icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

chryzantema333
16. nov 2015

Po rozhovore s dr. uz prestavam mat istotu akukolvek :-/
@ninus22, nemoze to byt tym, ze upravoval vsetko tak, aby to bolo perfekt - a teda aj vystelku maternice, a preto je teraz silnejsia? neviem, tak mi napadlo, nemam s tym osobnu skusenost, len z toho, co som sa za posledne obdobia dozvedela po internete..

petkazh
17. nov 2015

@monique89 aj ja sa chystam koncom tyzdna testnut...dnes som 20 dc a 11 dpo ..drzme si spolu palce 🙂

charlotte4488
17. nov 2015

Ahojte s manzelom sa snazime o 2he babatko od januara a stale nic...Od oktobra som nastupila naspet do prace po materskej. Ake vitaminy beriete? Prvy decembrovy tyzden sa chystam ku gynekologicke na folikulometriu.. kupila som si inofolic v maji ale zatial nezabral.

petulik1991
17. nov 2015

@chryzantema333 Presne tak ako ja s priatelom sa snazite 🙂 aj ten rok "skusime-uvidime"a nic.. Iba to prve dietko este nemame. Chceli by sme 3, tak to prve by sa uz mohlo poponahlat 🙂

malacarodejnica
17. nov 2015

ahoje, ten grepovy dzus sa ma pit kedy?
pomaha to hlienu aj ovulacii? mne sa pocitovo zbiera uz na dalsi menzes, takze zaciatkom decembra mozme zacat nanovo...

zabka12
17. nov 2015

@ninus22 inak aj ja som na tom podobne, ale infolic beriem uz 4 mesiace..takze to asi nebude ono... Cez vikend som myslela,ze umrem... 😐ale uz je dobre 😉a bude este lepsie neboj😁😎😉

renimac
autor
17. nov 2015

@jeinabe ty si mala ako dlho ten plodny hlien? Ja uz asi 7 dni vkuse, mozno aj viac. Tak teraz neviem, ci uz ovu bola alebo len bude, alebo ten grepovy dzus este ucinkuje aj po ovu 😀.

motorolka
17. nov 2015

Ahojte dievcata, aj ja sa chcem pridat, my sa snazime uz nieco cez 2,5 roka, mali sme zatial len jeden uspesny pokus, ale neskoncilo to dobre, tak skusame dalej, no verim akosi, ze sa to tento mesiac podarilo... 😉

renimac
autor
17. nov 2015

@motorolka ahoj a vitaj, tak snad nas spolu s Tebou bude tento mesiac viac 😉

monique89
18. nov 2015

@petkazh hmm tak ja som sa odhodlala byt disciplinovana a testnut az na buduci tyzden v den ocakavanej ms, cakam na @renimac 🙂

zuzka71291
18. nov 2015

jooooj, baby..ja neviem, co mam robit...ms nikde, bolave prsia, krize...neviem, ci ist ku dr s tym, aby mi pichla vyvolavacku, aby sme sa do toho pustili naplno alebo este cakat, kedze ani neviem, kedy mam oficialne cakat ms..alebo si spravit este test, kedze ms by mala byt pravdepodobne niekedy v týchto dnoch...myslite, ze ked som polroka nemala ms a pri poslednej kontrole tam dr videla pekne velky folikul, ze moze byt, ze aj ked tam je folikul, tak ms nebude? ..alebo ked tam bol folikul, tak musi prist aj ms?

majaon
18. nov 2015

no ako zienky? nejaka nova tehulka...? my sme snazilkovali cez ovu o 106,tak uvidime koncom mesiaca co a ako...drzim palce aj paste kazdej jednej snazilke 🙂 😉

jeinabe
18. nov 2015

@renimac no ja som mala 8 dni vkuse, kym som mala hlien, tak sme sa vkuse snazili....no vidis grepovy dzus robi zazraky....😉

renimac
autor
18. nov 2015

@jeinabe no uvidime, ci pomohlo, ja som mala asi 8 dni vkuse tiez 😀.

lienka1987
18. nov 2015

Dnes som sa v práci rozčúlila až ma v podbrušku rozbolelo, následne ma pot oblial.. Uz som vedela, ze hnusoba došla, takze tento mesiac nic 😒 nevadí ideme ďalej 😉 ..popri tom sa chcem opytat, grepovy džús pijeme od 1dc až do ovulky? Hlúpa otázka, ale nemôžem v toľkých stranách to nájsť.. 🙂 a alchemilku do ovulky tiez (pre istotu)?!

butterfly333
18. nov 2015

@lienka1987 alchcemilku od 1DC a grep par dni pred ovu.

lienka1987
18. nov 2015

@butterfly333 dakujem 😉

renimac
autor
18. nov 2015

@lienka1987 alchemilku od 1DC do ovulacie, grep hned po skonceni menzesu do ovulky, pre istotu este den dva aj po 😉

lienka1987
18. nov 2015

@renimac dakujem 😉

butterfly333
18. nov 2015

@lienka1987 myslela som že to bude jasne tehu ked si mala taky krasny ovu test a tak neskoro.

lienka1987
18. nov 2015

@butterfly333 asi si si ma s niektorou pomýlila, lebo ja som si nerobila ovu test a mrcha došla na 29dc 🙂 nevadi 😉

butterfly333
18. nov 2015

@lienka1987 no dokelu asi tak soriiii 😀 😀 😀 😀 😀 tolko strano som pozerala že som sa pomýlila.

lienka1987
18. nov 2015

@butterfly333 nevadiiiii 🙂

renimac
autor
18. nov 2015

@lienka1987 ja chodim uz skoro rok 😉

zuzka71291
19. nov 2015

Babyyyyyy.musim sa tu aj ja s vami potesit...uz to vyzera,ze mi prisla ms...cize sa do toho mozeme dat naplno. 😊uz to nebude len na mojich dohadoch...jupiiii. 😊cize.alchemilka 1DC a dzusik po ms?booozinku. Z ms som sa nikdy tak netesila ako dnes 😊uz budem aj ja do bodky oficial snazilka. 😊

lenkastar
19. nov 2015

@zuzka71291 tak super.drzim palce nech sa to podari co najskor.inak baby mna tak dobre 2 tyzdne tak pobolieva podbrusko ako keby ms chcela prist...pri prvom tehu som to mala tiez.potom som citala, ze to je uhnuezdovanie vajicka.no uvidime co sa bude diat v piatok 😊

lalia87
19. nov 2015

ženušky koľké tu máte ten mobilný ms kalendár? čo myslíte, na koľko % je tam správne vypísané to plodné obdobie? MS mi chodi +-1 deň podľa kalendára, myslíte že aj pl.obd. je tam tak správne vyznačené? 🙂

lenkaoravcova
19. nov 2015

@lalia87 to vobec nemusi sediet je to uplne individualne niektora ze na ma ovulaciu uz na 10. den ina na 20 zistis iba podla hlienu alebo testov

luckalucinka
19. nov 2015

@lalia87 ahoj. Aj ja ho mam v mobile, a ms mi tiez podla naho chodi v podstate nacas. Ale ta ovu... Co ja viem? Velmi tomu neverim. 🙂