icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

lalia87
19. nov 2015

mne zrovna teraz podľa ms kalendára končí plodné obdobie a veru som mala stále "mokro"
😀 tak asi to sedí v rámci plodného obdobia, ale presne či ovulácia sedí, to neviem veru, skôr nie ako áno 🙂

butterfly333
19. nov 2015

@lalia87 Ja mavam ovu okolo15 DC a ešte na 20DC som bola velmi mokra ako by bola stale ovu aj kalendar v mobile mi hlasil že plodne obdobie tehotenstvo vysoká šanca.No neviem.

zuzka71291
19. nov 2015

a ste tu teda niektore, ktorym vychadza ovu na zaciatok decembra? 🙂 prvy decembrovy vikend?...viete,tie, ktore si najdeme // ciarky doslova pod stromcekom ...;)

katleen66
19. nov 2015

@zuzka71291 Ja sa hlasim, pravdepodobne 😀

butterfly333
19. nov 2015

@zuzka71291 ano jaaaa vtedy mi vychadza ovu.

yakina
19. nov 2015

@butterfly333 aj ja to mám takto, ovulacny test pozitívny, ale mokrá som aj 5 dní po :-\

butterfly333
19. nov 2015

@yakina no ved to tak aj na 20Dc som bola dost mokra a kalendar mi pisal že plodne obdobie tehu šanca vysoka.

zuzka71291
19. nov 2015

@katleen66 prve babo?
@butterfly333 super baby, tak si mozeme podavat aktualne info 🙂 .a dali ste sa aj na alchemilku a grepy? Ja sa z toho neskutocne tesim, kedze doteraz to u mna nebolo cierne na bielom, ze proste vtedy mas plodne a bodka :D teraz, ked uz viem, ze mam spat svoj cyklus, to bude hadam podla mojich predstav..vsetky tri budeme tento mesiac len usmievave a pozitivne naladene, ze budeme mat prenadherne vianoce s // ciarkami 🙂

butterfly333
19. nov 2015

@zuzka71291 ano už sa tešim.A kedy mate dostat ms??Ja som dnes 29DC čiže v sobotu hlasim 1DC .
@katleen66 Alchcemilka nachystana ja mam aj femi kvapky od valoviča grep tak isto a včera som objednala macu aj pre mm.Ten ide zajtra na spermio.Ja mam HP v poriadku.A čo vy??

zuzka71291
19. nov 2015

@butterfly333 ja som dnes dostala ms,cize dnes mam 1DC.akurat idem domov z roboty,tak zalievam alchemilku a po ms zacnem aj s grepmi. 😊ja mam este Inofolic.ja som sa liecila na endometriozu,cize toto je po polroku moja prva ms a neskutocne sa z nej tesim😃lebo uz viem,ze sa do toho mozeme naplno pustit 😃a vy sa ako dlho snazite?

butterfly333
19. nov 2015

@zuzka71291 no začali sme oktober 2014 do aprila lebo som išla na dve operacie nohy a kolena tak sme to na pol roka prerušili.A začali sme znova tento cyklus ale aj to od 20DC kedže kalendar v mobile hlasil plodne obdobie tehu šanca vysoka no aj tak sa asi nezadarilo.Dnes som 29DC.

katleen66
19. nov 2015

@zuzka71291 @butterfly333
Anooo prve 🙂 My sme tento mesiac este len zacali, aj to bolo take vselijake, som zatial 24DC, ms ocakavana v pondelok, ale uz ma brucho pobolieva, tak uvidime 🙂 Plodne dni vsak vychadzaju na zaciatok decembra, ako vy...a grepovy dzusik nachystany napodobne 😀

senselinka
19. nov 2015

Baby, o nejake dva, tri dni mam mat ovulku, ale muz ma uz treti den crevnu chripku... Akoze uz som sa aj dorevala, lebo vlastne odkedy sa snazime, vzdy nam v case ovu do toho nieco pride, fakt 😖
Myslite, ze ma vyznam sa snazit? Alebo budu spermose take oslabene, ze radsej nie? Uz by som asi nemala silu na dalsi potrat, ak by boli nekvalitne spermie a babo by umrelo... 😢

butterfly333
19. nov 2015

@katleen66 ja zatial v pohode ms ma prist v sobotu.

lenkastar
19. nov 2015

Baby tak ja hlasim 1DC 😞 snad tue vianoce budu s // 😊

monique89
19. nov 2015

@lenkastar juuj to je mi luto, myslela som na teba... ja mam dostat az na buduci tyzden, ale citim, ze nic z toho tento mesiac. nic to, ideme dalej, vianoce su nase 🙂

lenkastar
19. nov 2015

@monique89 noo do vianoc to hadam dame 😉 len ked so predstavim to tehu v lete 😢 malu mam v juli a to bol hnus 😞 a ty?

