icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

butterfly333
23. nov 2015

@rococco no moj mm nepije vobec fajčí trocha ale doktor poveda lže to fajčenie je v norme.Len ten stres trocha ubrat z neho.Snad sa nám tehu podarí.

rococco
23. nov 2015

No vyhni sa v dnesnej dobre stresu. Kde ste boli na spermiograme? Ako dlho sa uz snazite?

butterfly333
23. nov 2015

@rococco boli sme len u urologa na spermio.No začali sme sa snažit oktober 2014.do apríla potom ma museli operovat nohu aj koleno tak sme to na pol roka museli stopnut.No aj ked som stale doma pn tak sme začali tento mesiac sa snažit aj to sme sa rozhodli na 20DC a dali sexík naplno.No dnes som 33DC ms meška 3dni no test negat.Tak neviem uvidím či príde či ma len natahuje tá ms??

rococco
23. nov 2015

@butterfly333 my sme do toho vhupli minuly tyzden..tak som velmi zvedava..hlavne na svoje telo..kedze som roky brala anitiku..a neviem citat jeho naznaky. Mne by mala ms prist buduci tyzden..tak som zvedava co bude..ale viem, ze keby sa to podarilo na prvy sup..by bola mega nahoda.

zuzka71291
23. nov 2015

Babenky.ja sa prave ucim vyvinovu psychologiu...panecku.ako sa dietatko vyvija v brusku,co vsetko zacina vnimat novorodenec a pod.az mam zimomriavky a tak velmi si zelam,aby sa ma to co najskor bytostne dotykalo 😊inak som 5DC a zacinam pit grepovy dzus...mysllite,ze ho pit uz teraz,ked vcera skoncila ms?

zuzka71291
23. nov 2015

Ci staci pozdejsie?

zabka12
23. nov 2015

Tak jak ste sa rozpísali ;) no ja 10DC dobrala som fyto sóju dnes a začala som piť grepák 😀 inak je celkom fajn, čakala som, že bude hnusnejší 😝 stále si ulietavam na Infolicu už 4 meisac plus prvý cyklus Alchemilka... nuž uvidíme kedy sa uráči mojej plodnosti dostaviť 😀 😎 😝 budem informovať... @renimac a @dragulka - krásna diskusia, aj mne sa páčila ;)

kukulienka83
23. nov 2015

ahojte dievcata...som sa odmlcala na tyzden a normalne nestiham citat... a kolko nas tu pribudlo... tolko novych pribehov... ale vsetko poctivo precitane...
no ja som sledovala teda ten hlien, lebo podla kalendara nam to nevychadza, tak si myslim ze mam ovu uplne inokedy ako je to nalinkovane... a uz 9-ty DC som mala hlien taky ako opisuju ze plodny...myslite ze je to mozne..? trvalo to asi tri dni... a snazili sme sa teda ten 9-ty a este aj 11sty DC... ale sak posnazime sa aj teraz, ked to pisu tie tabulkove plodaky... ale uz som taka nazhavena ze to vyjde tento mesiac, ze neviem ci to rozdycham ked zas ta mrcha jedna protivna pride... MS cakam 8.12. vecer... teda ja ju necakam a zakazujem jej chodit... tak... 😝

trdielko149
24. nov 2015

@butterfly333 ešte hlavu nevešaj!

no baby moje grep som pila na litre ten dzusik mi chutiii 🙂 my sme vcera aj sobotu boli spolu taaaak mrcha nepríde a určite je to tam 😵 😵 @renimac @dragulka ženy moje ako?

renimac
autor
24. nov 2015

@trdielko149 na.... teplota klesa uz od vcera rana, takze menzes za dverami... uz 25. cyklus bez //. Viem, ze treba mysliet pozitivne, ale vcera som sa rozplakala, ci ja vobec niekedy budem mamou ☹. Slubujem Vam vsetkym, ze od noveho cyklu prestavam merat uz aj teplotu. Uz nevladzem. Vediet tyzden pred, ze sa zas nepodarilo. Aspon budem moct dufat do konca. Baby, drzim Vam palce.

