icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

petkazh
11. nov 2015

@jarusmischo aj ja som stala druha od konca na telesnej 🙂

ivka7183015
11. nov 2015

@lienka1987 musíme to tento mesiac dotiahnuť do úspešného konca teda // 🙂

renimac
autor
11. nov 2015

@butterfly333 zena, aj ty mas moj obdiv. Ja by som uz bola na psychiatrii. Moja fyzioterapeutka mi stale hovori, ze stale som na tom dobre, lebo sice cakam 2 roky, ale radsej cakat dlhsie ako potratit dietatko. Som jej za ten pohlad vdacna. Prajem Ti, aby Ta v zivote stretli uz len same dobre veci. Tak ako aj @senselinka a @trdielko149.

butterfly333
11. nov 2015

@renimac Dakujem ja verím že sa to podarí aj vam .Ano vela som si prežila zleho ako 17r som prekonala operaciu na onkologii 2x potom 4x potrat porodit mrtve dieta a ležat prinom vidiet ho tam stale to mam pred očami je to strašne a bolestive.No prekonala som to ale nikdy nezabudnem na tu bolest to sa jednoducho neda.Verím že bude už len dobre milujem svoje deti a velmi a ak boh da prijala by som ešte jedno aj ked už niesom najmladšia.A ty ako si mna tom?

renimac
autor
11. nov 2015

@butterfly333 podla toho na co sa pytas 😀 . Ak psychika, tak mam pocit, ze som cisty blazon - bud som plna entuziazmu alebo v depke, cista husenkova draha 😀. A co sa tyka snazenia, tak uz 2 roky cakam, kedy budem cakat 😝. Ale zdravotne som ja aj manzel v poriadku, to je hlavne 😉.

butterfly333
11. nov 2015

@renimac tak ked ste obaja v poriadku to chce od toho vypustit to snaženie z hlavy uplne na to nemysliet zaoberat sa uplne niečim iným to pomaha.Ja som sa s mm začali snažit o dalšie v oktobri 2014 ,nedarilo sa mesiac čo mesiac obaja sme ok všetko v poriadku.V aprili som podstupila operaciu nohy priečne plochonožie čiže mam nohu zošrobovanu 4šroby v prstoch nasledne v juni operacia kolena čiže sme sa na snaženie na pol roka vykašlali ani som na to nemala kedy mysliet.No teraz aj ked ešte niesom ok no som stale pn tak to cheme skusit znova a už žiadne testovanie meranie bt nič už neriešim spoyźnala som svoje telo viem kedy mam ovu tak snad sa to podarí.Ked sa tomu nebudeš moc venovat a nemysliet na to že sa nedarí tak vtedy sa to podarí.

andy2214
11. nov 2015

@renimac no hej,dneska rano som robila test a asi nic z toho zase...ale necitim sa na MS...buduci tyzden mame svadbu,bolo by to pekne prekvapko 😒

renimac
autor
11. nov 2015

@butterfly333 viem, ze mas pravdu, ale presne na vety typu "nemysli na to" som uz priserne alergicka 🙂. Fakt to nemozem pocuvat, prepac 🙂. To by som musela ist na opusteny ostrov, kde nemam pristup k facebooku, modremu koniku a k ziadnym tehotnym zenam alebo zenam s malymi detmi 😀. Potom by som na to nemyslela 😉. Dufam, ze chapes, ako som to myslela 🙂.

nellyza27
11. nov 2015

Ahojte,aj ja som si dnes robila test a znovu nic.bazalnu teplotu mam 36,9-37,0 dnes som mala dostat,zatial nic

senselinka
11. nov 2015

@renimac 😘

butterfly333
11. nov 2015

@renimac ano viem že nato sa neda nemysliet to ta chapem no niečo na tom pravdy je.To každý vravi že nemysli na to to som aj ja stale počuvala no ako na to nemam nemysliet ked ma to zaujima a trapi je to blbost nemysliet na to ked sa nedarí a človek si stale vraví prečo sa nedarí kde je chyba to si vravím aj ja stale dookola prečo jedna otehotnie hned druha sa snaží roky a nič ale prečo kde je chyba.Idem sa aj ja y z toho zblaznit no neviem treba sa snažit a verit že sa to podarí.

renimac
autor
11. nov 2015

@senselinka ano? 😀 😀 😀

renimac
autor
11. nov 2015

@butterfly333 ale ano, vsetko bude, len trpezlivost nie je zrovna moja cnost 😝. Urcite bude dobre, verim tomu 😉.

butterfly333
11. nov 2015

@renimac trpezlivost to ani ja nepoznam . No zrejme nam ani nič ine neostava.

