icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

rococco
30. nov 2015

@sjuuzka mna sa pytas?

vivien333
30. nov 2015

@rococco ja mam tiez prvý deň meskanie, bolesti uz tiez mensie a test negativny...

rococco
30. nov 2015

@vivien333 a vy ste kedy asi pocali? 🙂 odkedy mas bolesti?

sjuuzka
30. nov 2015

@rococco ano🙂

monique89
30. nov 2015

@anitu ahoj, pri cyste je pozitivny test?? Si ma teraz vystrasila...

vivien333
30. nov 2015

@rococco tak to fakticky netusim kedy sme pocali, a ci vobec... ale ms som mala 1.11 a bolet ma zacalo brucho minuly tyzden niekedy v utorok.. okrem toho mam taky citlivejší zaludok sa mi zda... inak ani nic... a ty?

rococco
30. nov 2015

@sjuuzka ked ja to este takto neviem...tieto skratky. 🙂 Ale oplodnovaci sexik sme mali 17. a 20.11...

sjuuzka
30. nov 2015

@rococco tak to fakt este moze byt velmi skoro na pozitivny testik, ak nepride mrcha, tak este moze aj ten test byt neskôr pozitívny

rococco
30. nov 2015

@vivien333 to ani ja neviem ci sme pocali.. 🙂 ja som taka bola od utorka- to prsia ma hrozne boleli..a podbrusko a vajecniky od piatka...dneska to ustupilo... a len cakam ci pride ms. Citim sa inak..tak len dufam, ze si to nenamyslam..no ak hej, snad nebudem moc sklamana..ved to by bola fakt nahoda, keby to vyslo na prvy sup.

rococco
30. nov 2015

@sjuuzka bozinku..to kedy mam testovat? To je tak..ked chceme vediet vsetko hned. Ze? ;)

vivien333
30. nov 2015

@rococco veru, to by bola nahoda aj u nas ☺ no... musime len cakat ☺

rococco
30. nov 2015

@vivien333 a este u mna dost cudna vec...nemam chut na sexik.

vivien333
30. nov 2015

@rococco tak v tom prípade je tehotny moj priatel 😁 mam pocit ako by sa bal ze mi tym teraz ublizi 😁

sjuuzka
30. nov 2015

@rococco jasne, ja som tiez taka nedockava🙂

rococco
30. nov 2015

@vivien333 :D no ja som niekde tirz citala, ze spermie by mohli cosi zle natobit..ak sa mimi akurat uhniezduje..tak moznl aj preto mi to nejde narozum.

rococco
30. nov 2015

@sjuuzka kolko si si ich uz robila? 🙂

zabka12
30. nov 2015

@rococco dúfam, že si to nečítala tu na MK ;) totiž tu sa všeličo popíše... ale teda zaujímalo by ma ako to môže ublížiť??? lebo podľa mňa nie je dôvod na strach a obavu 😉

sjuuzka
30. nov 2015

@rococco teraz este žiaden, este nie je dôvod 🙂, ale pri prvom tehu som testovala uz po 9 dnoch 🙂 a tehu mi ukazal test az po 16 tich.

rococco
30. nov 2015

@sjuuzka a po 16dnoch od coho prosim ta..zacinam byt zmatena. 🙂

rococco
30. nov 2015

@zabka12 ver ci nie...tu niekde...

kukulienka83
30. nov 2015

@zabka12 ... no je to tym, ze muzske spermie obsahuju nieco, co vyvolava ako porod, tak moze sposobit aj potrat... tak asi zato... preto sa niekedy ani neodporuca sex pocas prvych a niekedy aj pocas celeho tehu ked je rizikove...

rococco
30. nov 2015

@kukulienka83 ano..toto som citala.

anitu
30. nov 2015

@monique89 ano su take funkcne cysty ktore robia pozitivne testy.ale ked mas silne čiarky nebude to to.nestresuj?mne vysli tri pozitivne.tretia silnejsia a stvrta slabsia.mam mensie krce a obcas ma picha v podbrusku.ja si nemyslim ze som tehotna ale uvidi sa zajtra.a nestresuj ja som iny priklad.mam aj pco

senselinka
30. nov 2015

@kukulienka83
@rococco obsahuju oxytocin, ktory sa podava na vyvolanie porodu. Preto ak zena prenasa, odporuca sa sex, aj kvoli zmaknutiu krcka,ale to je uz ine 😛

zabka12
30. nov 2015

Aj tak sa mi to nezda,ale slubujem, ze to zajtra budem hladat... Podla mna ked je rizikove, tak nemozes pomalicky nic okrem vylozenych noh... Ja sa naozaj nechcem sporit, tak to neberte v zlom! Rada sa nieco poducim ak to bude pravda😊

rococco
30. nov 2015

@zabka12 tak to zisti a daj nam vediet. 🙂

veroka03
30. nov 2015

@senselinka nechcem byt za mudru ale nie je to oxytocin ale prostaglandiny ktore sa nachadzaju v muzskej zazracnej tekutine
A ano je to latka ktora sa pouziva aj na vyvolanie porodu

dzanka72
30. nov 2015

Ahojte dievcata, rada by som sa k vam pridala. My s priatelom sa od zaciatku roka snazime a stale nic.. :( uz ma to nici pozerat sa na zname, ako na prvy sup otehotneli a rastie im brusko.. prajem im to, ale preco niekomu sa to podari hned a ini sa tak skoro nedockaju :( skusala som inofolic, sledovanie plodnych dni, zacala som brat kys. listovu a pit alchemilku, tak dufam...

maminka1986
30. nov 2015

@dzanka72 ahoj ja som to poznala ..snažili sme sa skoro 4 roky...takže rok bol pre mna nič ked si to vezmem spätne....brala som všetko možne a nič...muž tvoj ma ok spermiogram už ste boli na vyšetreni? moj mal malo a pomalé ja pco..treba vyšetrit najprv muža a potom teba

dzanka72
30. nov 2015

@maminka1986 nebol na vysetreni, ale uz sa aspon odhodlal a hladame niekde tu poblizku, kde robia spermiogram. Sme z Popradu a tu nas odbili, ze tu ho nerobia