Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Ahojte
@danielik87 ahoj 🙂
Ahojte mate niektora skusenost s transferom 3 bunkového embrika...?
ahojte tam podla viacerych by som mala mat ovu ale hlien nikde ... ale tak pijem dzus a kedze sme mali fakt pekny vikend no uvidime ... skusame zbadame vysledok v decembri 🙂
@chryzantema333 žena pekne píšeš no uvedom si že v tejto skupine sú aj ženy ktoré sa o dieťatko snažia fakt dlho neotehotnejú z jedného bozku ... a sú tu ženy čo napriek zdravému stravovaniu napriek tomu že si dávali pozor,nefajčia,nepijú ani len kávu sprostú! o bábätko prišli ... že sú tu ženy ktoré 8 mesiacov tehotenstva pregrcali zo všetkého,čo strávli tehotenstvo plné strachu lebo hned v začiatkoch krvácali ktoré odpadli aj 5 x dieťa sa narodilo akútnou sekciou predčasne choré a napriek všetkému dobrému čo spravili najviac čo sa len dalo o to dieťa prišli .... toť v skratke ja 😉 a tak je mojou prirodzenou túžbou mať zdravé dieťa a áno som človek čo chce to dieťa hneď aj keď telo je zničené unavené psychika je v "riti" potrebujem sa uzdraviť,postaviť na nohy zača žiť v umieraní ... nedokážeš si ani len štipkou predstaviť to čo ja vnútri v sebe ukrývam,ako sa cítim,po čom túžim ... každou sekundou si vravím netlač na pílu príde to,pozriem k nebu a vravím Max prosím pošli nám bábo ... čistá schyza čo ti poviem 😀 dokážem si zo seba spraviť srandu uznať si chyby a pekelne sa snažím fičať si životom ďalej ... ťažko sa žije to netlač na pílu,nesleduj sa kašli na to ... ako nemeriam si BT,nerobím OVU testy,užívam femibion,femi kvapky na nepravidelný cyklus stravujem sa normálne ovocie,zelenina každý deň,5 x denne papám,dodržiavam pitný režim ..nič špeciálne ... každej jednej snažilke prajem mať bábätko zažiť pocit šťastia,radosti ... 🙂 🙂 🙂
@malacarodejnica posexikovska gymnastika 🙂 cajiky tabletocky u nas presne tak isto 🙂 muzikovi vravim vsetko a on ma ukludnuje a drzi pri zdravom rozume 🙂
@trdielko149 krásne napísane a pravdivo.
@butterfly333 moja zlatá ďakujem ... rozohnila som sa čo ti poviem 😀 počúvam a čítam to z každej strany ..ono to príííde,neboj,vyprdni na to vtedy to príde ...aaaaa ! preo žijem v meste kde nie je žiadny kopec?! wtf! keby mala kopec výdem naň a hulákam 2 dni! 😀 fakt sa snažím vypnúť,zresetnúť ... nejde to som hyperaktívna ..
chcem ísť preč do teplých krajín lahnuť na nafukovačku tu hnusnú oranžovú z Croátie lehniť tam spáliť sa do bordova teraz sa ten odtieň po novom vola burgundy mať ticho počuť žblnkot vlniek volakde v keli na Bora bora či v kerej Márii ...a proste ništ len ticho nebo more ja ... ok už som prišla z utopie spat 😀
@trdielko149 to máš pravdu.vyprdnut sa na to nemysliet na to nerobit testy nemarat.No mne sa to zatial darí ale no stres je zabiják ked sa žena snaží a nedarí sa.Robíme aj nemožne už neviem kde je chyba a prečo sa nedarí.Chcem na to nemysliet no to sa jednoducho neda.Prišla som o 4deti tak sa už bojím všetkeho.Nemám už 20r ale 36r a čas letí.Teraz mi napríklad ms meška 3dni test som ešte nerobila lebo doma nemám no uvidím čo bude.No tiež by som najradšej niekam vypadla a nič neriešila.
