Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@dragulka to je moj syn z prveho manželstva.
@katinka110 je to tam kolko meska? gratulujem
@lenkaoravcova este len 1den 🙂
@ninkapralinka rado sa stalo, i ked hned, ked som ti napisala, som si pomyslela, ake to je lahke radit druhym, aby netestovali priskoro, ale az v den ocakavanej ms, nestresovali sa tym a blabla... je to sice pravda, no ale da sa to? mne ma ms dojst najneskor v sobotu, no pre istotu nemam doma ziaden test a dnes som sa obluuukom vyhybala obchodom, co ma tak ruky svrbia :P
@katinka110 je tam vidiet slabu ciarku 👏😊
@katinka110 tiez by som si chcela v blizkej dobe najst takehoto "ducha". Potisku gratulujem 🙂.
@katinka110 blahoželám 👍 😁💜
@renimac dakujem velmi pekne.dufam,ze uz bude len silniet
@katinka110 a posli nam nejake tehu bacile, niektore sme tu prilis dlho, uz sa nam treba presunut do skupiny tehuliek 😉.
@katinka110 tehu bacile poprosime
Ahojte, ja sa tiež pripájam k cakatelkaaam 😊 A snazilkaaam...
Čítam čítam, neoplatí sa robiť skôr tehu test? Mne majú prísť krámy v piatok...
Ale úplne náhodné sim si začala asi pred týždňom robiť ovu testy A stále je pozitívny... A nakoniec som sa tu dočítala,že to môže znamenať aj tehu 😊no ani neviete, aká by som bola šťastná.
Najšťastnejšia!!! Nič v živote by mi nechýbalo 💜
Všetkým nám držím peste ✊ na Vianoce by to boli krásne darčeky 🍀😍
@renimac
@lenkaoravcova jaj baby z celeho srdiecka vam zelam aby ste si nasli co najskor krasne kolajnicky a samozrejme posielam tehu bacile 🙂 😉 baby ja som fakt neverila ked som videla test lebo som mala uplne priznaky ako pred ms.cize az ked dnes ms meskala sice len 1den tak som isla len tak testnut cakal ma takyto prijemny sok
@katinka110 super a po akej dobe sa podarilo?
@micka511 je tam sanca
@katinka110 este som sa nedocitala co je duch, ale podla mna ked je tam naznak, tak je tam aj maly obyvatel nie? juj tesim sa, prajem si veeeela takych fotiek vidiet a verim, ze je to vysoko infekcne!
@lenkaoravcova ďakujem 😊🍀 to by bolo úžasne...
@lenkaoravcova po 3mesiacoch
@katinka110 pi akej dobe sa vám to podarilo? 😊
@katinka110 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pre mna sci-fi.... nechapem, ako sa to niekomu podari tak rychlo. Niekedy mam pocit, ze mam asi zlu karmu ☹.
@lenkaoravcova držím moc peste ✊
@trdielko149 no ms nikde a tehu test negat tak nič z toho
podla mna na to mysliet treba, vsak pritahujeme si veci na ktore myslime 😎 takze sup, kazda si predstavte male ruzove babo v naruci a povedzte mu, ze sa na neho tesite nech sa uz mota kdekolvek. Citim, ze to moje ma tak max 0,2 svetelnych rokov cesty :D :D (trosku scifi na odlahcenie mojej menstruacnej nalady)
Ahojte zienky..taaaakze..my sme sa do toho s manzelom pustili minuly utorok..ked nam na kontrolnom spermiograme povedali, ze su vsetci krpci v poriadku..kedze bol po silnych liekoch. Az ma prekvapilo, ze hned ,,zasial"...ja som dlhe roky(10) uzivala antiku..a uz mi to nerobilo dobre...no a tak nejako sme sa dopracovali k tomu, ze vsak sa nebudeme snazit..ale nebudeme si davat ani pozor..no to ako keby mi povedal- chod si kupit ovulacne a tehu testy.. :D.. takze sa teraz sledujem a neviem ani co sa vlastne s mojim telom deje..ci je to ovulacia, zahniezdenie, pms...to tu tie antikoncepcne roky. Je tu niekto s podobnym pribehom? 🙂
@rococco ahoj ak sa smiem spýtat aký mal mm výsledok spermiogramu prvý krat?a čo mu pomohlo na spermie.Lebo my sme boli v piatok a mm má vela spermíí su zdravé ale niektoré su pomalé.že čo mu pomohlo?Berie zinkosel a macu.
@butterfly333 no..my sme si museli dat pred liecbou zamrazit..bo sa nam mohlo stat ze by sme mohli ostat neploplodny..no a po roku sme sli znovu..ze ako sme na tom..a vsetko mal niekolkonasobne lepsie...no a podla nas s manzelom je to tym, ze prestal fajcit a obmedzil alkohol..i ked s kamosmi si samozrejme obcas da. ;)

@butterfly333 😀 😀 😀 😀 😀 no vidno ze si chalan pobral tie naj geny z vas dvoch 🙂))