icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

rococco
24. nov 2015

@dragulka no..ja som vysadila v auguste..po tom..co mi napriek tabletkam polroka nechodil( som mala ms rovnako so svojim psom.. ;) fakt) no a prva ms po vysadeni mi meskala asi tyzden..a druha uz prisla presne na den presne...no a manzel po dobrych vysledkoch..ma hned takto prekvapil..tak som zvedava..akurat ze fakt neviem co mi moje telo hovori ked sa moja zenska stranka ozyva. Kazdopadne cez vikend by mala prist ms...co asi pride..(ale samozrejme ze mi to neda a dovtedy sa otestujem) bo to by bola aka nahoda, ze by sa nam to podarilo na prvy sup..takze potom idem skumat vsetko..ovulacne testy nakupene..a snaaaaad...budem NAM VSETKYM SNAZILKAM DRZAT PALCE.

senselinka
24. nov 2015

@lenkaoravcova absolutne nic, mne pekne rastli foliky (a mysim, ze ani @renimac s tym nema problem), tak to nepovazovali za potrebne

vivien333
24. nov 2015

mate tu niektora skusenosti s bylinkou/cajom Vitex jahnaci? vraj je to zazrak 😃

senselinka
24. nov 2015

@vivien333 poviem ti o 10 dni, pila som ho dva cykly teraz, ale minuly mesiac sme zmeskali ovu, bola som s malou v nemocnici, takze nic vyjst nemohlo, teraz uvidime 😍

lenkaoravcova
24. nov 2015

@vivien333 v com je zazrak?

zabka12
24. nov 2015

ženy @renimac a @dragulka, nenechám vás v tom nabudúce to sľubujem 😉 no ja zas musím testovať, aby som vôbec vedela, či bola ovu, teraz na ňu čakám, tak som zvedavá koľko... 😝 keby som ale spenažila všetky ocikané testíky, tak si kúpim minimálne telefón a možno aj notebook 😠 čo už.... no ale dnes som čítala múdrosť, ktorá ide s mojim psycho nastavením....: semienko treba zasadiť do úrodnej pôdy!! takže verím, že vďaka zhodeniu pár kilečiek a pitiu čajíkov a prírodných doplnkov budem plodná jak jabloň 😎 😝 😀 to potom budem čumeť keď budú náhodou dvojičky 😀

zabka12
24. nov 2015

a poprosím potom pripomenúť môj optimizmus, keď príde mrcha, že ešte asi nie som dostatočne úrodná 😀 😝 a mala by som najprv pohnojiť 😉 ďakujem vopred! 😉

vivien333
24. nov 2015

@lenkaoravcova uz som pocula o druhom pripade, ze sa po nom zadarilo do mesiaca, tak ma len zaujima, ci ste to tu niektora okrem @senselinka skusali 🙂

renimac
autor
24. nov 2015

@zabka12 dobre som sa pobavila na Tvojom poslednom prispevku, dakujem 😉. Pekny vecer 😉.

zabka12
24. nov 2015

@renimac som rada, ak som opäť rozveselila aspoň jednu čakateľskú dušičku 😉

lalia87
25. nov 2015

porovnavala som si moj ms kalendar v telefone s kalkulackou na vypocet plodnych dni na nete a je tam dost velky rozdiel :D uz som z toho paf 🙂

micka511
25. nov 2015

@lalia87 aj ja veruuuu 😊 kalkulačka hovorí, že som 3 týždeň A 4 dní... Test mi hovorí že 5 A viac týždeň... A len V piatok by mala byť MS...som Z toho páf...😊ale dôležité, nech všetko ide V poriadku ✊✊✊💜

lalia87
25. nov 2015

@micka511 no ja som si chcela pozriet ovu kedy bola a jedno mi dava 16ty DC dalsie mi dava az 19ty DC, pritom tam zadavam rovnake parametre :D no nechapem.. necham sa prekvapit 🙂

eliska811
25. nov 2015

Ahojte baby asi sa pridám k vám, keďže pomaličky sa posúvam ďalej až som nakoniec skončila v snažilkách jeseň a asi to bude až zima. Ale dúfam, že snažilky 2015 ukončím úspešne 🙂 Držím Vám/nám silno palce 😉

montynka131
25. nov 2015

Ahojte baby myslite si ze je to duch apebo sa mozeme zacat s priatelom tesit

monique89
25. nov 2015

@montynka131 myslim, ze je to jasne sa crtajuca ciarocka 🙂 opatrne a potichu gratulujem, davaj na seba pozor 🙂

martinaj
25. nov 2015

@montynka131 podla mna to nieje duch 😉 gratulujem 😊

martinaj
25. nov 2015

Baby chcem sa vas opytat ci tu niektora uziva inofolic a jej muz folandrol? Alebo to planujete skusit?

lenkaoravcova
25. nov 2015

@martinaj a naco to chces uzivat v tehotentsve?

martinaj
25. nov 2015

@lenkaoravcova ja nie, vas sa pytam 😉😊

hranoska
25. nov 2015

@martinaj ahoj,ja som ho brala 4 mesiace,ale mne roz hádzal cyklus..aj mojej kamoške,ono sa to vraj neodporúča brať ak nemáš nejaký konkrétny problém...jej muž bral folandrol a jemu podľa spermiogramu nepomohol.. to ale nehovorím,že nepomôže nikomu,len som chcela posunúť skúsenosti ;)

senselinka
25. nov 2015

@martinaj ja nie, ale moja sestra, co potrebujes vediet?

martinaj
25. nov 2015

Ze by som rada nejakej z vas podarovala ak to uzivate alebo chcete zacat. Inofolicu mi zostalo 7ks a folandrolu 16ks. Toto bolo nase prve balenie a sup ho tam 😀😀😀 ako bonus pribalim tehubacile 😊😉😁

renimac
autor
25. nov 2015

@martinaj mne Inofolic tiez rozhadzal cyklus a nepomohol k otehotneniu. Osobne si myslim, ze co funguje jednej, druhej vobec nemusi 😉. Ale si zlata, ze nam chces pomoct 🙂.

senselinka
25. nov 2015

@martinaj jaj, tak to uz asi nebude potrebovat, lebo oni idu na umele... Len do zakroku uziva a ten ma o par dni 😵

luckalucinka
25. nov 2015

@martinaj ahoj. My sme zacali s priatelom vcera. Ale este neviem, ze ci to bude mat nejaky ucinok.

martinaj
25. nov 2015

Ak niektora budete chciet dajte vediet 😊

dragulka
25. nov 2015

@martinaj ja som nad tym uzivala ale tiez neviem ze co mam robit. ci zmenit femibion na inofolic ale ten foladnrol pre muza ma uz davnejsie lakalo kupit. a bude to uricte aj s tymi tehu bacilmi ? 😀

dragulka
25. nov 2015

@martinaj malo tam byt * uvazovala...ooch tato klavesnica ma dnes vytoci a spravim jej letecky den 😠

martinaj
25. nov 2015

@dragulka poslem ti? 😉😊