icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

rococco
29. nov 2015

@majaon ahoj...dakujem..no mam taky pocit, ze sa za tyzden pridam k tebe. Budem drzat silno silne palceky...sexik si uzivajte..potom to iste pride. ;)

michhaela
29. nov 2015

@lalia87 Ja zatiaľ nič neberiem ešte tomu dam čas prirodzene bez doplnkov jedine grepovy džús ale ani tomu neverim 😀 a radšej sa klanam že mrcha príde lebo je to fakt na psychiku a nevieš na koho sa mám hnevať ked sa zas sklamem?A že nemyslí si na to že to príde samo ale kedy???

butterfly333
29. nov 2015

@zuzka71291 ahoj mne dnes skončila ms zatial pijem alchemilku aj femi kvapky si davam +kys.listovu.Grep mám nakupeny no ja aj tak mavam dost vlhko ked beriem tie femi,no snad niečo zaberie.A ty ako si na tom kolko si DC?Je dnes 5DC

majaon
29. nov 2015

@rococco dakujem 😉 a ty este nehadz flintu do zita,este nie je nic stratene 🙂

montynka131
29. nov 2015

@rococco no budes nusiet vydrzat ja som nemohla vydrzat a ked mi vysli negativne testy vzdy som bola sklamana a nakoniec som povedala ze pockam aspom 4 dni ked bude meskat a lala dve ciarky

lalia87
29. nov 2015

@michhaela neviem veru na koho sa mas hnevat, ak najdes niekoho na koho by sme sa mohli, daj mi vediet, nech sa aj ja :D :D mal by tu dat niekto na to navod, ako na to nemysliet, ved to je tazko, ked sa s tym uz clovek stotozni a po tom neskutocne tuzi, vsetky kamosky okolo boli tehu ani nevedia pomaly jak.. a mne zakazdym a zakazdym pride mrcha..no a nebud sklamana, vsak strasne stavy potom mavam, ciste depkovice 🙂

anitu
29. nov 2015

Ahojte baby.Prosim poradte mi.Snazime sa dva a pol roka.Tento mesiac som brala clostyl aj duphaston.Vcera 30dc duch na teste.Dnes rano tiez a vecer na inom teste uz viditelnejsia.Mam pco alebo co ked mi folikul nepraskol a je z toho cysta preto tie pozitivne testy.priznaky nemam len obcasne pobolievanie v podbrusku ako pred menzesom.uz niekolko dni.bradavky vcera boleli viac ako dnes a su cervene ako pred ms zvyknem mat.inak nic ine.co si myslite?

juliet11
29. nov 2015

@jahodka540 na koľky deñ si bola na folikulometrii?Ja na 12DPO.A tiez som uz na kontrolnom nebola...len ze o dva dni sa mame snazilkovat...A na tri den som mala zacat uzivat ten utrogestan...asi sa zblaznim z toho cakania....ako to dopadne...drž mi päste 😊.

juliet11
29. nov 2015

@anitu ahoj testuj dalej a ak bude ciarka silniet...tak bude to taaaam 😊.Ja som na to podobne ako ty...aj ja som tento cyklus brala clostyl ale namiesto dufastonu beriem utrogestan...zevraj je to nieco podobne...len ja som dnes len 24DC...takze ja len cakam ako to dopadne...inak my sa uz snazime tri roky...takze hlavu hore a mysli pozitivne ze to vyslo...Drzim ti palčeky 😊

jahodka540
29. nov 2015

@juliet11 ahoj, na 13 den som bola...
uvidim co povie nova gynekologicka, ale ja tak davam tomu este pol roka a kaslem na to...
jasne, drzim 😉 , a ten utrogestan je naco?

