icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

lienka175
15. nov 2015

tak aj ja som tento mesiac skúšala prvýkrát grepy a džús a myslím, že ovulke naozaj pomohli... hlien bol o dosť výraznejší, test bol pozitívny skôr, ako minulý mesiac a cítila som aj podbruško... už len keby to pomohlo aj samotnému otehotneniu...

malacarodejnica
15. nov 2015

Ahojte baby,
moj nick vznikol v polozufalstve, kedze vsetky mozne varianty sa tu uz pouzivaju 🙂
idem sa teda k vam pripojit, kedze som v klube snaziliek zatial tri mesiace a okrem jednej jedinej osobky nemozem o snazeni hovori s nikym bez toho, aby som stale nepocuvala, ze zaklad je na to nemysliet :D
okrem femibionu a kotvicnika sme zatial nic neskusali, takze verim, ze sa tu na mna nalepi vela super tipov 🙂

juliet11
15. nov 2015

Ahojte snažilky 🙂 .Som tu nová,pretože som sa veľmi dlho odhodlávala napísať sem naše dlhoročné snažilkovanie ☹ hoci som na túto stránku chodila pomerne často a čítala som si všetko môžné, len aby som sa upokojila,že nie som sama, čo sa každý mesiac trapi a čaká na zázrak 😝 .Tak teda tu je naše snažilkovanie: S manželom sme sa brali v septembri 2011, ale o bábo sme sa začali snažiť od januára 2012. V aprili toho roku prvy nevydareny pokus ☹ .Vo ôsmom tyždni plod prestal rasť...ale povedali sme si ešte mame čas... dokončim si VŠ a nechávame všetko na prírodu 🙂 .Prešiel rok, konečne štatnice 🙂 2013.Fíha nejako mi meškajú.Test pozitívny...hurá vyšlo to ako som si naplánovala...Letné prázdniny, týždeň po promóciách...bolesti,mierne krvácanie...Pohotovosť...Krv negatívna na HCG....Čo to je?Veď test bol pozitívny?Zblaznili sa Vam hormony...Začal sa sled vyšetrení...Hormonálny profil dobrý až na to že asi nemám každý mesiac ovuláciu.Gynda ma odporučila isť do Gynporu na Sliač.Každý mesiac folikulometria...Prvy , druhý mesiac anovulačny,tretí,štvrtý plodný...no nič.December 2013-spermiogram-dopadol len s nížším počtom inak pohyblivosť dobrá. Február 2014 laparoskopia...Všetko máte v poriadku,žiadna endometrióza,priechodnosť v poriadku...Ten rok žiadne snaženie-manžel bol v zahraničí..žila som bez stresov-prídu-neprídu? 😠 .Rok 2015 pocula som o inofolicu-objednam-pijem-tri mesiace poctivo....Marec-meškajú....smrť svokry...bolesti...mrcha...Nič neriešim len bolesť prečo je tento život taký nespravodlivý 😢 😢 😢 .Od inofolicu predľženy cyklus až na 45-66dní.Medzitým dovolenka pri mori-nič.Od augusta zas navšteva gyndy-prosim pomôžte mi upraviť cyklus...Dnes lieky clostilbegyt plus inofolic-zajtra folikulometria Sliač.Tak uvidíme.Držte mi päste, aby to uz tento rok vyšlo a prepáčte, že som sa takto rozpísala,ale verte,žemi zostalo lepšie...Dúfam,že som Vás svojim ešte nie šťastným príbehom nenudila 🙂 .Prajem Vam veľa síl pri snažilkovaní...

lestate
15. nov 2015

neviem ako vy ostatne co ste mali mat ovu vikend, ale mne ovu testy neukazali ovu.. vyzera to tak, ze som ziadnu nemala... takze sa mozem rovno presunut do decembra...

e.vacka
15. nov 2015

@lestate ahoj ja sa pripajam k tebe do decembra, tento mesiac som podľa mna ovu nemala, myslím podľa hlienu, test som síce pozitívny mala ale strašne málo sme sa snažili ☹

vivien333
15. nov 2015

@e.vacka
@lestate toto je nejaky začarovaný kruh, tiez si myslim ze som ju nemala :-/... tak som sa rozhodla ze pockam kym pridu izembe a zacnem merat... ci ju vooobec za cely mesiac niekedy mam... vy co plánujete?

ivka7183015
15. nov 2015

@juliet11 držím ti prsty máš môj obdiv, my skúšame 5 mesiace a už som z toho riadne smutna... Hrozne by sme si priali babo ;(

jahodka540
15. nov 2015

@juliet11 ahoj, my sa snazime uz rok a kusok....
o tyzden v pondelok idem aj ja na folikulometriu, tak som fakt vaaazne zvedava

juliet11
15. nov 2015

@ivka7183015 Ďakujem ti za reakciu a obdiv 🙂aj ja sama sa začínam obdivovať,že ešte vládzem a nevzdávam sa 😉 .Nikomu neprajem to,čo musím prežívať každý mesiac....ani najväčšiemu nepriateľovi.Som veľmi zvedavá,čo bude zajtra...či clostil zaberie,alebo zas anovulačný cyklus...Stále sa utešujem,že ešte nie som taká stará a zvládnem čakať na zázrak aj do 40🙂 .hihi

juliet11
15. nov 2015

@jahodka540 Ahojkaj...a aj máš clostil?Budem ti držať palčeky a pästičky🙂 .Zajtra napíšem ako som dopadla...ale myslim že viac budem vedieť v stredu...🙂

butterfly333
15. nov 2015

@jahodka540 ideš prvý krat na folikulometriu?