dragulka
24. nov 2015

@rococco som ten isty pripad ako ty. z osobnej skusenosti ti radim ze po vysadeni antikoncepcie to podchyt a ries hned a necakaj ako ja. ja som anti vysadila cca v novembri. menzes som nedostala do maja cize cca 6 mesiacov, dostala som vyvolavacku a znovu od maja do augusta nic, cyklus mam total rozhadzany, neviem kedy je co. kolko mas od vysadenia ? pokial ti nenabehne pravidelny cyklus odporucam ti hned to riesit. bud si kup inofolic ten je vraj na nepravidelny a upravi to alebo to rovno pories s lekarom nech ti poradi ako a co na to. ja som to zanedbala a stratila som tak vela casu. aj ked kto vie, co by bolo keby .... 😎
@zabka12 sak sa pridaj, takto nas tu nechavas s @renimac drzat to tu na hladine usmevu 😀
@trdielko149 ja som tiez bola na dzusoch ale uz mi dosiel, asi dnes pojdem na lov. tiez som sa uz prepila do stavu ze mi chuti a nemam problem aj liter na posedenie vypit. ale inak si to davkujem a zistila som sama na sebe ze naj ucinok ma ked ho pijem vecer. asi ma aj telo cas viac vnimat co do seba nalievam ked uz som doma v klude 😀 😀 😀 😀
@zuzka71291 grep by sa mal pit od 1 dna do ovu. aspon tak sme to tu rozoberali. predsa len potrebuje vsetko svoj cas kym zaberie.

dragulka
24. nov 2015

@renimac ale no tak hlavu hore ! spis s holym zadkom v noci, teplota ti klesne a potom to takto vzdavas. prestan s meranim a stresovanim sa. nestaci ze mame toho plne hlavy ? musis si este nakladat aj s meranim teploty ?

renimac
autor
24. nov 2015

@dragulka ved preto pisem, ze uz nebudem merat. Ja som ovu testy pouzila raz v zivote, takze toto bol moj sposob ako zistit, ci vobec ovulujem, kedze moja lekarka to mala na haku a nesledovala, ci ovulacia prebehla.

dragulka
24. nov 2015

@renimac a nechces ju vymenit ? ved prehod sa k takemu co ich to bude aj zaujimat

renimac
autor
24. nov 2015

@dragulka uz som vymenila, od oktobra mam noveho super lekara 😉

trdielko149
24. nov 2015

@renimac no no no depka!!! mrcha nepríde ! ja ti dám! my budeme spolu tehotne a este sa budeme aj na sebe smiat ake sme hysterky boli ... ale ano moja viem ako sa citis ... mne len 3 cykly nevysli a vesala som hlavu bola v depresii skoro celu mrchu ... a ty si daleko viac vyskusala nebudem ti pisat ze nemysli na to lebo viem ze sa to neda a tie slova nenavidim z celej duse ... a este otazocka CAR nechcete riesit? lebo ja mam napriklad gynekologa ktory je odbornik na neplodnost a rovno mi povedal ze ak do marca sa nam nepodari otehotniet urobi vsetky potrebne vysetrenia a nasadi liecbu ...ved teraz ked mi daval vyvolavacku mi aj krv brali na hormonalny profil ja som o nic neziadala sam od seba lebo vie co sa stalo .. posielam ti aspon male modre ... hlavu hore ...

renimac
autor
24. nov 2015

@trdielko149 kedze mame vsetky vysetrenia za sebou, CAR ma u nas vyznam len v pripade IUI. A to by som sla len v nutnom pripade a len tam, kde do mna nebudu pchat hormony. Ja hormony nemozem brat, velmi zle na ne reagujem uz od -nastich.

