Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
ja som nečakala, že prvý mesiac sa zadarí, veď to je zázrak, keď to vyjde hneď. Uvidíme, čo bude do konca roka.
Hlien som podľa mna nemala, som z toho debil. cez plodné dni, ktoré mi ukazuje appka som mala obdobie sucha 🙂 Grepový džús pila, išiel mi aj ušami už a nič.
@e.vacka musis si to odsledovat appka to rata kazdemu rovnako v strede cyklu
Ahojte baby ja stale este trochu špiním mám tie femi kvapky,femibion,džús (bleee) a kde kupim ten gel čo tu spominate pro seed? V lekarni ci aj bežne v drogerii? Ďakujeeeeem ❤
Ahojte dievcata. Narazila som na Vasu diskusiu...tak ak mozem, pridam zopar tipov 🙂 Snad sa nenahnevate.
Plodne dni zistis pomocou hlienu krcka maternice alebo stavom krcka maternice (aj teplotou, ale kto by si ju meral kazde rano,ze). Mne sa osvedcilo toto. Hlien musi byt smyklavy...cize mokra suska, klzke pysky...hlien je ako vajcove bielko, aj sa tak natahuje, pripadne moze byt az vodovy...myslim, ze tento pocit sa neda nevsimnut. Ale...krcek maternice je na istotu...ked nie su plodne dni, da sa nahmanat prstom ako spicka nosa...velkostou aj tvrdostou. Ked je ovulacia nablizku, krcok zmakkne a otvori sa (to mozno citit nebudes, ale to ze je makky si vsimnes)...kontrolovat to treba kazdy den, ideal v sprche...je to trochu nechutne, ale ak ti ho skontroluje manzel v ramci predohry, este aj pacit sa ti to bude 😃😃 na to, aby zistil, kedy je makky a kedy tvrdy...treba par dni trening. Zarucene sa to ale da odsledovat. Pri sexe ziadne lubrikacne gely a oleje, ani sliny!...jedine vyslovene na plodnost...to savola concieve plus tusim.... lebo inak zabijaju spermonikov. Po laske, vylozit nohy, podlozit zadok (gravitacia je svina) a aspon pol hodku polezat v klude. A teraz bonbonik na zaver. Vela zien otehotnelo vdaka "prstikovej metode". Bud nastuduj na webe alebo polopatisticky...treba prstom nahnat spermosky ku vchodu krcka maternice...mozes ho mat totiz vychyleny, zboku, prilepeny o stenu vaginy a v tom pripade bojovnici nepreplavu tam kam maju. Cize zasa v podstate akoby obhmatat ten krcok...ideal...nechat na manzela 😉 je to smyklave, ale samej sa ti tam bude smatrat tazko (ale aj to sa da 😉
A ako vravi moja veriaca kamaratka, pomodlit sa (ku komu len chces alebo v co veris)...poprosit (dusicku dietatka aby si vas vybralo za rodicov)...vyziadat pomoc od tych zhora 😇
Ja osobne som navstivila aj homeopaticku a liecita, nestalo to malo, neviem, ktora metoda viac pomohla, ale som v tom 🙂 a to pri mojom veku a roznych neduhoch je maly zazrak
Zelam Vam vela lasky a dufam v skore hlasenie uspesnej akcie 😘😘😘
Ahojte babenky 🙂 Tak u mna dorazila mrcha presne vtedy, kedy aj bola ocalavana. Verim, ze o dva tyzdne sa to podari zasiat!!! Aaaaa, lebo uz zosaliem 😀 ale naozaj..ach..tak velmi by som chcela babenko este v lete
no mne prisla v nedelu na 26 dc ☹
@lenkaoravcova tiez som zacala spinit uz piatok vecer na 27DC a mrcha dorazila az teraz v noci :( Mozem zase veselo testy ponakupovat
@petulik1991 ja netestujem ja ma este clostylbegyt a pregnyl tento mesiac cize idem podla toho, uz to musiiii vyjst
Ahojte baby.tak prvy mesiac snazenia mam zasebou.vcera som dostala mrchu mala prist v utorok ale mam len taky tmavohnedy vytok slaby prsia stale naliate a bz 37,2 tak som si neni ista ci je to normalna ms alebo mozem byt tehu.dneska som sla k doktorovi ochorela som a mam antibiotika ale vraj ich mozu aj tehu lebo som mu spominala ze s priatelom sme sa zacali snazit.ak ste mala niektora podobnu skusenost ako ja tak napiste🙂
@trdielko149 ja som ho kupila v intenetovej lekarni, alebo z amazonu? uz neviem, ked tolko veci uz kvoli tomu snazeniu kupujem 😀 .. . pre seed, take zeleno modre balenie..