renimac
autor
11. nov 2015

Aj sem 😵

bibus2208
11. nov 2015

Babulky aj ked sa do diskusie velmi nezapajam no poctivo citam vase pribehy... nebudem pisat ze mi je luto ako sa s vami osud zahral (aj ked je) ale lutost je nieco co vam urcite nepomoze ... chcem vam dat trosku sily... ja viem ze to uz znie v tejto skupine ako klise ale ja verim ze vsetky nas to caka ze postupne si kazda najdeme tie vytuzene // a najviac to prajem tym ktore o to babo prisli ... nie ako nahradu za stratu toho najcennejsieho, pochopitelne to miesto v srdci a ten smutok tam ostane ale aby ste vyvazili ten smutok stastim a radostou.... velmi drzim prsty vsetkym a budem rada za kazdu snazilku,ktora si tam najde tie //. Postupne to dame vsetky 🙂 ja o 6 dni (ne)cakam mrchu tak teda uvidime... Pekny den vam zelam 🙂

dragulka
11. nov 2015

Baby ale co je toto ???? !!!! posledne 4 strany total depresivne a zo skupiny snaziliek a pozitivnych snaziliek sa to tu zmenilo na depkove udolie a nesnazilky som chodite trapit trdielko a pisete o smrti, potratoch a pohreboch ? a sup prec ! minimalne s tymi recami ! minulost je za nami, nech je akakolvek, ci uz dobra alebo zla, smutna alebo vesela, aktualne tu mame pritomnost a pritomnostou je ze sa snazime o mimona. je jedno kolkeho v poradi, ale dolezite je zostat optimisticka ! nie jedno motto, video ci prednasky o optimizme sa konaju v duchu " mysli na dobre veci a stanu sa ti dobre veci" ! takze kazda jedna si kazda jedna dame spolocny ritual a to hrncek kavy / caju a dve minuty usmevu a myslienky na vsetko dobre co mate ! zdoraznujem slovo MATE ! musime zit pritomnostou lebo inak to nebude ok. k tomu vsetkemu vam pripajam clanok pre nase polovicky lebo " nie za vsetkym hladaj zenu " 😉 taaaak a odteraz sem mozu pisat len tie snazilky co pisu o pritomnosti a maju usmev na tvari ! 😀 😀 😀 a ty @renimac mas trest 3 minuty usmevu povinne na tvar hned teraz za to ze si sa dala zlomit na tento negativizmus 😝 😝 😝 😝 😎 😎 😎

dragulka
11. nov 2015

@renimac tak akoooo ? uz sa usmievas ???? 😀 😀 😀 😀 sup sup, ja ta vidiiiiiim 😀 😀 😀

dragulka
11. nov 2015

@trdielko149 a ty tiez ! ziadne flakanie " poriadne vycer tie zubky na tento svet ! nech vsetci vidia ze si tigrica ktora sa pobije zubami, nechtami a dosiahne to svoje vytuzene ! 😠 😠 😠

zuzka71291
11. nov 2015

@dragulka Krasne si to napisala 🙂 idem na obed a hned si spravim aj cafe a budem sa usmievat 🙂 a pojdem aj na nakupy poobede :D hoci by sa mi zisla nejaka kaaamoska a vsetky odcestovane ;)

dragulka
11. nov 2015

@zuzka71291 presne tak ! no ja by som sa aj pridala na nakupy ale to by si musela byt v BA. ja som si na lepsiu naladu objednala formicky na pecenie a dnes idem po neeeeee 😀 muhaaaaa 😎 hned vecer budem kuchtit a robit si radost 😠 😠 😠 😠

vivien333
11. nov 2015

@dragulka ako by si mi z duse hovorila 🙂 tiez to tu poctivo čítam, ale vsetko len zle zle negativne...ako sa tu potom ma clovek tesit ked aj tu malicku nadej co v sebe mame, zabijeme tymto zlym myslenim ☹

butterfly333
11. nov 2015

@dragulka pekne napísane som sa musela zasmiat. 😀

renimac
autor
11. nov 2015

@dragulka ja mam dnes dobru naladu aj bez Tvojho sprdnutia 😝. Hahaha 😀 😀 😀 😀. Same dobre spravy 😀. Pekny den, baby.

luckalucinka
11. nov 2015

@dragulka dakujem 😀 uz aj mna depka zacala chytat z tych prispevkov. 😠

hranoska
11. nov 2015

ahojte baby..aj napriek tomu, že sa dnes dostavila mrchaňa jedna, tak som sa rozhodla nájsť na tom aj niečo pozitívne a síce..od dnes konečne môžem začať piť alchemilku..🙂 verím, že sa mi konečne upraví cyklus..takisto som si dnes dokončila predoperačné vyšetrenia a môžem sa objednať na „prefuky“..to znamená, že už sme zase o krok bližšie k nášmu vytúženému bejby...od jednej milej žienky mi tento týždeň prídu ovulačné testíky, takže môžem testovať do zbláznenia...a rozhodla som sa byť najlepším človekom ako viem, aby malo naše bejby dôvod vybrať si ma za mamičku..TAK!! A idem si uvariť čaj ;)

martinaj
11. nov 2015

@hranoska na zdravie a mimonika 😊

dragulka
11. nov 2015

tak sa mi to tu paci 😉 a nezabudnite ze usmev na tvar kocky a pojde to ! verim ze to do konca roka dame vsetky !

petulik1991
11. nov 2015

@dragulka Tak tak, dve strany plne smutku, trapenia. Ale kto chce byt tehu musi mysliet pozitivne predsa. Babenko sa nevypyta do bruska smutnej maminy 🙂 Takze sup sup, chcem tu vidiet uz len pozitivne naladene baby 😝 Ja mam 9DPO a rano v praci sa mi v sede tak zatocila hlava ako nikdy. Vcera som si robila test 10nkovy, ale este negativny. Avsak nestracam nadej, mrcha ma prist v nedelu az