@butterfly333 vždy som bola šťastný človek Emmka neviem ako sa nám podarila no čo mala som19 rokov ... o Maximka sme sa snažili dlhšie ale to bolo také snaženie povedali sme si Emmi je veľká je čas na bábo keď príde bude tu ... absolútne vôbec som neriešila nič ani vitamíny vôbec nič ... a pred rokom k nám zavítali // ... teraz som v situácii akej som ... túžim po bábätku ...túžim držať v náručí dieťa ktoré bude živé,ktoré bude zdravé ... lebo držať v náručí dieťa čo odchádza na onen svet jednoduché nie je ... obaja s manželom túžime ... a niekedy asi manžel viac než ja 🙂 držíme sa navzájom ..raz objíme on mňa raz ja jeho ... a poviem Ti zobudiť sa v noci na to že chlap vedľa teba,vojak,chlap na správnom mieste má slzy v očiach je niečo čo zlomí ... viem že mu je ťažko aj ked o tom nerozprava ....mal syna ... a ja mu šialene velmi chcem syna ešte dať ... asi to znie čudne ale tak to je ...chcem aby bol šťastný...chcem opäť vidieť jeho krásne oči šťastné .. ..chcem ... túžim...verím ..
@trdielko149 Chápem ta moja velmi dobre aj ked ja som sovje dieta porodila mrtve a videla ho len ležat pri sebe nemala som ho v náručí.No aj tak to bolo niečo strašne čo može žena zažit.Ano chlapi to prežívaju inak aj ked možno nedavaj najavo že im to male chýba ale je to tak chýba im tak ako nám.A verím že sa nam to podarí a budeme mat dieta po ktorom tužime a bude zdrave.
Defcata, vcera ovulka a plodny hlien. Snazili sme sa cely vecer. Nech boze daaaaaaaaa 🙂
Mam pocit, ze by to mohlo po roku vyyyyjst. Neviem preco, ale mam ho. 🙂
@butterfly333 @trdielko149 baby ! nenechajte sa rozhodit jednym "premudrelym" prispevkom ! nesmutit ! usmev na tvar ! a povinne 😀 kalendare uz mate premyslene ? obe mate deti takze to mate o to pestrejsie 😎 Hm ? hm ? Hm ? ??? @butterfly333 ten tvoj pubertiak by si tam uz mohol aj kondom najst 😀 😀 😀 ci uz ne/skoro ? 😀 😀 😀 😀
@dragulka to som nepochopila moj pobertiak a kondom?? 😕 😕 To ako moj syn ako v adventnom kalendari kondom?? No neviem či taký kalendar zoženiem.
@butterfly333 jj 😀 neviem odkedy si sa zapojila k nam ale cca pol oktobra sme tu vyhlasovali rozne vyzvy. jednou z nich je vyroba adventneho kalendara pre muzov / deti. no zhanat taky kalendar asi nezozenies aj ked mozno aj taky existuje v roznych srdieckovych obchodoch 😀 😀 😀 no kazdopadne dnesni pubertiaci su uz dost dopredu, ci ? daj daku funny prihodu na pondelkovy obed 🙂 frajerku este nema ? 🙂
@dragulka no prave že má frajerku aj bol snou unás no či snou už spava neviem asi nie ona má len 14r ale ak by už mal sex tak to mi nepovie skor mm by otom vedel.No neviem či ste si pozerali moj album no on na 15r vobec nevyzera. 😀 😀 😀 A kalendar adventný ani pre mm som nerobila to ma vobec nenapadlo.Už ste robili ??
@dragulka ja a moja laska. Synček moj.
