, ze tebe Maxa nenahradi nik a nic, ale urcite ti z oblacika vybera za seba najlepsiu zaplatu na bolave srdiecko 😵
@trdielko149 uz som tu citala kadeco, od femibionu po kotvicnik zemny ...
uvidis, nic zato nedas
treba vyskusat 😉
my sa snažime 1,5roka...štvrtok mam(nemam) dostat MS....
@trdielko149 kks, tymi palicami vsetkym oci vybijem, take budu ruzove. Co ruzove? Bordoveeeee 😀 😀 😀. Prajem nam to stastie, ked si najdeme // a potom donosime a porodime zdrave babatko 😉.
@trdielko149 ja by som foto spomienky neodložila to sa jednoducho neda. Vela som si prežila už ako 17r som ležala v ba na onkologii nezhubny nador v maternici. Bola som aj kupeloch lučkach.Tie mi isto pomohli aj ked som obe tehu nesmela vôbec chodit len ležat v nemocnici a aj doma. No som vdacna že mam dve zdrave deti a ak boh da chcela by som ešte jedno. No ale na svoje 4deti čo som one prišla stale myslim. No asi to tak malo byt. Aj ked to boli stale zabudnut sa neda hlavne na to posledne čo som porodila mŕtve tam ležalo primne no bolo to niečo strašne. To sa stym človek žena tažko spamätava. Musime verit v dobre. Prajem to tu každej nech sa zadarí a je všetko v poriadku.

@jahodka540 sme v byte tak je hore na skrini ... už som skúšala ho dať ale dávajú mi ani nie polovicu zaň a to zas nieeee 😉
@jarusmischo ako píšeš občas sú úplne čierne dni ale verím že Max nadomnou bdie, dáva pozor a z toho oblaku kde si sedí mi súrodenca pošle ..ja viem ..totalne detská predstava ale ukludnuje ma to 🙂 ver mi že viem co je to mat zivot,byt aspon relativne zdrava ... prezila som si svoje ... drzat v naruci vlastne umierajuce dieta a zazit ho poslednykrat vydychnut ... viem aky je zivot krehky a vzacny ..preto aj tehulkam zo skupiny vzdy pisem ze im prajem zive,zdrave dieta ... nie kazda si dokaze vazit to ze sa jej narodi zive dieta ..zdrave dieta ...