zuzka71291
29. nov 2015

@butterfly333 ja som dnes 11DC a mali by mi zacinat plodne dni...tak ktovie.aj ked vravim,ze hlien nebadam.hoci troskuu spinim alebo mam vytok.ja neviem.inak.beriem inofolic a pijem ten dzus...dnes som bola v lekarni a opytala sa na pre seed lubrikacny gel...a ten nemali.ved jasne,aj tu baby pisali,ze ho maju len na nete...ale zacala rozmyslat a vravi,ze logicky jej vychadza,ze aj iny gel by mohol pomoct ak nie je spermocidny...tak mi dala nejaky aqua a teraz citam,ze to nie je dobre...lubriacny pri snahe o otehotnenie.tak ja vobec nwm.mate s tym niektora skusenost? Na nervy som z toho.a v poslednej dobe mam kus problem zo zaciatku so zvlhnutim.tak aj pre to ten lubrikant

anitu
29. nov 2015

@juliet11 aj my sa snazime skoro tri roky.uz ma doki posielala do Blavy do centra.Na 15dc som mala folikul 23mm a 16dc ostru bolest vo vajecniku.uz poobede bola silnejsia ako rano.A dakujem.Aj ja ti drzim palce.inak som 31dc.Cyklly mam 35-40dnove.Ale ked ovulka bola na 16dc tak ten test aj moze byt.

juliet11
29. nov 2015

@jahodka540 Nooo asi na to ze som mala prilis predlzeny cyklus tak na upravu alebo sa predpisuje aj na udrzanie tehotenstva v prvych tyzdnoch ak je mierne krvacanie..a ja som posledne mesiace abnornalne krvacanie mala... mimo mrchy..Najprv mi totiz chcel predpisat duphaston ale opravil sa ze lepsi bude utrogestan...Ale nepovedal mi konkretnejsie na co len ja som vydedukovala 😊Zevraj je to ako duphaston len silnejsi...Takze tak...uvidime ako zaberie 😊.Drzkaj sa 😊

juliet11
29. nov 2015

@anitu No ja verim ze tie testy nieco znamenaju...mimko😊.Aj mna uz moja gynda chce poslat zas do Martina do CAR ale rozpravali sme sa s manzelom ze este par mesiacov skusime prirodzene bo teraz som mu naordinovala folandrol a sebe inofolic tak uvidime a potom sa uvidi...Mam 30 a manzel 31 takze este ten rok vydrzime a budeme skusat bo velmi umele zatial nechceme.A cim vsetkym si si uz za tri roky presla?Laparka?Co vsetko si si uz musela "vytrpiet"?😅

anitu
29. nov 2015

@juliet11 no ja som aj centrum aj laparku zatial odmietla.kedze mam pco ma poslala k diabeticke ci nemam aj s tym spojenu cukrovku ale chvalabohu nie.prolaktin u endo som mala zvyseny ale potom dobre bez liekov.mierne zvyseny testosteron a pco.uz treti cyklus som brala clostyl.Som doki vravela ze este vyskusajme a dala 3x 1.potom duphaston.na 15dc 23mm folikul a teraz neviem.ale mikroskop mi vobec neukaxoval ovulku

butterfly333
29. nov 2015

@zuzka71291 no ja som ten gelpro seed mala a nič moc a iný by som neuživalateda žiadny lebo lubr.gely zabíjaju spermie.Mne stači ked si davam tie femi kvapky a mokra som až až.

zuzka71291
29. nov 2015

@butterfly333 a tie femi kvapky mozem aj k inofolicu? Nooo.tento je na vodnej baze.cize by nemal zabijat.ale asi ani nepomahat...

senselinka
29. nov 2015

Baby, tie, co robite adventne kalendare pre mm, dajte inspiraciu, bo uz mi dochadzaju napady, co mu tam dam... Este mi chyba asi sedem. Kondomy nepouzivame (pracujeme na babu) a eroticke hracky asi nie, lebo na Mikulasa planujem pozitivny test 😀
Uz mam rozne jedla na poziadanie, oslobodenie od domacich prac, pivko s kamosmi, spolocny kupel... A este par, plus niekde aj sladkosti.
Pomooooc, uz neviem!

