icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

butterfly333
26. nov 2015

Ja mávam ms vždy pravidelnu a tento cyklus buuum 5dní mašká a nič z toho asi ma len natahovala dnes som teda 2DC.

trdielko149
26. nov 2015

@e.vacka moja ja si aj vravim čakaj bud trpezliva na dobre sa predsa caka ..na druhej strane mam šialenu tuzbu po babatku ... lebo mi chyba ... chyba mi Maxik viem ze dalsie dietatko nebude nahradou nikdy to uz Maxik nebude len trosku upokojit zahojit srdce ... no zaroven sa bojim ze budem priserna hysterka! a este do tohto celeho sa od kadekoho dozvedam ze moj gynekolog pohcybil vo veeeela pripadoch,je na neho nespokojnost a ja som uplne v keli z toho ... co mam robit?! moje dieta nezomrelo jeho chybou on zato nemoze poslal ma na vysetrenia ..drzal ma za ruku aj na pohrebe bol .. aj slzy mu vysli ... len sa bojim ze ma zanedba ... on je aj zastupca primara lepsi lekar je uz len primar a pochybujem ze by ma vzal on berie "po znamosti" i ked je pravda ze je z dediny z ktorej je aj moj muz sanca tu je ... viete ako podla mna ani neexistuje lekar ktory by vo svojej praxi nikdy nepochybil neurobil preslap ... no uplne som z toho schyzofrenicka ze co mam robit ...takeho chrobaka mam v hlave ....

karolinagabika
26. nov 2015

@trdielko149 Ja myslim, ze ked Tvoj terajsi lekar vie, co si prezila, bude na Teba davat o to vacsi pozor, ked budes tehotna. 😉

e.vacka
26. nov 2015

@trdielko149 je to pravda na dobré sa čaká, len ak je to dlho, je to čistá psychiatria. Musíme len čakať, nič iné nám neostáva. ja si stále hovorím, všetko je tak ako má byť. To čo sa stalo tebe, je brutálne nefér, neviem si ani predstaviť ako sa cítiš. Ťažko nájsť slová ktorými by som ťa potešila, upokojila a pomohla ti. Len ti silno držím palce aby sa ti čím skôr zadarilo. Hlavne nemysli teraz na to, či lekár pochybí alebo nie. To je predsa blbosť. Mojej kamoške zobrelo bábätko pri pôrode chybou pôrodníka. Neurobí s tým nič. Nikdy sa s tým nedá zmieriť. Treba sa s tým naučiť len žiť. Je pravda , že sa dlho chystala na druhé tehotenstvo. Teraz má krásneho chlapčeka a teší sa. Podarí sa aj tebe. Najviac ti držím palce.

trdielko149
26. nov 2015

@e.vacka ďakujem ti ... pravdu píšeš nezmierim sa s tým ... ale učím sa deň čo deň s tým žiť ..a verím že raz príde čas keď znovu budeme štastní držať zdravé bábo v náručí ... zatiaľ aspoň ďakujem Bohu že mám zdravú a úžasnú dcéru ..muža čo pri mne pevne stojí a drží ma nad vodou ... ja od neho odísť nechcem myslím si že práveže bude na mňa dávať o to väčší pozor ako píše @karolinagabika už len toho chrobáka z hlavy vyhnať 😀

e.vacka
26. nov 2015

@trdielko149 to si pekne napísala, že máš úžasnú a zdravú dcéru a muža čo stojí pri tebe. To je najviac na svete.

trdielko149
26. nov 2015

@e.vacka veru je ... a ked niekde tu na MK čítam príspevky typu "dufam ze to bude chlapec/dievca" šatníky atd. zviera ma žlč ...je uplne jedno kto sa narodí len nech je bábo živé zdrave ... pre polovicu MK je uplna samozrejmost ze zena otehotnie a porodi zdrave dieta ... ale teda samozrejmost to vobec nie je ... samotne otehotniet je tazke to tu vsetky snažilky vieme,vynosit bez problemov tiez nie je samozrejmost a porodit tiez stoji nejaku tu namahu ... a mat zive,zdrave dieta je DAR ... jasne my tu to vieme 😉

kotatko1232
26. nov 2015

@e.vacka tak este pockaj aspon 2 dni a potomsi skus spravit 🙂 verim ze tam budu //

e.vacka
26. nov 2015

@kotatko1232 počkam do soboty...verim aj ja , že tam budú 🙂

monique89
26. nov 2015

@e.vacka ja som tiez pouzila test dr max a nasla tam nieco ako ty... doma mam este jeden, skusim zajtra rano, a potom pojdem urcite kupit inu znacku a skusim az v sobotu-nedelu, ked dovtedy nedostanem

e.vacka
26. nov 2015

@monique89 tak nám držím palce, nech nepríde...

majaon
26. nov 2015

Zienky vsetkym drzim palce,nech mate na tych testoch // 🙂 ja som si dnes kupila v DM-ke nejaky Pepino test,ale este pockam,MS by (ne) mala prist v sobotu alebo v nedelu,ak to vydrzim a nepride,testujem v pondelok...

