Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@lenkastar jeeej ty si zlata, ale nevidim to nadejne, natolko sa uz poznam 🙂 beriem to ako medzistupen k dalsiemu kolu - negativny test, ms, vianocna romantika a silvestrovske oslavy noveho zaciatku (zivota) - SNAD 🙂 tak drzim palce, nech to s byvanim vyjde a aby ste mali kraaasne vianoce...
@rococco a kedy presne mas dostat ms? ja som testovala len po stvorhodinovom spanku, od jednej do piatej, este o jedenastej som pila, moc bol dost ciry... ale na druhej strane, urobila som test, cca minutu nan pozerala ako puk a absolutne nic... spravila som si kavu, zjedla zemlu, vratim sa k nemu a tam slaba, ale nepopieratelna ciarka... som 33 DC, bezne mavam 35-38, ovu fakt NETUSIM, na trikrat som si myslela, ze je to ona, vzdy v inom case... co poviete, kedy testnut znova? v sobotu, ked bude prvy den najkratsieho mozneho cyklu?
@senselinka pytala som sa vo viacerych lekarnach aj v predajnach s cajikmi na ten vitex jahnaci a pozerali na mna ako na puka ,ze co to chcem,kde ho kupujes ty? 🙂 nasla sm ho na nete,tak asi tak budem musiet objednat 😉
Dobre ranko, test som si robila aaaaaa nič, iba kanálom mi vybehol po 15tich minútach.. ak nepríde MS testnem sa zajtra ☹
@e.vacka a kedy mala prist??ako dlho meska?? a aky test si si kupila??
mna nesklamal ten digitalny
Neviem to sem ani pridať na mobile...voľačo tam je ale je to tak slabucke že sa to nedá ani odfotit ☹
@e.vacka skoda ze nevies mozno tak isto su // ale slabucke
@e.vacka @senselinka baby ešte ráno som si našla hnede na intímke ale zatiaľ odvtedy nič ... menzes mám dostať o 11 dní bojím sa že to zas nevyšlo ☹ lebo však zle mi bolo statočne včera zvracala som asi 20x za deň nič som nejedla,nepila všetko šlo von ... ešte teraz mi trochu krúti žalúdkom do toho špinenie ach ... 😔
@trdielko149 tak to je skoro robit test ak by si chcela kedze mas dostat az za 11dni do vtedy sa moze hocico stat...ja si myslim ze by ste sa malo este snazit 🙂
@denidi hej, z netu som objednala, ono ho mozes najst aj pod nazvom drmek, objednala som ho od tejto baby, prislo mi to za par dni ☺
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
No nejde mi to.. kurnik šopa... pozerám na ten test ako puk.. Neviem či vykukol kanalik alebo duch...
@trdielko149 zlatinko, ja ti tak dobre rozumiem... Ja mam tiez este 11 dni do ms, ale uz teraz som si ista, ze nic... V noci mala katastrofalne spala, neviem, ci zo soplika, ci z dnesneho splnu... Proste katastrofa, od zufalstva a nervov som jej na zadok dala, potom som pol hodiny revala, ze co som za matku, ved ona to nerobi schvalne... Naco chcem druhe dieta, ked nemam nervy na jedno a proste si to druhe nezasluzim 😢 A do toho pocas snazenia mal grcacku a sracku moj muz, takze uz duplom tomu vela nedavam. Ale poviem ti, ak to teraz nevyjde, strasne ma to zlomi...
Ty sa este skus posnazit, ak budes vladat, mozno mas fakt posunutu ovu, alebo sa uz proste prdolko zavrtaval, neboj, urcite to nebolo nic zle, ved si sledovana lekarom a mozno si "zakrvacala" aj z toho, ze ta tak nadrapovalo, ked si vracala 😉
@kotatko1232 este sa budeme snazit ak to naaahodou bola OVU este by to mohlo dnes vyjst ... vcera sa fakt nedalo bolo mi strasne zle ... lebo teda pravy vajecnik ma boli ...
@senselinka jaj moja zlata ... Ďakujem 😵 Bohdaj aby sa to babatinko zavrtalo 🙂
@senselinka a nič si nevyčítaj! Každej z nás občas rupnú nervy ... poznám to,teraz od smrti Maxika nie ale predtym som si aj na nahučala na malú ... ale teraz ani dovod nie je lebo fakt poslucha,krasne sa učí,škola ju bavi ... našťastie 🙂
@kotatko1232 mne mala prísť včera, takže akýkoľvek test by ukazal aspon ducha. Testovala som sa s testom s dr. max .
Nedalo mi to a urobila som si digitálny Rapid clear, nič, ani náznak... ☹ nevadí, čakám kedy príde mrcha hnusná mrchavá...
@e.vacka moja skusenost s digitalnym testom z lekarne Dr.Max pri Maxikovi testy 3 negativne! kupila som iny test a pozitivny ... rapid clear som nemala ... este pockaj ...
@trdielko149 počkám, test si urobím až v sobotu, je to divné, mne nemeškávaju krámoše, naposledy mi meškali , keď som čakala Barborku. Asi je to skoro, asi by to bolo príliš jednoduché hneď otehotnieť. Nevadí my si na ten malý zázrak počkáme...🙂

@zorilka tak ak sa to podarilo, tak ja budem urcite taka ista 😀