sjuuzka
29. nov 2015

@senselinka kino,masáž, ovládač od tv na celý večer 🙂

cickamon
29. nov 2015

@senselinka a co nieco pre zabavu? sice vam budem pripadat ako male decko ale my teraz ficime na odreagovanie na hrach z detsva playstation one 😀 crash bandicoot, croc, tarzan a podobne ...mozno aj to by ho bavilo alebo nejake auticka need for speed a tak ... nostalgia a dobra zabava to je aj pre dvoch a vpoho mi to utiahne aj stary notebook (ovladace sme kupili asi za 4 eura jeden a kabel s prepojenim na telku tiez za par eur) ...takze ani investicia nejaka vysoka 😀 a dokonca som predtym mala v pc este aj klasickeho super maria a hry zo segy to tiez bola sranda len teraz nemam emulator stiahnuty ale tiez mozno zvazim ... teraz na tom fici moja mama 😀 a inak na vianoce si kupujeme investor alebo monopoly 😀 (obcas mam pocit ze nam stale hrabe ale aspon po veceroch mame relax a namiesto stresovania alebo pozerania na milion reklam v telke sa zabavame) ... naviac ked pride neterka na navstevu tak uz nechce ist domov 😀

senselinka
29. nov 2015

@sjuuzka ovladac tam mam, masaz neznasa a do kina nemame ako, mame male dieta... A fakt nema kto strazit ☹
Ale dakujem, si zlata

senselinka
29. nov 2015

@cickamon on na toto nikdy nebol... Fakt to neznasa. Ale aj tak si mi pomohla, rad hra karty, dame kartovy vecer 😉

salmas
29. nov 2015

Baby, často odporúčate grepový džús, tak skúšam aj ja. Kupovala som čerstvý džús ,len tam nie je uvedené, či je z ružového grepu, tak som kúpila ten od Pfanneru. Lenže ten je z koncentrátu a niekde som čítala, že by nemal byť. Viete poradiť aj nejaký čerstvý z ružového grepu?

sjuuzka
29. nov 2015

@senselinka urcite mate nejaky oblubeny film, alebo nejaky film, na kt.mate spolocne spomienky🙂 pozicaj DVD, pusti ho na PC, urob pukance a urobte si kino doma 😉

senselinka
29. nov 2015

@sjuuzka jasne, uz som tam dala pozeranie jeho oblubenych filmov... A ja ich neznasam 😀
Si ma inspirovala, vdaka. Uz mi chyba len jedno 😀

cickamon
29. nov 2015

@senselinka jasne vyzliekaci poker nebude na skodu 😀 karty tiez u nas ficia ale zvacsa nas to po par kolach zacne nudit 🙂 inak ja som minuly rok dala mojmu poukazky na rozlicne polohy 😀 to si nevedel vynachvalit 😀

senselinka
29. nov 2015

@salmas ja som kupovala tento, bol fantasticky. Maju ho v Samoske a Terne
https://www.rohlik.cz/708769-limena-stava-ruzov...

katleen66
29. nov 2015

@senselinka Ja som fukla aj ze 2 hodinova prechadzka, plus ho chudaka nazeniem na domontovanie jednej skrine :-P Pripravu ranajok do postele asi mas co? Vecer priprava vareneho vinka ci puncu? Ja som dala aj jeden vecer ist kupit loksu na vianocne trhy ...Plus som fukla aj take, ze citanie zo spolocnej knihy :-P U vas to moze byt aj spolocne citanie jednej rozpravky pre dietatko 😀 Vela stastia pri dokoncovaniii 🙂

senselinka
29. nov 2015

@cickamon no, s tymto ja musim opatrne, lebo ak by som fakt bola tehotna, sex je pre nas kvoli potratom pocas tehu tabu.. A ak by to nevyslo, pomenim jednotlive nudne dni 😀 😀 😀
Ale kedze ja tehotna budem, musim vymysliet ine moznosti 😕

senselinka
29. nov 2015

Dakujem, baby, mam hotovo, ste uzasne 😵