Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@martinaj urcite zacni co najskor, krasne sa ti vycisti maternica. Mne vzdy po kyrete nabehla mrcha presne na 28 den. Pi ho urcite az do noveho snazenia, takze tie tri mesiace urcite a pi ho cely mesiac vkuse, nielen do ovulky.
Drz sa!
@senselinka mne doktor povedal ze po prvom uz mozme sa snazit, rozmyslam ze ju budem pit dva a pom asi začneme.
@martinaj ja by som pockala aspon dva mesiace... Ale najma sa zariad podla toho, ako sa budes citit, fyzicky, ale hlavne psychicky...
@senselinka no jo, chcem to miesto v brušku zaplniť a hlavne to v nasich srdieckach..... Dva mesiace vydržíme. Ja som v tom celom strašnom mala dobre to, ze vyšiel von komplet v kuse cely vak so vsetkym takze mi nemuseli robit kyret.... Len mi dávaju oxytocín a injekcie na stiahnutie maternice
@martinaj jasne, tak to je super, ze sa telo vycistilo samo, najlepsia moznost najhorsieho sna....
V ktorom tt si uz bola? Ja som mala 2x kyret a 2x spontanny a to sa neda porovnat.
@senselinka 6tt+5... Ja dufam, ze sa organizmus spamätá a to prázdno naplní.... Lebo sme s mužom ma tom dost zle...... Malinky bol taký krásny 😢😢😢 a nas prvý
@martinaj mrzi ma to velmi... Je to velmi tazke, bohuzial, viem presne, ako sa citite.
Ale vsetko prejde a ani sa nenazdate a v brusku bude opat drobcek. Ja viem, teraz sa to zda neuveritelne a hrozne vzdialene... Ale pride to, uvidis 😵
@martinaj drz sa ja som mala MA v 15tom tyzdni a vsetko sa to udialo doma pred mojimi ocami zrutil sa mi svet a tiez velmi tuzim po tretom ale ver mi radsej pockaj aspon 2 mesiace mam kamosky teraz 2 kde to nedopadlo dobre ani druhy krat ked sa velmi ponahlali
@lenkaoravcova urcite tie dva počkáme a potom.....
Dievčatá pomôžte mi môže byť citlivosť pŕs tak skoro som 8DPO na príznaky je to moc az moc skoro ved niektoré necitia vôbec zacinajuce tehotenstvo...A ja nedokážem nosit podprsenku to su take tlaky že hruza už si asi namyslam...Mrchu mam dostat az 8.,-10.12. Test je skoro a urobím si ho až ked mi budu meškať...:-\
Ahojte baby, tak dnes MS zasa neprisla, dnes je 27DC, brucho uz ma prestalo boliet, uz ma len akoby na jednej strane tak taha, rano som nevydrzala a spravila test no zasa nic :( ale co ma prekvapilo bolo, ze som ani len poriadne nenatiahla teplaky a uz som utrkala naspat co ma prehnalo, no a tiez som citila ze teda uz som to prave dostala a na toaletnom taky biely vytok......ja uz neviem co ine si mysliet, ziadne ine priznaky tehotenstva nemam :( asi si musim prestat vsimat sama seba tolko.
@zuzka71291 možeš kludne brat tie femi.No ja neviem ale čo som čitala na nete taktie lubri.gely zabijaju spermie a to nam aj v lekárni povedali,
@martinaj ... je mi to luto... ☹ drz sa...
Dievcata tak v sobotu som sa vydala, uz snazilkujeme 🙂
Ahojte, tak my sa snazime od februara, menstruacia zacala byt totalne nepravidelna, obcas neprisla vobec,viete si predstavit,testovala som o dusu, samozrejme vzdy negativne, veru som sa aj naplakala....potom mi doktorka zistila nedostatocnu funkciu stitnej zlazy,tak som zacala lieky brat,ze to ma pozitivny vplyv na MS aj na otehotnenie....samozrejme MS si stale robila ,co chcela a ja stale plakala nad negativnymi testami. V septembri sa mi konecne podarilo donutit gynekologa,nech to riesi, tak mi spravil hormonalny profil a tam stalo, ze mam vysoky testosteron,uistoval ma ze to nie je nic hrozne a kazal mi objednat sa na kliniku,kde sa venuju tymto problemom....diagnoza - primarna sterilita ☹ na klinike mi zobrali opat hektolitre krvi,prehliadka a opat cakat....podla vysledkov mi dali silnejsie lieky na stitnu a hormony na ovulku a opat cakat na MS a medzi 11-14 DC kontrola, den predtym predpisany sex 😀 my sme si to poistili este aj v den kontroly 😉 na kontrole som mala krasne vajicko vlavo a dokonca nam ukazala vzorku spermii z maternice pod mikroskopom 😀 a povedala, ze vsetko je ok, hormony ok, spermie ok, podla hodnoty v krvi by mala byt ovulacia, preistotu este na dalsi den sex a potom cakat na MS a testovat a ak sa nepodari do konca roku,tak este laparoskopiu,lebo to je jediny udaj,ktory nam chybal A inak sa priechodnost neda zistit. To bolo 9.11. Na druhy den som citila pichanie na lavej strane,reku to bude ovulka,tak sup na to 🙂 Mozem vam povedat,strasne mi psychicky pomohlo, ked som vedela ,co mi je,kde je chyba a ze cely moj cyklus a vsetko okolo je pekne zapísané, zaznacene a doktorka to vsetko sleduje. Par dni nato ma zacali strasne palit bradavky...nie prsia, len bradavky,najradsej by som hola chodila , nadranom som sa budila,ze mi je strasne horuco a to som spala hola,ten moj v pyzame a zakryty po usi 😀 a to curanie....ja som sa nevyspala celú jednu noc odvtedy a samozrejme som uz aj testovala...7 DPO - negativny....10 DPO negativny... 16 DPO vecer som prvýkrát mala ducha! Vcera rano som opat testla a ciarka silnejsia a dnes rano (20 DPO) som sa odvazila spravit si 25kovy a boli tam jasne kolajnice!!! K doktorke na kliniku ideme 14.12. Neviem ako to vydrzim dovtedy! Velmi sa tesim, nemozem tomu ani uverit,na druhej strane sa hrozne bojim ,aby bolo vsetko ok,lebo mavam obcas aj silne krce,ako keby som to dostala ,ale zevraj to sa maternica roztahuje som citala...tak pevne verim,ze je vsetko ako ma byt. Mile snazilky, prajem vam vsetkym tie vytuzene // a nevzdavajte to!
@nicolette8 tak to je supeer gratulujem.
@senselinka masaz si uz dala? 😉
@senselinka juj az yeraz vidim,ze uz mas adventny kalendarik hotovy 😉
@denidi vdaka za ochotu, hej, uz mam hotovo...
Ale zrovna masaz moj muz neznasa, jedine, ze by som mu ju dala pre seba 😀
Tak baby ja som este u dr nebola ale prr istotu sa testujem a asi.pred pol.hodinou mi vysli silnr dve kolajnice takze krasne silnieme
Ahojte snazilky moje ..takze moja ms zatial nikde..bolesti pretrvavaju..i ked nie uz az tak ako v piatok a v sobotu. Samozrejme mi to nedalo- testovala som sa a nic.. :( dnes som si nakupula asi 3druhy... a davam jej dva dni..ak nepride..ocikavam ostosest. Nadej umiera posledna. 🙂
🙂 držím ti palce, kolko si teraz vlastne DPO?

Baby som po MA 😢 este v nemocnici. Kedy mozem zacat pot alchemilkovy caj? Aj hned?