Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac uplne ta chapem, myslela som si to... Ja som na tom podobne, ak to teraz nevyjde, viem, ze ma to totalne zlomi... Aj som rozmyslala, ako sa prinutim sem nechodit, ale asi poprosim muza, aby mi zmenil heslo a povedal mi ho az o tyzden, dva...
Proste obcas to potrebujeme, "odist".
Mas pravo byt chvilu mimo diania, je to strasne tazke, pozerat sa na stastie inych. Moja svagrina, mm sestra, bola tehotna a pocas jej tehotanstva som ja 2x potratila, tretikrat v den krstin jej syna... Snazila som sa tesit s nou, ale uprimne, obcas som ju nenavidela. Otehotnela na 1x po rokoch brania antikoncepcie, s obratenou maternicou.. Tehu bez problemov, este mi na vianocnom posedeni splechla, ze si nemozu dat stamprlu (ani jej muz), lebo maju doma male dieta, ze co ja o tom viem... Kamoska, co s nami sedela, len kukala, ze ci si uvedomuje, komu to povedala... Po porode mala depresiu, lebo ona si to takto nepredstavovala a ked mal maly dva roky, sla do prace, lebo ju to uz doma s malym nebavilo...
@kotatko1232 nenarážala som konkrétne na teba len tak všeobecne.Ja to prajem každej žene ktorá tuži po dietatku.
@butterfly333 ved jasne v pohode len pisem
@malacarodejnica to je nezmysel ja som oba deti mala tak ze sme si vypili vtedy a vsetko ok to by musel pit sustavne a nie raz za cas
1DC ☹
@lenkaoravcova
@malacarodejnica baby.toto riesim aj ja inak.vychadzaju mi plodne dni na narodky,kde sa chystame aj na dve akcie dokonca. A teraz co? Dat si do nalady alebo nie.ja vobex netusim,ci to je ozaj tak,ze material nie je pouzitelny potom...
@trdielko149 drzim palce, aby to bol ten drobcek. 🙂
@renimac počuj drahá, prepáč za familiárne oslovenie 😉 držím ti veľmi palce, áno aj mne sa ťažko čítajú dobré správy, ale zas dávajú mi hádej, že aj na psa príde mráz 😝 ale chápem ťa, ak ti ti to pomôže, kľudne sem nechodievaj! aj keď budeš tu chýbať do partie 😢 budem na teba intenzívne myslieť a ty zatial "pohnojíš" mysel a telo a potom nám tu zamávaš // až ti budeme v dobrom závidieť 😀 drž sa moja 🙂
@renimac moja oddýchni si vypni koníka oddychuj čítaj si rob čo máš rada ...ako len dobre viem čo cítiš ...ja nemôžem čítať júnovky a júlovky...úplne mi je z nich zle čo tam riešia ...neuvedomujúc si že jedna z nich by dala čokoľvek za prebdenú noc so živým a zdravým dieťaťom ...myslím na teba,daj sa dokopy,oddychuj...💞
Baby velmi drzim palce, treba verit a dopriat jedna druhej. A moj nazor je moc sa nesledovat a netestovat casto lebo tak ste vela krat len zbytocne sklamane a stresujete sa tym. Co ma prist pride, treba to tak brat.
Ja som skusala otehotniet od 2012 s asi rocnou pauzou a nepodarilo sa...testovala som ovulku, tehu testy kazdy mesiac a kazdy mesiac sklamanie...a plac. Potom som s tym sekla a povedala si ze sa tym nebudem zaoberat a zrazu tu boli dve // na teste. Radost velika prevelika...no tyzden na to bolo po tehu a lekar mi oznamil tu smutnejsiu spravu. Neudrzalo sa. Mesiac som smutila a az dovolenka mi pomohla nemysliet na nespravodlivost. Prestala som dufat a absolutne som na to nemyslela. Minuly mesiac dosiel trosku iny pocit, tak som po dlhom case prisla sem na MK. A s dalsimi dvomi // som sa uz mohla podelit s vami. Treba verit!!! Drzim velmi palce aby ste vsetky mali krasne Vianoce.
@laskykvet kedze to hovori tak vela ludi, asi na tom nieco pravdy bude. Len mi zatial niktora nevysvetlila ako na to prestala mysliet?!? Ja asi normalne potrebujem na to navod, alebo cvicenie, alebo meditaciu, neviem, ale neviem vypnut vežu a odrbat mysel :(
@malacarodejnica mne pomaha robota...ale inak premyslam uz len nad tym...
@rococco v praci na to tiez nemyslim, ale inak sa mi mysel nezastavi....pri vsetkom co planujem zohladnujem moznost, ze uz budeme traja, vsade sa na mna usmievaju deticky, pravidelne si robim cajiky a beriem inofolic, na zachodiku cikaci poharik, okrem toho sa vzdy najde dobra dusa, co sa netakte vypytuje
ale aby som tu nesirila iba menstruacnu naladu, posielam Vam mojho oblubeneho Coelha:
Na tejto planéte existuje jediná hlavná pravda: nech si kýmkoľvek a nech robíš čokoľvek, keď chceš niečo skutočne dosiahnuť, je to preto, lebo tvoja túžba sa zrodila v Duši sveta. A to je aj tvoje poslanie na Zemi.
Naplniť svoj Osobný príbeh je jedinou povinnosťou človeka. Všetko je jedno. A keď niečo chceš, celý Vesmír sa spojí, aby si to dosiahol.
@malacarodejnica roky sa nas pytali kedy bude svadba...sme mesiac svoji a teraz kedy bude babo..nikomu ani nehovorime, ze sa snazime..bo moze to trvat dlho a nechceme ulutostnene pohlady. A presne..pocitam ze ked otehornieme teraz tak..aby.... vsak to poznas. 🙂
@rococco my uz sme v stadiu, ze praveze hovorime, ze sa snazime - ked uz o tom zase niekto zacne... senzitivnejsim jedincom toziz docvakne, ze sa pytaju netaktne
no a potom su ludia, co nemaju radary a pytaju sa dalej 😀 😠 😠 😠
@monique89 vyzera, ze tam nieco je. 🙂
@monique89 ja tam vidim jasnu ciarocku, je nadherna 😵 drzim vsade palceky
@rococco @sjuuzka @malacarodejnica dakujem vam za povzbudive slova... joj ako rada by som ocikala xy testov a rozdala ich vsetkym snazilkam :*
este aj srdiecko, baby, ste uzasne 🙂

@butterfly333 no tak to bolo u nas..ale tak mi sa zdravo stravujeme nefajcime vobec nepijeme alkohol cvicime.nepijeme kavu vobec.a ja som papala ale aj papam Kyselinu listovu.alebo sme mali len stastie??