lenkaoravcova
15. nov 2015

ja mam clostyl ale nemusim na folikulometriu mne to dal na upravenie cyklu a posunutie ovulacie skor mala som ju dost neskoro

yakina
15. nov 2015

@mimuliena mne nakoniec prišla, ako vždy ☹ rozmýšľam teraz ,že skúsim užívať inofolic.

zabka12
15. nov 2015

@lenkaoravcova clostyl na upravu cyklu?? To prvy krat pocujem.. Teda co som pocula a teda vratane seba, mi bol dany pre anovulaky... A aj to nezabral podla predstav😞 teraz to nechavam na prirodu 😉

majorosovalucia
15. nov 2015

@juliet11 ahoj,ja mam 2krat biochemicke tehotenstvo za sebou,v roku 2007,tento rok april-potrat.Nasledne dalsi cyklus som otehotnela-novy gyn.ma poslal hned v 5tt na hematologiu,cievne,reprodukcnu imunologiu.Zistili mi mutacie v krvi co sposobuju potrat takze som pod dohladom hematologa.Viem co prezivas,my sme sa snazili viac ako 2 roky,minuly rok mi zomrel otec a prestala som to riesit v hlave.Tak som od januara brala inofolic kvoli neprav.MS a prestala som tlacit na pilu,lebo nerobilo dobrotu vo vztahu.Vela robi psychika,plus este by ste mozno mali ist sa dovysetrovat hematologia,reprodukcna imunologia.Niekedy je skryta pricina tam niekde.Drzim palce a opatruj sa.

butterfly333
15. nov 2015

@majorosovalucia a ked už dve deti mam netreba na tu hematologiu ani imuno?

lestate
15. nov 2015

@e.vacka .. snazit sa teoreticky staci raz v spravny moment 😀 .. ake ovu testy pouzivas?
@vivien333 .. nieco sledujes? alebo preco myslis ze nebola?
... mne je to divne, lebo ja mam clearblue digitalny monitor a minuly mesiac mi pekne ukazal "max" - teda kedy bol lh najviac a videla som dve ciarky aj okom na tej "tycinke"..a v tuto sobotu som videla ze tam boli tie dve ciarky, ale monitor neukazal max a dnes bola druha ciarka uz skoro neviditelna - lenze vsade pisu, ze okom vyhodnocovat test nefunguje, tak potom neviem.... 😖

jahodka540
15. nov 2015

@juliet11 diky 🙂
clostil som mala predpisany, ale zatial chcem bez neho
chcem sa presvedit ci ho ozaj treba
som zvedava ako teda dopadnes, daj vediet 😉

@butterfly333 idem prvy raz
asi tak tri roky dozadu som bola na preventivke v case ovulacie a vtedy bolo vsetko ok

butterfly333
15. nov 2015

@jahodka540 ja chcem ist tento týžden na preventivku tak uvidim čo mi povie či mi niečo predpíše asi duphaston .Snad niečo pomože.

vivien333
15. nov 2015

@lestate kupila som si ovulacne testy, 3 dni po sebe slaba druha ciarka... a viem ze ma vzdy picha vajecnik a mavam aj hlien, ale nic z toho som od skončenia ms nespozorovala.. tak neviem

ivka7183015
15. nov 2015

@juliet11 raz sa to podarí musiii 🙂

lestate
15. nov 2015

@vivien333 skus si este par testov urobit, mozno zosilnie ciarka..

vivien333
15. nov 2015

@lestate doskusam balenie a necham to tak, mozno sa tym sledovanim len zbytocne stresujem ☹

bersi757
15. nov 2015

dievčatá 🙂 myslela som si že som tehotná, potom prišiel menzes síce trval len dva-tri dni, problém je že mi poriadne stmavli bradavky ale fakt viditeľne až také hnedofialové a boli ružové a stále ma bolí bolí v pravom boku ako cez menzes ale ten už nemám, skončil pred 3dňami... neviem čo to môže znamenať,nestretli ste sa s tým?

renimac
autor
15. nov 2015

@bersi757 a test si si skusala robit?

lestate
15. nov 2015

@vivien333 ani mi nehovor... sice skusame len druhy mesiac, ale ak sa mam takto stresovat kazdy mesiac, tak sa na to vykaslem a necham to asi na prirodu a ked pride to dieta tak pride...

bersi757
15. nov 2015

@renimac skúšala ale ešte 2dni predtým "menzesom" pepino a negatívny tak druhý som neskúšala, neriešila....lenže keď sa to nemení skúsim ešte

renimac
autor
15. nov 2015

@bersi757 no skus a uvidis... teplotu si nahodou nemerias, ze? Podla toho by si hned vedela. V tehu ostane hore, aj keby si mala kratky "menzes". Ak klesne, tak to tehu zrejme nebude.

bersi757
15. nov 2015

@renimac nie nie vôbec, nejako tieto veci neriešim, keďže my bábo nejako neplánujeme, ale zároveň sa mu úplne nebránime....takže teraz som ostala tak trochu v šoku

renimac
autor
15. nov 2015

@bersi757 tak to ti asi pomoze len ten test 🙂 na toto ani my "riesiace" odpoved nemame 😉