monique89
19. nov 2015

zeny, tak ja som ucinila vazne rozhodnutie a ani si neviete predstavit, aka som spokojna... namiesto hladania novej prace na zmluvu, pri ktorej by som musela odist od malej a nechavat ju tatovi/babkam/kamoske (jasle nechcem), som sa znova pustila do podnikania, prace mam tolko, ze si mozem vyberat a som doma, kazdu chvilu jej mozem dat pusu, dopoludnie patri jej, popoludnie praci a este mozeme aj takmer kedykolvek vyrabat babatko 🙂

monique89
19. nov 2015

@lenkastar moja mala je junova... ja sa skor nez leta obavam tehotenstva pri malom dietati, ale my to dame 🙂 niekedy mam pocit, ze viac chcem sestricku alebo braceka pre malu, nez dcerku alebo synceka pre seba, znie to sialene a mozno nelogicky, ale ja ked vidim, ako mala vykrikuje na kazdy kocik "ba" (ako babatko) a chce don nazerat...

lenkastar
19. nov 2015

@monique89 😊 tak ty mas take rocne? My mame uz vyse 2 rokov a mala dost casto tatinovi hovori: Tatinoo kupis babenkooo? A on jej na to: Uz sme odoslali objednavku 😃 ona je sikovna urcite bude pomahat- podat cistu plienku a tak 😊

lenkastar
19. nov 2015

@monique89 a co to mas za pracu? Prezrad 😉

monique89
19. nov 2015

@lenkastar ano ja mam take babatko este, co ti poviem, junova a este nechodi, lenivcek nas :D inak je uplne ok, tak sa smejeme, ze zacne naraz chodit a kocikovat surodenca :D

monique89
19. nov 2015

@lenkastar som prekladatelka, pracujem na zivnost

lenkastar
19. nov 2015

@monique89 aaa tak to mas super 😉 ja tiez rozmyslam, ze zacnem nieco doma-kazda koruna dobra 😊ale neviem co 😊

trdielko149
19. nov 2015

@lenkastar vieš mne je úplne jedno kedy budem tehu hlavne nech som tehu ...hlavne že moje dieťa bude žit,nech nie je chore,nech mi nezomrie...prežijem aj 40 stupňov len nech mi nezomrie...
@monique89 naša Emmi začala chodiť ako 15 mesačná 😊

monique89
19. nov 2015

@trdielko149 nasa mala vcera 17 mesiacov... diagnoza ziadna, akurat mierna hypotonia svalstva na clenkoch, ale uz zacinam mat strach, ci je naozaj vsetko ok :(

monique89
19. nov 2015

@lenkastar ma to svoje vyhody aj nevyhody, momentalne je moznost prace z domu pre mna najvacsou vyhodou, ktora prevazuje nad vysokymi odvodmi aj prakticky nekonecnou pracovnou dobou 🙂

zuzka71291
20. nov 2015

@butterfly333
@katleen66 baby, mam pocit, ze sme na tom uplne rovnako..aj my sme sa totiz pre male rozhodli v marci, ale v aprili som bola na laparo a nasadili mi polrocnu liecbu, tak teraz bol prvy mesiac, co sme sa zacali snazit...ale katleen bolo to tiez kadejake, lebo mne sa len rozbiehal cyklus. cize teraz ideme na vsetko od zaciatku, som rada, ze sme sa tu tak nasli :D mozeme sa zverovat jedna druhej den po dni :D vcera som si zo srandy stiahla do mobilu menstruacny kalendar, som zvedava teda, co to za sranda :D Dufam,ze sa nam to podari, baby...pozeram, ze sa ku nam prida aj
@lenkastar ...mrzi ma to, ze sa teraz nepodarilo.ale verim, ze sa to vsetky dozvieme na vianoce ;) ...ja som dnes 2DC....

@monique89 osobitne pre teba...ahoj 🙂 ja som tiez prekladatelka inak...zacala som ucit, kedze som len v maji skoncila skolu...ale ked vidim aka suma mi prichadza kazdy mesiac na ucet, tak tiez zamyslam, ze by som sa pustila do prekladov, ale bojim sa tej zivnosti..len to, ze ked otehotniem, nebolo by to zleee...ale vieme ako to v praxi prekladatelov chodi, noooo...

butterfly333
20. nov 2015

@zuzka71291 super že niesom sama takto nam bude lepšie.Ja som dnes 30DC ms pride zajtra.Za chvílu idem s mm na spermio.Boli ste už aj vy??a čo HP mate spravene?
@katleen66

zuzka71291
20. nov 2015

@butterfly333 nie, nie, takto sme to zatial neriesili...dr mi povedala, ze sa mame snazit a ked sa nebude darit, mame prist, ale vlastne ani neviem, ake casove rozhranie myslela, ze ked sa nebude darit...to, ze ja mam tu endo...