@karolinagabika faaaaaakt? juj to sa tesiiiiim 🙂 🙂 velka gratulacia, my sme sa uz s mojim dohodli ze od bud.roka sa pokusi tak naplanovat tu pracu ze aj ked vydrzi v zahranici dlhsie ale bude chodit cez plodne dni :D dala si mi velkuuu nadej 🙂
@lalia87 To som rada, vidis, ze nadej je vzdy 😉 Ked moze, nech si to tak naplanuje. Ja vo stvrtok uz idem 1krat s tymto ku gynekologovi 🙂 Len som vysadila lieky z alergologie, tak soplim, kycham 😀
@karolinagabika haha, nevadi, sopli, kychaj, vsetko to za to stoji :D ale nie 🙂 ja este dufam v december, beriem inofolic a ked nie, tak potom budem sice dlhsie cakat na chlapaka ale nech aspon chodi v pravy cas 😎
@renimac ms by mala prist az okolo 26-ho, ale velmi ma laka testnut uz koncom tohto tyzdna, kedze to uz budem dost daleko po ovu, ja ju mam relativne skoro a dlhy cyklus... ale asi som ju tento mesiac zle urcila a podla vsetkeho vtedy, ked naozaj bola, sme s mm neboli v spravny cas spolu, takze nic necakam...
Ahojte, tak ak mozem tiez sa pridavam ku vam 😊 snazime sa kratko o druhe mimi zatial veru nic 😉
juuuj tak to cobydub testujes, potom sa pochval 🙂 ja mam dostat az koncom buduceho tyzdna, no pravdu povediac necakam pozitivni vysledok, lebo ja hlupa som zacala sledovat, pocitat (neviem naco, ked malu sa nam podarilo zamiesit na prvy sup a nedavame pozor prvy mesiac), neodsledovala som, prepocitala som sa a cez ovu bol celibat :D
Ahojte, patrim sem, vlastne patrila som do letnych snaziacich sa 2015, teraz do jesennych a obavam sa, ze uz je dost blizko k zime a stale nic ☹ som tu nova, po ocku temy z Ideme na to citam dlhsie, a mam otazku - viete niektora "citat" spermiogram? Uz som to pisala do inej temy v rubrike zdravie, ale nikto nic :-/ ak viete, dajte prosim infosku, hodim ich sem, alebo do spravy.
A ked uz vas citam, napisem, ako sme na tom - podobne ako @lenkastar - prve bolo hned a toto druhe, s vacsim odstupom, nie a nie ☹, snazime sa tak naozaj piaty mesiac (a tak, ze "skusime - uvidime" uz skoro rok) a pride mi to ako prekliate cele 😖
@chryzantema333 a co maju vraviet tie co nemaju ani jedno? :(
@chryzantema333 no musim dat za pravdu @giziinka, co tie zeny, co nemaju ani jedno? Odhliadnuc od toho, ze my snazime cez 2 roky o prve. Tes sa zo svojho dietatka, mas totiz istotu, ze jedno dieta uz mas, druhe pride casom 😉. Drzim palce 🙂.
Hej, uplne s vami suhlasim, a som rada za "to jedno". ono je to tak, ked srdce tuzi, tomu nezakazes, podobne ako pri prvom je to aj pri druhom... a preto chapem matky aj viac deti, ktore tuzia po dalsom a su sklamane z neuspechu. Ked budete mat prve dietatko a budete chciet druhe, rovnako budete smutne z neuspechu.. skratka srdcu nerozkazes. A co mate hovorit? Mozno najst si nieco pozitivne na tejto ceste, u mna je to napriklad to jedno dieta, ktore uz mam. U vas mozno vek? Ste mlade? Mozno ine okolnosti? Kazdy si musi najst to svoje, inak by zcvokol 😉
@reminac, dakujem za palce, drzim palceky rovnako.
@chryzantema333 az taka mlada nie som a kedze chceme aspon 2 deticky, tak to prve by uz nemalo zdrzovat a otvorit cestu druhemu 😝. Chapem Ta, ver mi, tuzba je tuzba, ale my nemame ziadnu istotu, ci nejake deti budu. Aj ked ja verim, ze ano 😉. Hlavne si drzme palce navzajom, @lestate to krasne vystihla.
Baby otazka mozno odveci ale po uzivani Inofolicu sa vam nestalo,ze ste mali mega silnu mrchu? Ja som sice nikdy nemala slabe ale toto sa mi zda moc... normalne zo mna (s prepacenim) vypadavaju hrudy ☹ ☹
@ninus22 nemal by menzes skor upravit?
@lenkaoravcova každemu to asi posobi inak....uvarila som si alchymilkovy caj radsej ☹

@e.vacka a co nebol hlien? Grepovy dzus nepomohol? Neboj, mozno budes prekvapena ked bude ms meskat....