Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@trdielko149 vidis, ja by som aj pogrckala trochu, potrebujem pochudnut 😀 😀 😀 Ale ako na potvoru mne zas nic nebude, to len chudotiny pokracuju vo svojom redukcnom programe 😝
@majaon jasne ze vydrzime ! 😀
@senselinka v tehotenskom grckani sa nechudne pribera sa ale aj sa grckaaa! teda aspon moj pripad 😀 😀
@trdielko149 tak jasne, ze sa pribera, ale urcite nie tolko, kolko by sa realne, ak by v bruchu ostalo vsetko, co sa zosrotuje 😅
@trdielko149 @senselinka teda vy dve mate inu temu 😀 😀 😀 😀 😀
@dragulka tak chapes, sme sa uz do toho vzili, my uz zijeme tehotenskymi nevo!nostami, co pridu o dva mesiace 😀
@senselinka sak to 😀 tomu sa hovori pozitivny pristup 😝
@senselinka
@dragulka baby, ja sa pri vasej debate o grckani zamyslam, aku vonu kupim do WC, ked ho budem onedlho pravidelne objimat :D pri malej som grcala dlho a pomerne casto, zeleny duck fresh v kombinacii s fixinelou nemozem ani citit, doteraz ma napne :D
@monique89 nuz, vyzera to, ze to budes musiet nechat na prirodno 😀
Dievcata, dakujem za modre srdenko neviem komu😉 a inak dobre sa zabavam aj ja na vasich spravach, akurat bez vlastnych skusenosti v tejto problematike😜
Inak baby, prave pozeram tu jonasovu metodu, ked som zistila, ze ide o astrologiu, hned som chcela zavriet stranku, ale nech... zadala som svoje udaje a podla vypoctov sme tento tyzden v pondelok mali sancu na zamiesenie chlapceka... nie celkom sedi s mojim cyklom, ale neva, bodaj by 🙂
@trdielko149 dakujem, potesilo 😏 ale nas prvosnazilky nemusite strasit fixinelou, domestosom a podobne...😃😈😉 Ja az raz budem tehotna, som si ista,ze ma to obide... Lebo ak to bude po mne, tak si povie, ze skoda jedla😂😎 pekny vecer😉
Baby ako sa tu mate? Uz vas nestiham ani citat......mame nejaku novu tehulku?A co tie grepove dzusy? Rozbehla sa ovulka???
@trdielko149 aj mne vychadza ovu o tyzden, budeme spolu rodit v lete, jupajdaaaa 😀 😀 😀
@dragulka a @renimac maju spolu ovu a par dni na to my, pekne to vychadza, dievcata 😉
@senselinka hurááá ďalšiaaa sekciaaaa 😀 😀 už chálujem červený grep fuj to je kyslé 😝 tuším ho zasypem cukrom 😅 😀 baby moje dnes mám fajn deň čakám kedy mi ho kto pokazí 😅
takže baby moje @renimac @dragulka @senselinka v lete sa vidíme na pôrodnej sále! a nieže NIE ale pekne áááno! vy tri pekne v BA sa dohodnite ja si to odrodím v Nových Zámkoch 🙂
Baby myslim na vas a tfuj tfuj tfuj nech sa podari, ze v lete kocikujeme....😉
@trdielko149 aj mna ptidajte tiez chcem v lete rodit s vami 🙂
@lenkaoravcova dalšia v Blave ženy ! aha hu 😀 ma neštvite bo si aj Blavu za vás vybavím 😀 😀 čo nie je vylúčené v mojom prípade ... nakoľko som bola poučená že ak otehotniem čaká ma maratón vyšetrení rizikové tehotenstvo amniocentéza povinne atď. 🙄 ten grep mám na stole nezožrala som z neho ani štvrť bleeee a ten džús to je hrôza! grrrrrrrrrr 🤐
@trdielko149 no musim to aj ja vyskusat ten dxus
@lenkaoravcova jasne, ty mas kedy ovu? Nech ta zaradime do zoznamu 😉
@senselinka no ja mam dostat v utorok dnes na 25 dc som.mala jednorazove spinenie ja zdesena ze tak skoro nedostavam a odvtedy nic tak uvidime ci ta svina pride uz zajtra ☹
@lenkaoravcova fuuu, tak ty si dobre pred nami, takze sa chystas odstartovat augustovky 2016, heeeej? 😀
@senselinka no asi nie ked ma mrcha nahana ale rada by som
@lenkaoravcova nerob paniku a vydrz, mozno sa len drobcek zavrtal 😵
Baby ja slubujem ze ak do rana pri tejto hnusnej mrche prezijem...😞 a vsetko bude v poradecku pridam sa k vam na leto 😉😁😏
@lenkaoravcova aj ja sa hlasim na leto 🙂 dnes 18 dc
@lenkaoravcova prosim ta ake to bolo spinenie u teba ? u mna len taky ako krvavy vlasok a uz nic viac to bolo na 16 dc tiez som sa zlakla ze mrcha takto skoro ...takze verime ze sa to zahniezdila bublinka 🙂

@trdielko149 no ved jasne,ideme na to,kolac uz je v chladnicke,drahy je v praci do desiatej,ale ja si na neho pockam 🙂 a grckanie ak bude,tak to nejako vydrzim,len nech sme OK...