trdielko149
24. nov 2015

@renimac rozumiem ti ... ja tiež neznesiem hormony HAK som nikdy nebrala aj preto som lekárovi povedala že to sa radšej zmierim s tým že máme len Emmku ale hormony brat nemienim ... akoze hlien nikde a dnes nieco je ale to su asi len zvysky po vcerajsku ... ale nesmej sa ja som veriaci clovek a kamoska na nahovorila tak som v sobotu bola na Godzone tour koncerte a tam spievali kraasne piesne a jedna presne bola o tom ze nemame stracat nadej a tak akoby bola sita na mieru na moj pribeh na moj zivot tak som odvtedy taka positive naladena ze to urcite vyslo a ze urcite cakam babatko! tie moje schyza pocity .... to bude placu depka ked pride mrcha mrchavá ☹

renimac
autor
24. nov 2015

@trdielko149 ja som bola skalopevne presvedcena, ze to tento mesiac vyslo. Kamoske sa snival so mnou sen, ze mam babatko, mne sa snivali dva a hla.... zas NIC!!! Uz stacilo. Seriem na vsetky merania, ovulaciu, priznaky, uz nemozem. Radsej sa pokusim zmierit s tym, ze mozno nikdy nepride a ak ano, budem sa len tesit, ale dufat uz viac nechcem. Mozno to vyznie ako negativne myslenie, ja to skor pomenujem rezignacia. Neviem, ci sa mi to podari, zmierit sa aj s takou alternativou, ale musim uz ist dalej. Naprosila som sa Boha, anjelov, tej malej dusicky, svojho tela, aby spravilo zazrak. Ale niekedy clovek musi prestat. Aspon ja to tak citim. Drzim palce, dievcata, a Tebe posielam tiez male modre 🙂. Idem radsej majstrovat ten kalendar a aspon mam zabavku - hladanie bytu, obhliadky a tak. No a este by som dala rada do Vianoc to kafe s Vami 😀.

trdielko149
24. nov 2015

@renimac a možno práve táto tvjoa rezignácia že sa na to kašleš prestaneš sledovať merať ti prinesie // vytúžené čiarky ....
ja kalendár nevymyslam ideme kupovat auticko takze absolutne vobec nebudu peniazky na kupony listky do kina atd. a ani chut nemam vymyslat mam toho dost aj bez tohto ... snazim sa na vianoce nemysliet ako sa len da ...viem ze Emmi sa na ne velmi tesi,ze bude mat pod stromcekom darceky aj jej ich kupime ale to co pod stromcekom malo byt tam nebude ... striasa ma pri myslienke na stastne sviatky najradsej by som ich cele vymazala z kalendara,mysle,zo sveta ....

zuzka71291
24. nov 2015

@dragulka nooo, citala som tu, ked zacala ms, ze v prvy den ms alchemilka, po ms dzus.tak som zacala s dzusom teraz...nevadi..hadam bude mat nejaky ucinok aj napriek tomu 🙂
@renimac verim, ze to bude presne tak...prestanes na to mysliet a pride to 🙂 ;)

renimac
autor
24. nov 2015

@zuzka71291 ja som nepovedala, ze na to prestanem mysliet, len ze uz kaslem na vsetky merania a tak. A ze uz nebudem dufat 😝. Povedzme si uprimne, podla mna je to bohapuste klamstvo, ked mi niekto povie, ze na to dokaze nemysliet 😉. A aj tie, co nakoniec otehotneli, ktore potom pisu, ze otehotneli hned ako na to prestali mysliet, tak to je taka blbost 😀 😀 😀. Podla mna az ked clovek uplne rezignuje, ze uz vobec nedufa.... Ale kedze nezijem v socialnej izolacii a mam kopec kamaratiek, ktore deticky maju, tak mi to denne pripomina, ze aj ja by som chcela. Len proste chcem vypustit vsetky ostatne veci 🙂. Som sa ale rozpisala, asi by som to mala dat vsetko zo seba von na papier 😝.