@trdielko149 pekne si to napisala,suhlasim 😉

rococco
26. nov 2015

@majaon mne ma tak isto prist..no ja som to uz nevydrzala a bola som jednou z ucastnenyxh dnesneho ranneho oickavania...ale nic..pockam tiez ci pride ms cez vikend..

jeinabe
26. nov 2015

@e.vacka dakujem moze byt....trosku som unavena a stale je mi zima, a vela papam....😄....tak len pockaj s tym testom, ved vies ze sa to moze ukazat neskor.....

kotatko1232
26. nov 2015

Baby no teraz ja uz sama neviem.lebo prve tehotenstvo bolo super.povedali sme si ze ideme do toho skusili sme pockala som cca 4tyzdne spravila som test a bolo. nasla som tam 2 //.
a teraz no vecsinou som dostavala MS v polovici mesiaca presny datum som nikdy nevedela.
a teraz je uz 26 a stale nemam len pred vcerom som sa v noci nato zobudila ze som asi dostala ale nic.rano som mala slabulinku krv na toaletnom poobede nic ani vecer a dnes zase slabulinke...prsia na dotyk citim ze bolia. tak ja uz neviem ...babam tu radim ukludnujem ich ale ja sama neviem ...test robit je si myslim este skoro.ci??

e.vacka
26. nov 2015

@jeinabe tak len pekne papaj, oddychuj a buď v teple... 🙂 užívaj si tehuľkovanie... 😉

e.vacka
26. nov 2015

@kotatko1232 počkaj do soboty...je nás tu viac , čo sa budú testovať v sobotu. čo ty na to?

malacarodejnica
26. nov 2015

caute baby, ako riesite v case snazenia oslavy spojene s alkoholom? my mame ist na oslavu v case, ked mam plodiace plany... nechcem byt histerka, ale ak sa ten moj muzicek den pred ovu napije s oslavencom, tak asi s materialom pocitat nemozem vsak? 😖 na druhej strane nas samozrejme nechcem izolovat od sveta kym sa nezadari (hlavne pre jeho obavu, ze prehanam) ja neviem, este mi ani ms neskoncila a ja uz depkarim, ze uz aj tento cyklus je paseeeeeeeee

kotatko1232
26. nov 2015

@e.vacka ahoj.no tak skusim aj ja c sobotu.a co myslis co to moze byt.mi sa akoze nesnazime o babo len muzicek si nedava pozor ako pred prvym tehotenstvom...

simonka27654
26. nov 2015

Baby som tu nová, a som v tom s vami ;)

dragulka
26. nov 2015

@malacarodejnica no ako pises s tym materialom moc ratat nemusis. tam toho vela aktivneho nebude. ale vsetko zavisi od mnozstva. ten clanok co som tu davala mas to tam popisane. a zas na druhej strane ked si vypiju viac nez 3 frtany myslim ze nie je ani tak obava ci material bude ok ale skor ci bude aj aplikacna striekacka pojazdna 😉 a zas neber to tak dramaticky, ze prestanete aj existovat. uzite si to par hodin pred oslavou, napr. pocas obliekania a mas vybavene. kto povedal ze sex musi byt len v noci a hned po nom ist spat ? 😉

e.vacka
26. nov 2015

@kotatko1232 tažko povedať, čo to bolo, že by uhniezdovanie??

butterfly333
26. nov 2015

je toto spravodlivé ??niektore sa tu snažia o dieta aj niekolko rokov a niektorej sa podarí jednim vrzom a ani to neplanuje je toto spravodlivé???

malacarodejnica
26. nov 2015

@dragulka dakujem za svetielko nadeje 🙂 skusime to pred a uvidime, nebudem na oslave pocitat frtany ani vyrabat napatu atmosku, ja som len frustrovana z minuleho cyklu ked som mala plodny hlien skoro az za usami a pan tvorstva pride domov s chripkou... skoro ma vykotilo :/

malacarodejnica
26. nov 2015

sorrko baby, nechcela som byt nechutna, hlien bol zatial moj jediný indikator, lebo s ovu testami mi to nevychádza... niekedy mam pochybnosti ci ja vobec ovulujem

malacarodejnica
26. nov 2015

@simonka27654 vitaj, my v tom este nie sme, ale chceli by sme 🙂

senselinka
26. nov 2015

@malacarodejnica zlatko, co ti poviem... Jeden mesiac bol cez ovu mm v Taliansku, dalsi som bola s malou v nemocnici a teraz mal crevnu chripku 😢 To uz som sa regulerne rozrevala, ked mi povedal, ze mu je zle. Akoze skusili sme to aj tak, ale uz tomu absolutne neverim, ze to vyslo

renimac
autor
26. nov 2015

@senselinka moj s vynimkou 2 mesiacov bol doma stale, vzdy spravne nacasovane a aj po 25 cykloch sme stale sami dvaja. Takze dnes uz nie je nic iste. Takze mozno Vam sa zadari ani nebudes vediet ako.

senselinka
26. nov 2015

@renimac tak snazili sme sa aj skor, nie len tieto mesiace, to boli len posledne. Az zacinam mat pocit, akoby niekto hore mal s nami trochu ine plany...
A ty ako sa citis? Som rada, ze si spat 😉

renimac
autor
26. nov 2015

@senselinka ja? uprimne? velmi velmi zle. Dufam, ze ma pochopite, ze to nemyslim zle, ale je mi velmi smutno. Pribudaju tu pozitivne testy, ale ani jeden moj ☹. Zajtra zacnem 26 cyklus. Je mi z toho zle, doslova na vracanie. Keby som vedela o nejakej tabletke po ktorej zabudnem, kupim ju, aj keby stala 1000€. Tolko som podla mna minula uz na vsetky vitaminy, testy, vysetrenia, atd. Uz teraz viem, ze zo zaciatkom noveho cyklu Vas asi na nejaku dobu opustim. Naposledy pisala @trdielko149, ze tie prispevky nemoze citat. Teraz som to ja. Prajem Vam vsetkym // do Vianoc, ale hoci to vyznie presne opacne, nemozem o tom proste citat ☹. Uz mi z toho asi preplo, prepacte.