@renimac no ty si sikulka !!! ze si take dobre dievcatko tak na vianoce dostanes od jeziska darcek !!! tehu nevolnosti ako pre teba 😝 😝 😝 schovavaj tam kde manzela nenapadne chodit - pracka, tam kde mate cistiace prostriedky, zehlicka, alebo do jeho skrine :D mne manzel ked chce schovat darcek tak ho väcsinou dava do mojej skrine kde nikdy nehladam 😠 😠 😠
@butterfly333 tak my s renimac ocividne ano, uvidime ci sa niekto dalsi pridal. praveze taky obyc kalendar je nuda. ja som tu pisala par napadov pre deti aj muza ako - pastelky, poukaz na omalovanku ( to nemestis do vrecuska 🙂 ), listok do kina, masaz, vecera podla chute, ovladac od TV na cely vecer 🙂 a taaaak
ja si idem vyrobit male hnede vrecuska a tie naplnim roznymi takymito vecami, ved nemusi to byt vzdy len o cokolade. preto som sa pytala ze ci tvojmu pubertakovi uz nie je cas aj kondom tam dat 😀 ja mam pocit ze ta dnesna mladez je uz akasi moc mudra a predbieha dobu 😠
@butterfly333 toto je tvoj 15 rocny syn ????? a to vedla neho je ta 14 rocna frajerka ? no wau !!! 15 by som mu nikdy netipovala 😀
@dragulka ano to je jeho mamaaa 😀 😀 😀 😀 😀 to je foto z leta už ma vačšiu bradu.
@butterfly333 😲 to si ty ? no teeeeda nepomylila si si fotku ? nie si tam s muzom ? aj ked ... no wau...aj ja chcem vyzerat takto dobre ked budem mat 15 rocneho syna 😎 a vobec chcem mat takeho fesneho 15 rocneho syna 😀 😀 😀 😀
@dragulka Ano to som ja no vravím foto z leta tak teraz vyzerám aj ja trocha inak.Určite si krásna a ked budeš mat syna a bude mat 15r budeš určite krasnučka.Ja ked idem zo synom na nákup tak a stretnem kamošky tak sa len usmievaju a ja že čo je no oni že ty máš milenca ved tvoj mm vyzerá inak.Ja že čoooo?? Ved to je moj syn. No nechceli mi verit.

@chryzantema333 prispevok pises pekny len skoda ze do skupiny snaziliek...tj. do skupiny ktora riesi otehotnenie, skupiny ktora si podava info o vitaminoch, odovzdava si info, podporuju sa v den ovu. pokial si si dobre precitala prispevky od zaciatku tak sme prave skupina kde si nemeriame BT ( aj ked niektore clenky si ju meraju ), snazime sa testovat malo a necikame na testy denne, sledujeme si hlien prirodzenym sposobom ale sak kto nie ? uprimne, ty sa tiez nepozries na to co z teba raz mesacne vychadza ? ked vidis priezracny hlien nemas hned myslienku ze "ideme na to, ovulacia je tu ? " mas pravdu s tym co nasi predkovia ne / mali ale zaroven nesmies zabudat ze nasi predkovia nemali mobilne telefony vo vreckach nohavic ( muzom to znizuje zivotaschopnost spermii ), nemali TV takze po veceroch sexovali miesto kukali TV, nemali sedave zamestananie, kedze kopali na poli od rana do vecera, nemali taky spolocensky tlak v zamestnani a okolo na vykon, vysledky, atd ze stres takmer nepoznali. po cestach sa prehanali kone a nie auta ktore produkuju splodiny atd. takze by som povedala ze vsetko je potrebne prisposobit dobe. verim tomu ze keby zijem niekde na salasi v Tatrach tak by moje telo reagovalo inak ako reaguje na zivot v meste. aaaaa tak dalej. na co ale poukazat som chcela je nie to ze je spravne brat vsetko na co napisu "podpora na otehotnenie" a myslime a blaznime sa kadzy den na to ze pichnutie v bruchu je uz asi tehotenstvo ale poukazat som chcela na to ze robis presny opak toho co pises a poucujes nas, tie, co robia to co ty 😀 nic v zlom naozaj a neuraz sa ale v prvom prispevku pises ze nechavas to na nahodu a hned prispevok za tym ze idete na to s "oplodnovacim" lubrikacnym gelom ktory tu nepouziva ani jedna z nas 😀 ale to len tak na okraj som chcela poznamenat 😎 😎 😎 tak mier a lasku a kazdy nech sa snazi o babo svojim zdravym rozumom a tak ako mu to vyhovuje. tolerujme sa a lubme sa 😎 😎 😎 😎