zuzka71291
24. nov 2015

@renimac dobre, mas pravdu :D :D ale nie..vazne ju mas, lebo ono to tak je..ja si tiez kolkokrat myslim, ze mi sibe a poviem si...dost bolo, nejdem sa na babo tak upinat a zrazu pridaju tri kamosky na fb fotky svojich deticiek...a tak...:D asi len tolko k tomu :D

renimac
autor
24. nov 2015

@zuzka71291 vcera mi kamaratka na margo nasho snazenia povedala: "To Tvoje dieta ma s Tebou velmi detailne plany." Tak len tolko k tomu 😉. Krasny slnecny dnik 😎.

lestate
24. nov 2015

ja som nevydrzala a aj tak som si skusila urobit test a nic.. dufam ze buduci mesiac budem mat aspon ovu, kedze tento mesiac mi ani ovu test nic neukazal a ako sprosta som aj tak v kutiku duse dufala....
my sice skusame este len dva mesiace, ale pravda je, ze sme s byvalym uz tiez skusali pred viacerymi rokmi (a to som este bola "mlada") a vtedy sa vyse roka a pol nedarilo, takze ja mam preto teraz take stresy... ja uz vlastne roky tuzim po dietati (depresie z toho, ze sme ani neskusali)... a kedze sme sa az teraz odhodlali skusat s mojim, tak uz som verila ze to bude co najskor...
@renimac ..ja viem, ze si to pocula a citala uz na tomto fore aj vsade uz asi milionkrat, ale ja VIEM, ze sa to urcite raz podari!!! aj mne tak isto... dnes som ani nie smutna kvoli tomu testu, ale nahnevana - hlavne nahnevana, ze som vobec verila a mam chut kaslat na vsetky kys. listove, testy a vsetko okolo toho - aj tak viem, ze sa to raz podari!! ...

lestate
24. nov 2015

@zuzka71291 ja to iste... a este k tomu uz len trpnem ktora zasa pride s tym, ze je tehotna...

hranoska
24. nov 2015

@renimac ja úplne presne viem ako to myslíš a úplne s tebou súhlasím..to sa proste nedá nemyslieť na to..je to jediná vec po ktorej túžim (okrem koncertu Adele :D )..už bolo aj obdobie, že som to neriešila, aj tak sa nedarilo, ale to bolo na začiatku keď som si myslela, že to je ľahké otehotnieť...a reči typu: "neboj, ono to príde.." "nemysli na to, uvidíš, podarí sa"..najlepšie sa to počúva od kamarátky, ktorá predo mnou sedí s bruškom..ja viem, že tí ľudia to nemyslia zle, ale to čakanie je ťažké..ešte horšie však je vedieť, že sme v poriadku a aj tak to nejde...ale na druhej strane si hovorím, že mám teraz šancu vylepšiť na sebe všetko zlé, že možno preto to nejde..a tak sa snažím nenervovať, nebrať vážne nepodstatné veci..asi je toto škola, ktorá ma má niečo naučiť, hlavne zo seba spraviť lepšieho človeka...už za tým hľadám všeličo, prečo to takto je :D

senselinka
24. nov 2015

@renimac babulka, a preco tak velmi odmietas IUI? My mame Elisku z IUIcka a nebrala som ziadne hormony, iba mi pichli pregnyl pred ovu,aby sa poistilo prasknutie vajicka a to je vlastne len ludske hcg...
Ak si z toho celeho unavena a nahodou to nevyslo (co stale nemusi byt pravda!), chod do toho, ak to ma byt tato cesta, po vyse dvoch rokoch snazenia je to vzdy lepsie, nez sa stale trapit, dufat a potom zufat 😉😍

lenkaoravcova
24. nov 2015

@senselinka a clostylbegyt si nebrala predtym ako ti pichli pregnyl?

petulik1991
24. nov 2015

@senselinka Ja si tiez myslim..ved na to tu tie CAR su 🙂 Som tiez odhodlana, ze ak sa do jari nepodari, navstivim CAR 😎